Je li moguće biti dobar prvi put?

Kako, to se pamti.
Pitaj bilo koju ženu da li zna ko joj skin'o đanu ?
Kada i gde se desilo.
Ako je iskrena, svaka će ti reći.
Ja nikad neću zaboraviti kukuruz u blizini žel. stanice Stara Pazova.
I malu iz Dervente....

A, dal' si bio dobar ili ne, koga to zanima ?
Najvažnije je da si ti uživao !

Slazem se,pamti se al mozda bih i zaboravio...kad pogledam sada bilo je uzasno smotano...neka slava u selu a prazna kuca..ja priveo na sprat,balonja17 god i kouz k... dodje cale kuci...skonto on al otisao spavati. Jos posle hoce ona u stiklama niz mermerne stepenice,ma skidaj sunce ti..i tak prodje taj prvi put.

ako i promasis rupu nema veze samo ga zaperi posle

Bogami se i promaši . Moj drugar koji je već spavao sa djevojkama ( barem se tako izjašnjavao ) dođe kod mene
da se pohvali da je skinuo nevinost Marici ( mojoj komšinici sa kojom se zabavljao ) .
Poslije mjesec dana dođe opet kod mene da se pohvali da je skinuo Marici nevinost .
Ček , ček , pa prije mjesec dana si mi pričao da si joj skinuo nevinost .:eek:
Ma ona kaže da nisam nego da sam gurao između nogu . Danas sam ga gurnuo garantovano gdje treba jer sam vidio i krvi
a i ona je potvrdila . Toliko o ebačima ! :hahaha1:

Slazem se,pamti se al mozda bih i zaboravio...kad pogledam sada bilo je uzasno smotano...neka slava u selu a prazna kuca..ja priveo na sprat,balonja17 god i kouz k... dodje cale kuci...skonto on al otisao spavati. Jos posle hoce ona u stiklama niz mermerne stepenice,ma skidaj sunce ti..i tak prodje taj prvi put.
To su priče za malu djecu da je neko zaboravio . Nećeš zaboraviti do kraja života bez obzira da
li je bilo kilavo ili najbolje na svijetu . Ja se sjećam svakog detalja a još sam častio cijelu kafanu jer sam
ga uspio ubaciti tamo gdje treba mada nisam znao gdje mi je glava a gdje goozica .

Hm?

Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?

Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...

Podelite vaš prvi put, ako je bio sa iskusnijom devojkom?

Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...

- - - - - - - - - -

Ša ste uradili od foruma, je l ovo autoscout24 ili krsta? :D Legla lova u krstu a? hehehehehe

Pa sinovac, posto imas sve pozitivne atribute za prvi put, krenes laganice, pomalo romanticarski, tek da zagrejes atmosveru, pa kada se nadjete nasamo uz priguseno svetlo i muziku, krenes od laganih poljubaca, preko vrata pa nadole, pa rucicama polako, da vidis na sta se pali, svaka zena ima svoje erogene zone, i tako je polako pripremis za glavni nastup,a ona ako je iskusna reci ce ti sama kad sta da uradis.Prati njene reakcije, toliko si inteligentan i slobodno joj reci neka ti kaze sta joj se svidja, a sa tim mozes da krenes i kroz romntiku.Nemoj da crvenis i da se zbunjujes,a posto ti je prvi put kupi kondome sa anestetikom, koji produzavaju odnos.Kada se nadje u trecem nebu, ali Prva, onda ti mozes da pokazes svoju majstoriju i ona nikada nece skontati da ti je bio prvi put.Srecno ti bilo.

bas lepa tema,
od ovoliko saveta moze svasta da se nauci :lol:
ako se odlucim...za prvi put,
ima da je detaljno proucim :kafa:

Tibi i prvi put, LOL, :hahaha:

- - - - - - - - - -

Komplikujete stvar, kao da je to neka nauka, nuklearna fizika ili tako nesto. Tri stvari su bitne, da je riba vlazna, da si ubo u pravu rupu i da se trudis da bambusas sto duze.
Sva nauka.

Daklem prava rupa i da bambusas sto duze, pa ti si neki experat, cudo nevidjeno , :hahaha:

- - - - - - - - - -

mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši
ja sam prvi put kvalitetno iebo kad sam imao oko 9 godina
ulazila komšinica na vrata a ja da zatvorim pa sam joj prešo preko dupeta
prvi put se nikad ne zaboravlja

ajmo seljačine sa poremećajima...

Daklem on je Kvalitetno torbao sa 9 godina, pa ti nisi znao nos da obrises i vukao si serpice po pesku, a ovamo kvalitet , :hahaha:

Neke da, neke ne. Ali ako imaju problem, definitivno se konsultuju i definitvno je pitanje vremena kad ce se podzapati. Pitanje je kako ce da je posavetuju.
Od muskarca se ocekuje daje iskusan i da zna. Ako nije iskusan to se tolerise od devetnaeste, posle toga je vec problem. Znaci da nije dobar muskarac jer nije nasao ribu koju bi oplevio do tada, nisu ga htele, bezale su od njega ili je bio kilav.
To je kao pre 40-50 god sto se musko nije moglo ozeniti ako nije sluzilo vojsku. Znaci da ima neku falinku i nijedna ga nece.
To je prilično zatucano razmišljanje, ne treba mu devojka koju bi morao da laže po pitanju toga ili bilo čega, niti neka kojoj drugarice trebaju da kažu šta da radi.
Zasto je neko pacenik ako nije imao seks do 24-e?
Naprotiv, paćenik ti je onaj koji gleda da po svaku cenu što pre dođe do piccke.

