Je li moguće biti dobar prvi put?

Da li je po tebi bolje da odmah zna da ne zna nista ili da podbaci i da ona pomisli da je generalno los ljubavnik?

Ja sam prvi put spavao sa nevinom devojkom a da ona to nije znala i bio sam ok. Snasao sam se.
To je metod nisam iskusan ljubavnik, ali nisam ni pacenik koji je dosao u 24 godine a da nije kreso. Pitanje je kako ce ga gledati ako kaze da nije skinuo mrak tolke godine.
Moze joj biti zanimljivo, a ako je malo ludja i slobodnija, to joj moze biti odbojno.

- - - - - - - - - -

Ovako ako slaze, barem je **** ako nista. :D

Moguće da će biti suprotno, da neću moći da svršim. Iz iskustva ortaka rekao bih da je to češće prvi put nego prerana ejakulacija.

Nemoj da slušaš ortake jer lažu ko kerovi . Po priči je svaki ebo dva sata bez cigaret pauze a u stvarnosti je pola njih svršilo
prije nego što su skinuli gaće . Reći ću ti kako je kod mene bilo jer sam bio sa iskusnom .
Rekao sam joj da mi je prvi puta i da sam prilično nervozan . Izljubila me je kao da sam joj najrođenija familija jer sam joj bio prvi
početnik i bilo joj baš milo . Naravno da je sve prošlo kako treba a prije svega zahvaljujući njoj .
Ako budeš glumio iskusnog ebača može skupo da te košta . To što ortaci pričaju da nisu provaljeni su priče za malu djecu .
Svaka će da te provali prije nego što skineš gatje . Druga je stvar da li će to da kaže ili će da prećuti .

Ja sam prvi put spavao sa nevinom devojkom a da ona to nije znala i bio sam ok. Snasao sam se.
To je metod nisam iskusan ljubavnik, ali nisam ni pacenik koji je dosao u 24 godine a da nije kreso. Pitanje je kako ce ga gledati ako kaze da nije skinuo mrak tolke godine.
Moze joj biti zanimljivo, a ako je malo ludja i slobodnija, to joj moze biti odbojno.

- - - - - - - - - -

Ovako ako slaze, barem je **** ako nista. :D

Zasto je neko pacenik ako nije imao seks do 24-e?

Nemoj da slušaš ortake jer lažu ko kerovi . Po priči je svaki ebo dva sata bez cigaret pauze a u stvarnosti je pola njih svršilo
prije nego što su skinuli gaće . Reći ću ti kako je kod mene bilo jer sam bio sa iskusnom .
Rekao sam joj da mi je prvi puta i da sam prilično nervozan . Izljubila me je kao da sam joj najrođenija familija jer sam joj bio prvi
početnik i bilo joj baš milo . Naravno da je sve prošlo kako treba a prije svega zahvaljujući njoj .
Ako budeš glumio iskusnog ebača može skupo da te košta . To što ortaci pričaju da nisu provaljeni su priče za malu djecu .
Svaka će da te provali prije nego što skineš gatje . Druga je stvar da li će to da kaže ili će da prećuti .

:ok:

I nemoj da lizes prvi put, to je jako losa ideja. Velika je verovatnoca da ti se nece svideti miris i kiseli ukus vagine, postace ti muka da se ispeglas.
Jos je veca verovatnoca da neces umeti i da si se ukopao u situaciju iz koje nema izlaza a da se ne obrukas.
Drzi se ti vrata, njenih grudi i mazenja mackice dok se solidno ne napali.

- - - - - - - - - -

Zasto je neko pacenik ako nije imao seks do 24-e?

:ok:

Uvek ce biti razmisljanje kad kaze drugaricama o tome, bas cudno da je tolike godine nabio a da se nije ni poljubio sa ribom. Mora da mu nesto fali, mora da je smotan...
Zle drugarice kad joj nafiluju pricu, pedalirace ga ona samo tako.

Uvek ce biti razmisljanje kad kaze drugaricama o tome, bas cudno da je tolike godine nabio a da se nije ni poljubio sa ribom. Mora da mu nesto fali, mora da je smotan...
Zle drugarice kad joj nafiluju pricu, pedalirace ga ona samo tako.

Zasto pretpostavljas da ce devojka drugaricama da isprica svaki detalj i da su one zle?

