Da li vam je ljubav bitna?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
banalizuješ,.. pa naravno da se neću davati nekoj nezahvalnoj osobi, kojoj bi moja ljubav bila opterećenje,..

ili džiberski rečeno: ker ne skače dok kuja ne digne rep" :rotf:
U ljubavi se biva i magarac :D - Ljubav je livada gde magarci pasu,.. ko ljubav vodi, spada u tu rasu,..
Uostalom, drugačije vole muškarci i žene,.. Ima Dučić lepih misli zapisanih O ljubavi u Blago cara Radovana - ima ih i ha Yu Tjubu,.. Ja i njega smatram svojim učiteljem,.. ustvari sam ja imao sreće sa učiteljima,.. možda sam i zato otišao u prosvetu,.. Koliko ljubavi treba da pruži dobar prosvetar,.. a koliko će mu se vratiti je ralativno posmatranje,.. Pa šta ćeš više od mene: Prosvetar i biljkoljubac,.. tu pružaš i ne meriš,.. i ne očekuješ puno,.. a svi smo mi i gladni i žedni ljubavi,.. I tu glad nam je Bog poslao,..

Pises “neces se davati nekoj nezahvalnoj osobi”, a onda “u ljubavi se biva magarac”..

?

Mozda je I u tvom licnom slucaju upotrebljiva?
Ko nije prastao? Ko je previse prastao?
Mene nijedna nije ostavila, (mnoge me nisu htele - istini za volju, ali nisam se ni previše potrudio oko njih),....
jedna ( i jedina - koju sam najviše voleo) je htela i pokušala,.. i kada sam joj rekao da ide i nađe boljeg, ovako mi je rekla:
"Misliš da nisam htela, da nisam pokušala,.. ali od tebe se ne odlazi, tvoja aura je jača nego crna rupa " (na silu gravitacije je mislila,..

:flert:

bitno mi je da primam ljubav itekako.
nije mi bitno što je dajem jer dajem je spontano kao što dišem
tako da je pitanje preširoko pa je najbolje da sam odgovorila sa da ili ne
đo so asi ,.. to je izreka iz jedne 'španske' serije . (takva sam, kakva sam),..
za tebe i jeste pitanje preširoko,.. jer (samo mislim) još si friška (sveža),.. kažu da je najveća mudrost najvećih mudraca da se slože sa situacijom,.. da ne talasaju (to su oni tibetanski mudraci).
Ali ti si postavila ključno pitanje u ovoj temi:
Da je primamo ili da je dajemo ?
???
Očekujem potpuniji odgovor,.. ako se ti ne preispituješ gde si pogrešila ( i za razlaz je potrebno dvoje, kao i za vezu,..). :confused:

đo so asi ,.. to je izreka iz jedne 'španske' serije . (takva sam, kakva sam),..
za tebe i jeste pitanje preširoko,.. jer (samo mislim) još si friška (sveža),.. kažu da je najveća mudrost najvećih mudraca da se slože sa situacijom,.. da ne talasaju (to su oni tibetanski mudraci).
Ali ti si postavila ključno pitanje u ovoj temi:

???
Očekujem potpuniji odgovor,.. ako se ti ne preispituješ gde si pogrešila ( i za razlaz je potrebno dvoje, kao i za vezu,..). :confused:
e mrzi me više

Back