SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Evo npr. ovaj lik ima 61 god. Mislis da nije hot i sexi i da ne održava?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo npr. ovaj lik ima 61 god. Mislis da nije hot i sexi i da ne održava?
Pa i Monica Bellucci ima 58 godina paaa?Evo npr. ovaj lik ima 61 god. Mislis da nije hot i sexi i da ne održava?![]()
Mićko drži se teme.Darte ladno mi saljes sebe u cegama? U kom si ti tripu?
I jos pise moj nik na papiru. Koji k uciteljice boso? Jesi ti ok?
Pre jedno desetak godina jedan mudri čovek mi je rekao:
"Postoje dva tipa muškaraca. Jedan koji izdržava, i drugi koji održava."
U početku sam njegovu izreku shvatio kao šalu, ali mi je ostala negde u sećanju. Nakon nekog vremena izađem na dejt sa devojkom (i ne Zloćo @Mean Baby , nisam platio piće) i nakon početnog upoznavanja ona započne temu o sexu. U fazonu zašto ga svi potenciraju, ona na dejt ne izlazi zbog toga, jer već ima nekog za te stvari. U tom trenutku se meni upali crvena lampica i prisetih se gornje izreke. Ustadoh sa stola, platih konobaru svoje piće i uputih se svom domu.
Taj događaj je u mom životu bio prekretnica u razumevanju muško-ženskih odnosa. Na LjiS-u se vrti teme o tome ko treba da pozove ili da plati dejt, što me je podsetilo na ovu moju situaciju. E sad pitanje o kojem bi hteo da prodiskutujemo je sledeće:
Kako i zašto devojke dele muškarce na one koje služe samo za zabavu, i na one koji su dobra prilika za vezu ili brak? I kako se ponašaju u tranzitnom periodu?
Npr, devojka ima nekoga za kres kombinaciju. U međuvremenu upoznaje muškarca za koga smatra da ima potencijala za nešto više. On je izvede na nekoliko dejtova, lepo se provedu,
ali nema ništa od sexa, jer eto tek im je 2,3 dejt, pa se još nisu dovoljno upoznali (opustili). U međuvremenu, devojka i dalje ima sex sa svojom kres kombinacijom, pod pretpostavkom da još nije u ozbiljnoj vezi sa drugim muškarcem.
Kada su prošli 3-6 meseca, i devojka je shvatila da je veza ozbiljna, ona prekida sa kres kombinacijom i posvećuje se svom muškarcu. Mada postoje i devojke koje ovo rade sve do udaje, jer smatraju da je samo brak dokaz da je muškarac onaj pravi.
Mene zanima kako vi gledate na sve ovo, i šta mislite koji muškarac bolje prolazi u životu, onaj koji izdržava ili onaj koji održava?
@Keva sedi dole, i ne osećaj se izopšteno. Možeš da napišeš neko prethodno iskusktvo, ako si se susretala sa tim.
Eh da, slobodno napišite i obrnuto iskustvo, kada je muškarac u pitanju.
Slična situacija... ?Mislim da je to baš baš retka pojava.
Češće je ono da devojka izlazi sa nekim, viđa se, ima seks, šta god, a ovamo drži lagani kontakt sa još XX njih i testira ih sa neko od njih odmah uleti prvi put kada se ovaj aktuelni oklizne.
Nekog je genetika obdarila lepotom, druge dugovećnošću... Nisu svi matori sa 40+...Pa i Monica Bellucci ima 58 godina paaa?
Nije to bas tako , ali jeste slicno , ali zakljucak ti nece biti ispravan...Moras da postavis celu scenu drugacije, inace ces se zbuniti...postaces nepotrebno posesivan tamo gde ne bi trebalo..Mislim da je to baš baš retka pojava.
Češće je ono da devojka izlazi sa nekim, viđa se, ima seks, šta god, a ovamo drži lagani kontakt sa još XX njih i testira ih sa neko od njih odmah uleti prvi put kada se ovaj aktuelni oklizne.
Cim zeni nisi centar sveta a dosla je videti se sa tobom i nije fokusirana na tebe, tu nemas sta traziti, a te sto pricaju o bivsim ili kako imaju nekog to su poznate stare kamenjarke, nekad su bile retke sad su skoro sve takve i dobro si postupio. Mada mogao si i njeno platiti ionako je neces vise videtiPre jedno desetak godina jedan mudri čovek mi je rekao:
U početku sam njegovu izreku shvatio kao šalu, ali mi je ostala negde u sećanju. Nakon nekog vremena izađem na dejt sa devojkom (i ne Zloćo @Mean Baby , nisam platio piće) i nakon početnog upoznavanja ona započne temu o sexu. U fazonu zašto ga svi potenciraju, ona na dejt ne izlazi zbog toga, jer već ima nekog za te stvari. U tom trenutku se meni upali crvena lampica i prisetih se gornje izreke. Ustadoh sa stola, platih konobaru svoje piće i uputih se svom domu.