Ne zanima svakoga da naskoci bilo sta zensko cim krene da mu se sliva krv u alatljiku, neko ima druga interesovanja u zivotu ili kriterijume.

Zasto pretpostavljas da ce devojka drugaricama da isprica svaki detalj i da su one zle?

Ne zanima svakoga da naskoci bilo sta zensko cim krene da mu se sliva krv u alatljiku, neko ima druga interesovanja u zivotu ili kriterijume.

Neke da, neke ne. Ali ako imaju problem, definitivno se konsultuju i definitvno je pitanje vremena kad ce se podzapati. Pitanje je kako ce da je posavetuju.
Od muskarca se ocekuje daje iskusan i da zna. Ako nije iskusan to se tolerise od devetnaeste, posle toga je vec problem. Znaci da nije dobar muskarac jer nije nasao ribu koju bi oplevio do tada, nisu ga htele, bezale su od njega ili je bio kilav.
To je kao pre 40-50 god sto se musko nije moglo ozeniti ako nije sluzilo vojsku. Znaci da ima neku falinku i nijedna ga nece.

@Dr. NN Mogu joj posle reći, možda joj se još više svidim
Zazvečala mi je ova tvoja rečenica . Koliko vidim srljaš u provaliju al na volju .ti .
To što imaš 24 a ne 15 godina ti nije olakšavajuća neko otežavajuća okolnost .
Djeluješ mi kao neko ko je ubjeđen da bi prebio u ringu Tajsona a nije u životu stavio
bokserske rukavice na ruke .
Splasnućeš ti itekako kada pojavi Tajson a nigdje pomoći prijatelja .

Naravno da je pametnije biti iskren jer u startu skidamo veliki teret sa leđa .Neko ko nije imao seks do 24. godine
je pod ogromnim pritiskom priznao to ili ne . Glumljenjem iskustva se stavlja pod još veći pritisak .
( mada ne može ni odglumiti jer će njoj biti jasno čim pokuša da je poljubi )

Znam sve o tom pritisku i koliko je lakse kada priznas.
Prvu devojku sam poljubio sa 24 i to sam joj rekao tada, jeste posle pitala zasto i kako ali je odmah znala zasto sam los u tome te je i mogla da ocekuje napredak sa moje strane.

Komplikujete stvar, kao da je to neka nauka, nuklearna fizika ili tako nesto. Tri stvari su bitne, da je riba vlazna, da si ubo u pravu rupu i da se trudis da bambusas sto duze.
Sva nauka.

Dajes gore savete od svih majstora, nabedjenih svalera, koje znam u RL.

Nemoj djevojku lagati već joj slobodno reci da ti je prvi put.
Svaka ženska to voli evo pitaj neka odgovore.
Smatraju te nekako čistijim.

Znam da je za muške to neprijatno reći da si nevin.

I ne razmišljaj previše jer će se završiti slabo. Jednostavno moraš izgubiti vezu s mozgom, prepustiš se osjećajima i ništa ne razmišljaj samo guraj dok ti oči ne ispanu

Opali pipu i kad dobro ovlaži navali i guraj dok ne padneš u nesvest.
Žene vole malo grublji sex da osjete da si jak i da si muško.
Znači isključi vezu s mozgom i guraj što dublje i što duže kao sivonja.

mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši
ja sam prvi put kvalitetno iebo kad sam imao oko 9 godina
ulazila komšinica na vrata a ja da zatvorim pa sam joj prešo preko dupeta
prvi put se nikad ne zaboravlja

ajmo seljačine sa poremećajima...

bas lepa tema,
od ovoliko saveta moze svasta da se nauci :lol:
ako se odlucim...za prvi put,
ima da je detaljno proucim :kafa:

:rotf:
Citam i panicim :rotf:

- - - - - - - - - -

mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši

:lol:

Mi sa sela ćemo ti nabaviti jednu kozu .:rotf:

ne bi delio prvi put, mada i da oću ne pamtim ga

Kako, to se pamti.
Pitaj bilo koju ženu da li zna ko joj skin'o đanu ?
Kada i gde se desilo.
Ako je iskrena, svaka će ti reći.
Ja nikad neću zaboraviti kukuruz u blizini žel. stanice Stara Pazova.
I malu iz Dervente....

A, dal' si bio dobar ili ne, koga to zanima ?
Najvažnije je da si ti uživao !

Back