- Poruka
- 7.183
samo cepaj sine bez nervoze
ona ce da se otima i vristi to je znak da budes zesci
ona ce da se otima i vristi to je znak da budes zesci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto onda da je lazes?
Zato sto je pametan. Nikada ribama ne govori istinu sto se seksa i veza tice.
Da li je po tebi bolje da odmah zna da ne zna nista ili da podbaci i da ona pomisli da je generalno los ljubavnik?
Moguće da će biti suprotno, da neću moći da svršim. Iz iskustva ortaka rekao bih da je to češće prvi put nego prerana ejakulacija.
Ja sam prvi put spavao sa nevinom devojkom a da ona to nije znala i bio sam ok. Snasao sam se.
To je metod nisam iskusan ljubavnik, ali nisam ni pacenik koji je dosao u 24 godine a da nije kreso. Pitanje je kako ce ga gledati ako kaze da nije skinuo mrak tolke godine.
Moze joj biti zanimljivo, a ako je malo ludja i slobodnija, to joj moze biti odbojno.
- - - - - - - - - -
Ovako ako slaze, barem je **** ako nista.![]()
Nemoj da slušaš ortake jer lažu ko kerovi . Po priči je svaki ebo dva sata bez cigaret pauze a u stvarnosti je pola njih svršilo
prije nego što su skinuli gaće . Reći ću ti kako je kod mene bilo jer sam bio sa iskusnom .
Rekao sam joj da mi je prvi puta i da sam prilično nervozan . Izljubila me je kao da sam joj najrođenija familija jer sam joj bio prvi
početnik i bilo joj baš milo . Naravno da je sve prošlo kako treba a prije svega zahvaljujući njoj .
Ako budeš glumio iskusnog ebača može skupo da te košta . To što ortaci pričaju da nisu provaljeni su priče za malu djecu .
Svaka će da te provali prije nego što skineš gatje . Druga je stvar da li će to da kaže ili će da prećuti .
Zasto je neko pacenik ako nije imao seks do 24-e?
![]()
Uvek ce biti razmisljanje kad kaze drugaricama o tome, bas cudno da je tolike godine nabio a da se nije ni poljubio sa ribom. Mora da mu nesto fali, mora da je smotan...
Zle drugarice kad joj nafiluju pricu, pedalirace ga ona samo tako.
Zasto pretpostavljas da ce devojka drugaricama da isprica svaki detalj i da su one zle?
Ne zanima svakoga da naskoci bilo sta zensko cim krene da mu se sliva krv u alatljiku, neko ima druga interesovanja u zivotu ili kriterijume.
Imaš pogrešan stav u startu . Iskrenost može puno da pomogne a ne košta ništa .
Inaće nije sramota biti nevin sa 24 godine . Ima ovdje i starijih koji nisu bili sa ženom ali to ne
bi priznali ni da ih kolješ .
Ima i nas sto priznamo![]()
Naravno da je pametnije biti iskren jer u startu skidamo veliki teret sa leđa .Neko ko nije imao seks do 24. godine
je pod ogromnim pritiskom priznao to ili ne . Glumljenjem iskustva se stavlja pod još veći pritisak .
( mada ne može ni odglumiti jer će njoj biti jasno čim pokuša da je poljubi )
Komplikujete stvar, kao da je to neka nauka, nuklearna fizika ili tako nesto. Tri stvari su bitne, da je riba vlazna, da si ubo u pravu rupu i da se trudis da bambusas sto duze.
Sva nauka.
bas lepa tema,
od ovoliko saveta moze svasta da se nauci
ako se odlucim...za prvi put,
ima da je detaljno proucim![]()
mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši
ja sam prvi put kvalitetno iebo kad sam imao oko 9 godina
ulazila komšinica na vrata a ja da zatvorim pa sam joj prešo preko dupeta
prvi put se nikad ne zaboravlja
ajmo seljačine sa poremećajima...
Mi sa sela ćemo ti nabaviti jednu kozu .mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši
ja sam prvi put kvalitetno iebo kad sam imao oko 9 godina
ulazila komšinica na vrata a ja da zatvorim pa sam joj prešo preko dupeta
prvi put se nikad ne zaboravlja
ajmo seljačine sa poremećajima...
ne bi delio prvi put, mada i da oću ne pamtim ga