- Poruka
- 7.183
ako i promasis rupu nema veze samo ga zaperi posle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako, to se pamti.
Pitaj bilo koju ženu da li zna ko joj skin'o đanu ?
Kada i gde se desilo.
Ako je iskrena, svaka će ti reći.
Ja nikad neću zaboraviti kukuruz u blizini žel. stanice Stara Pazova.
I malu iz Dervente....
A, dal' si bio dobar ili ne, koga to zanima ?
Najvažnije je da si ti uživao !

Kako, to se pamti.
Pitaj bilo koju ženu da li zna ko joj skin'o đanu ?
Kada i gde se desilo.
Ako je iskrena, svaka će ti reći.
Ja nikad neću zaboraviti kukuruz u blizini žel. stanice Stara Pazova.
I malu iz Dervente....
A, dal' si bio dobar ili ne, koga to zanima ?
Najvažnije je da si ti uživao !
ako i promasis rupu nema veze samo ga zaperi posle

To su priče za malu djecu da je neko zaboravio . Nećeš zaboraviti do kraja života bez obzira daSlazem se,pamti se al mozda bih i zaboravio...kad pogledam sada bilo je uzasno smotano...neka slava u selu a prazna kuca..ja priveo na sprat,balonja17 god i kouz k... dodje cale kuci...skonto on al otisao spavati. Jos posle hoce ona u stiklama niz mermerne stepenice,ma skidaj sunce ti..i tak prodje taj prvi put.
Hm?
Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?
Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...
Podelite vaš prvi put, ako je bio sa iskusnijom devojkom?
Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...
- - - - - - - - - -
Ša ste uradili od foruma, je l ovo autoscout24 ili krsta?Legla lova u krstu a? hehehehehe
bas lepa tema,
od ovoliko saveta moze svasta da se nauci
ako se odlucim...za prvi put,
ima da je detaljno proucim![]()

Komplikujete stvar, kao da je to neka nauka, nuklearna fizika ili tako nesto. Tri stvari su bitne, da je riba vlazna, da si ubo u pravu rupu i da se trudis da bambusas sto duze.
Sva nauka.

mi gradska deca nemamo mgućnost da nevinost izgubimo sa kozama ili ovcama kao naši pojedini forumaši
ja sam prvi put kvalitetno iebo kad sam imao oko 9 godina
ulazila komšinica na vrata a ja da zatvorim pa sam joj prešo preko dupeta
prvi put se nikad ne zaboravlja
ajmo seljačine sa poremećajima...

a mozes I njoj da trazis da ga zapere
bez krvavog carsafa sa se viori japanska zastava jutro posle da celo selo vidi
ko da nista nisi uradio
To je prilično zatucano razmišljanje, ne treba mu devojka koju bi morao da laže po pitanju toga ili bilo čega, niti neka kojoj drugarice trebaju da kažu šta da radi.Neke da, neke ne. Ali ako imaju problem, definitivno se konsultuju i definitvno je pitanje vremena kad ce se podzapati. Pitanje je kako ce da je posavetuju.
Od muskarca se ocekuje daje iskusan i da zna. Ako nije iskusan to se tolerise od devetnaeste, posle toga je vec problem. Znaci da nije dobar muskarac jer nije nasao ribu koju bi oplevio do tada, nisu ga htele, bezale su od njega ili je bio kilav.
To je kao pre 40-50 god sto se musko nije moglo ozeniti ako nije sluzilo vojsku. Znaci da ima neku falinku i nijedna ga nece.
Naprotiv, paćenik ti je onaj koji gleda da po svaku cenu što pre dođe do piccke.Zasto je neko pacenik ako nije imao seks do 24-e?
Hm?
Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?
Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...
Podelite vaš prvi put, ako je bio sa iskusnijom devojkom?
Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...
- - - - - - - - - -

Znam sve o tom pritisku i koliko je lakse kada priznas.
Prvu devojku sam poljubio sa 24 i to sam joj rekao tada, jeste posle pitala zasto i kako ali je odmah znala zasto sam los u tome te je i mogla da ocekuje napredak sa moje strane.
.
Године не значе много, ти треба прво да се отарасиш 101 дилеме око тога шта ће бити у тих пола сата сат.
У почетку ти је најважније да ти имаш њено поверење, и она твоје. Тако се ужива. А форе из порнића... кроз прозор.

još jednom se potvrđuje da je forum rasadnik naj u svemu naj naj naj
četri sata jebanja računo a ispalo osam ?
jeote koje ste vi seks mašinejoš jednom se potvrđuje da je forum rasadnik naj u svemu naj naj naj
- - - - - - - - - -
pokušavam da zamislim da celo radno vreme ******..znači ono počneš u sedam, završiš u tri

Bogami se i promaši . Moj drugar koji je već spavao sa djevojkama ( barem se tako izjašnjavao ) dođe kod mene
da se pohvali da je skinuo nevinost Marici ( mojoj komšinici sa kojom se zabavljao ) .
Poslije mjesec dana dođe opet kod mene da se pohvali da je skinuo Marici nevinost .
Ček , ček , pa prije mjesec dana si mi pričao da si joj skinuo nevinost .
Ma ona kaže da nisam nego da sam gurao između nogu . Danas sam ga gurnuo garantovano gdje treba jer sam vidio i krvi
a i ona je potvrdila . Toliko o ebačima !![]()
četri sata jebanja računo a ispalo osam ?
jeote koje ste vi seks mašinejoš jednom se potvrđuje da je forum rasadnik naj u svemu naj naj naj
- - - - - - - - - -
pokušavam da zamislim da celo radno vreme ******..znači ono počneš u sedam, završiš u tri
sad bi išo tamo na ženadima da pitam jel neka bila jebana osam sati, misim jel imala seks u trajanju od osam sati, al znam da mi neće odgovore pa se neću glupiram
a pitam se dal čak i s cijalicima kamargama vijagrama može da se jebbe osam sati...a kamo li ovako na suvo