Da li vam je ljubav bitna?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
Sve više je veza u kojima ljubav nije na prvom mestu

Da li je vama ljubav bitna..Ako nije..Šta vam je bitno ?
pa sve manje mi je bitno i sve vise mi je bitno simultano
kako zivot odmice skapirao sam da u stvari je jako bitna ljubav ali zapravo je i nebitna ako se trazi tamo gde ne treba
ima puno ljubavi i puno vrsta ljubavi
ieiga

Volim i nisam voljen je nesreca u zivotu.
Koliko vidim ti očekuješ da ti bude ljubav uzvraćena, neki eksterni slučaj da se dogodi da bi ti bio srećan iznutra. Voli sebe, voli druge i ne očekuj ništa za uzvrat, u suprotnom si osuđen na patnju.
Ovo što si rekao volim a nisam voljen, pa kako si onda nesrećan majku mu a toliko si pun ljubavi i voliš, nije ti neko uzvratio ljubav, wauuu smak sveta previše primaš k srcu to. Vi ljudi patite da vas neko voli i da budete nečiji centar sveta, svi neku sreću tražite spolja a nikad je nećete dobiti ili možda samo trenutno. Ljubav i sreća bezuslovna za sve, iznutra bajo dolazi. Baci kamenjarke koje te ne vole, voli se sam.

Koliko vidim ti očekuješ da ti bude ljubav uzvraćena, neki eksterni slučaj da se dogodi da bi ti bio srećan iznutra. Voli sebe, voli druge i ne očekuj ništa za uzvrat, u suprotnom si osuđen na patnju.
Ovo što si rekao volim a nisam voljen, pa kako si onda nesrećan majku mu a toliko si pun ljubavi i voliš, nije ti neko uzvratio ljubav, wauuu smak sveta previše primaš k srcu to. Vi ljudi patite da vas neko voli i da budete nečiji centar sveta, svi neku sreću tražite spolja a nikad je nećete dobiti ili možda samo trenutno. Ljubav i sreća bezuslovna za sve, iznutra bajo dolazi. Baci kamenjarke koje te ne vole, voli se sam.
Pazljivo procitaj sta sam napisao pa onda deli savete.
Odnosi se ne na mene nego na dva moguca stanja u ljubavi.
Ima i trece stanje. Ne volim ali sam voljen.

dobro je biti u ljubavi
ali ja nesto razmisljam izasla mi slika onog mister bina u civilu
i kapiram kako bi mu zavalio samar da ga negde sretnem
zasto ??? ne znam, bice da me nervira
vec nije ni vazno zasto niti bi se time zamajavao
ali svakako bi mu zavalio samar da ga sretnem negde na ulici

I meni je ljubav bitna i na prvom je mestu
Ljubav pokreće svet!
Zbog ljubavi je nastala najlepša poezija.
Nije ljubav samo u partnerskim odnosima, ljubav je u svemu i svuda oko nas.

Mada, kada kažemo ljubav, prvenstveno mislimo na partnersku.
Jeste važna, najvažnija, i uvek pobeđuje.

Back