Taj događaj je u mom životu bio prekretnica u razumevanju muško-ženskih odnosa. Na LjiS-u se vrti teme o tome ko treba da pozove ili da plati dejt, što me je podsetilo na ovu moju situaciju. E sad pitanje o kojem bi hteo da prodiskutujemo je sledeće:
Kako i zašto devojke dele muškarce na one koje služe samo za zabavu, i na one koji su dobra prilika za vezu ili brak? I kako se ponašaju u tranzitnom periodu?
Npr, devojka ima nekoga za kres kombinaciju. U međuvremenu upoznaje muškarca za koga smatra da ima potencijala za nešto više. On je izvede na nekoliko dejtova, lepo se provedu,
ali nema ništa od sexa, jer eto tek im je 2,3 dejt, pa se još nisu dovoljno upoznali (opustili). U međuvremenu, devojka i dalje ima sex sa svojom kres kombinacijom, pod pretpostavkom da još nije u ozbiljnoj vezi sa drugim muškarcem.
Kada su prošli 3-6 meseca, i devojka je shvatila da je veza ozbiljna, ona prekida sa kres kombinacijom i posvećuje se svom muškarcu. Mada postoje i devojke koje ovo rade sve do udaje, jer smatraju da je samo brak dokaz da je muškarac onaj pravi.
Mene zanima kako vi gledate na sve ovo, i šta mislite koji muškarac bolje prolazi u životu, onaj koji izdržava ili onaj koji održava?
@Keva sedi dole, i ne osećaj se izopšteno. Možeš da napišeš neko prethodno iskusktvo, ako si se susretala sa tim.
Pre jedno desetak godina jedan mudri čovek mi je rekao:
A ti?Pa i Monica Bellucci ima 58 godina paaa?
Pa nije isto. Onaj gospodin održava, a Moniku muškarac izdržava...Pa i Monica Bellucci ima 58 godina paaa?
Ai jbg… sve su iste, a ja mislila ova svetica.Pa nije isto. Onaj gospodin održava, a Moniku muškarac izdržava...
Zadnje što sam pročitao o njoj je da je sa oženjenim azerbejdžanskim tajkunom
Pogledajte prilog 1158774
Sposobne su one oduvek bile...zene su danas sposobne same da se izdrzavaju.
to samo ako muz radi u privatnom sektoru. ako radi u drazvnom treba mu jebati zenuDo relativno skoro, tipa godinu dana sam seks sa zauzetima, udatim, čak i u njihovom stanu u tom krevetu gde se spava smatrao za potpuno normalnu stvar, kao, njeno je da brine, ona je zauzeta, ja sam slobodan. A onda sam shvatio da me to ne čini ništa manje seronjom kao i bilo šta drugo. ono, nemoj pomagati nekome da radi loše stvari, jednostavno nemoj to raditi. U poslednje vreme kad čujem to zauzeta ili mi samo izusti "imam" od "imam dečka" ja sam već zapalio, prosto me ne zanima. To su jednostavno užasne stvari u kojima si svesno saučesnik (ne pričam kad ne znaš, šta ćeš ili ti kaže da nema nikog) i definitivno se ne možeš nadati lepom i mirnom životu ili se pitati zašto ti se dešavaju loše stvari kad to radiš.
Naročito sam se osetio kao ***** kad sam kresao dve kojima muževi rade preko prilično krvave poslove, a ja čekam fino da ih oni isprate i onda ja tu dođem i kao vu hu zezanje idemo dok oni tamo kičmu lome da toj jadnici i toj deci obezbede šta treba za život. Prosto prejadno je apsolutno i onda sam shvatio da više to zaista ne želim da radim. A što većina ima ljubavnike, pa ne znam, valjda su svesni prolaznosti života, toga da će to možda pući, ko zna ko iz kojih pobuda to radi, možda prosto strast... Ne znam.
Ako cemo tako mogu one i da se odrzavaju, spravica koliko hoces, ne mora ni prstom da mrdne.zene su danas sposobne same da se izdrzavaju.
zene i nisu napravite da budu same zato tolike neuroze i toliko lekica.Ako cemo tako mogu one i da se odrzavaju, spravica koliko hoces, ne mora ni prstom da mrdne
to samo ako muz radi u privatnom sektoru. ako radi u drazvnom treba mu jebati zenu
uh, ovo joj je jedno od najboljih izdanja... samo kropujes tajkunaPa nije isto. Onaj gospodin održava, a Moniku muškarac izdržava...
Zadnje što sam pročitao o njoj je da je sa oženjenim azerbejdžanskim tajkunom
Pogledajte prilog 1158774
Pa kako da odrzava, ako se ne pojavljuje?meni zvuči zanimljivo ako jedan izdržava drugi održava i ne pojavljuju se
ako se pojavljuju makar povremeno ...to baš i nije neki aranžman![]()