Poslednja izmena:
Hm?

Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?

Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...

Podelite vaš prvi put, ako je bio sa iskusnijom devojkom?

Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...

- - - - - - - - - -

:drugari::drugari:

Године не значе много, ти треба прво да се отарасиш 101 дилеме око тога шта ће бити у тих пола сата сат.

У почетку ти је најважније да ти имаш њено поверење, и она твоје. Тако се ужива. А форе из порнића... кроз прозор.

Kojih pola sata..pa nisu svi brzoebci...
Za prvi put ja racunao 4h a ispalo 8h....sto da skracujes....i njoj treba polako....
Uostalom ako cemo konkretno kod mene je ispalo da nismo ni planirali nego tendencija...sto znaci moglo je da se desi uvece, ali nije, desilo se ujutro na njeno dodavanje ulja na vatru...
Priroda i geni...Priroda je udesila da ne mozes da zeznes, a geni (ako ti je tata bio dobar ebac do trenutka kad je tebe pravio) da budes i odlican...

četri sata jebanja računo a ispalo osam ? :eek:
jeote koje ste vi seks mašine :worth: još jednom se potvrđuje da je forum rasadnik naj u svemu naj naj naj

- - - - - - - - - -

:think:
pokušavam da zamislim da celo radno vreme ******..znači ono počneš u sedam, završiš u tri

Bogami se i promaši . Moj drugar koji je već spavao sa djevojkama ( barem se tako izjašnjavao ) dođe kod mene
da se pohvali da je skinuo nevinost Marici ( mojoj komšinici sa kojom se zabavljao ) .
Poslije mjesec dana dođe opet kod mene da se pohvali da je skinuo Marici nevinost .
Ček , ček , pa prije mjesec dana si mi pričao da si joj skinuo nevinost .:eek:
Ma ona kaže da nisam nego da sam gurao između nogu . Danas sam ga gurnuo garantovano gdje treba jer sam vidio i krvi
a i ona je potvrdila . Toliko o ebačima ! :hahaha1:

Promasi se i posle....
Znaci svaka mozzarela je malo drugacija, desilo mi se da kad sam prvi put bio sa jednom koja je radjala, nisam mogao da nabodem spontano...
Navikao sam na device i tu ima varijanti dosta, ali je bilo sve priblizno gde je rudar navikao, a onda novi kop na totalno drugacijem mestu, pod drugacijim uglom...
Tako da mozes ti da budes i iskusan, pa se desi neka prirodna varijansa i da ne mozes da nadjes, dok prstima ne opipas....

A to za skidanje nevinosti, moze i tu da omasis, tj ne skines ti nevinost devojci odmah sve....i to moze da se desi...
Ima i do pola nevinih devojaka...
Narocito ako si mladji pa si siljokuran...

Devica tesko da ce osetiti da ti je prvi put....ne zna ni sama gde joj je glava a gde noge...
Iskusna to ne oseca preko performansi nego preko drugih stvari, a to znaci da pitanje nije pravilno postavljeno pa je besmisleno davati odgovor...
Senzacija ulaska u toplo je veliki impuls brzog svrsavanja, ali uopste nije toliko obavezno koliko kazu ljudi...
Ako ti je neka pushila, to je u modi, onda i nemas tu neki veliki motiv da ubrzas...

sad bi išo tamo na ženadima da pitam jel neka bila jebana osam sati, misim jel imala seks u trajanju od osam sati, al znam da mi neće odgovore pa se neću glupiram
a pitam se dal čak i s cijalicima kamargama vijagrama može da se jebbe osam sati...a kamo li ovako na suvo

četri sata jebanja računo a ispalo osam ? :eek:
jeote koje ste vi seks mašine :worth: još jednom se potvrđuje da je forum rasadnik naj u svemu naj naj naj

- - - - - - - - - -

:think:
pokušavam da zamislim da celo radno vreme ******..znači ono počneš u sedam, završiš u tri

Zasto bih zurio kad mi je lepo....
Ne razumem logiku , a i zene vole tu moju logiku...
Jeste, smeju se drugari isto kao i ti....
Kad zensko dodje kod mene i gleda na sat, kaze imam predavanja u 2, a sad je 10, nemamo vremena za seks....
Navikne se zensko itekako da ne pocinje za malo , ako zna da moze na mnogo...
Niko nije blesav da smanjuje uzitak ako ne mora...

sad bi išo tamo na ženadima da pitam jel neka bila jebana osam sati, misim jel imala seks u trajanju od osam sati, al znam da mi neće odgovore pa se neću glupiram
a pitam se dal čak i s cijalicima kamargama vijagrama može da se jebbe osam sati...a kamo li ovako na suvo

Ja nisam nijednu sa foruma, ne volim net ribe...
Nije nikad koriscen cijalis i vijagra....

Back