Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 34.938
Najbitnija je od svega u zajednici.Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
Sve više je veza u kojima ljubav nije na prvom mestu
Da li je vama ljubav bitna..Ako nije..Šta vam je bitno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbitnija je od svega u zajednici.Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
Da je primamo ili da je dajemo ?Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
da ga primate a i da je dajete !Da je primamo ili da je dajemo ?
Nije mi bitna u svakom odnosu.Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
Čija ljubav ti je bitna ?I meni je ljubav bitna i na prvom je mestu
to je paušalna ocena,... rekla-kazala,.. Ja bolje znam klince od 18/19 godina,.. muški rod - ispravna je to generacija, kao i mi što smo bili, možda su i bolji od nas,..Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
Naravno da mi je bitna, sve drugo imam.. Ali mi je bitnije da ja volim nego da sam toliko voljen,.. ne merim ko je koliko dao u vezi,.. ja želim da daam više,.. moj je merak većiDa li je vama ljubav bitna..Ako nije..Šta vam je bitno ?
Džentlmenski, nema šta!Ali mi je bitnije da ja volim nego da sam toliko voljen,.. ne merim ko je koliko dao u vezi,.. ja želim da daam više,.. moj je merak veći.
Da je daješ svuda i uvek jer ljubav nije samo izmedju muškarca i ženeDa je primamo ili da je dajemo ?
Džentlmeni su ponekad licemeri ( ko će te više voleti i ko će lepše lagati i Đole je bio džentlmen, i to vrlo poseban,.. Olja je iz Zrenjanina, pa znamo,.. Olja je bila lepa al sirota,.. ),... A, ja nisam,.. ja se zaista oduševim nekom,.. ili nekim,.. moja mašta pokriva jako dobro.Džentlmenski, nema šta!
Nećemo se ćerati, Plant.i ne morate mi uzvraćati kompliment,.. na politici ćemo se nanovo čerati,...
pa Dama sa velikim D,.. napisah već, da se ne ponavljamNećemo se ćerati, Plant.
Ne iscrpljujem se po temama.
Ostavim post, dva, tri - maksimum.
Uglavnom, napišem šta mislim, to je to.
Niko to nije doktorirao, niti sam ja stekao taj utisak u ovoj temi,.. ljudi samo vole da se bave tuđim životima i da se ističu, a ovde je to dosta lakše nego u reali, gde ih znaju.Šta da pišeš na temi,...kad ljudi misle kako su "doktorirali" ljubav?
Congratulations!![]()
Dobro.Niko to nije doktorirao, niti sam ja stekao taj utisak u ovoj temi,.. ljudi samo vole da se bave tuđim životima i da se ističu, a ovde je to dosta lakše nego u reali, gde ih znaju.
Jesi li potpuno siguran?Puno bolje prođu oni koji vole da vole i zato im je ljubav bitna.
Apsolutno,.. čak sa samopouzdanjem ti mogu reći: ja sam srećan čovekJesi li potpuno siguran?
Apsolutno,.. čak sa samopouzdanjem ti mogu reći: ja sam srećan čovekzbog toga,..
Pa uzmi primer - moje biljke,.. zašto postavljačici ove teme biljke ne idu od ruke,.. a ima ih dosta - samo slike tih njenih biljaka fali..
ja kada vidim biljke kod neke domaćice već imam neki zaključak, koliko im pruža,.. i pažnju i ljubav,..
nauči se sve lako, iz ljubavi naročito,..
Ljubav je iz svemira,.. neuporediva sa ničim ovozemaljskim i prizemnim,... Božanski dar ili božiji,..
"Naše je samo ono što damo "A u medjuljudskim odnosima?
Davanje-primanje ljubavi?
Kako stoji ovaj odnos?
Sta je bitnije?
"Naše je samo ono što smo dali "
![]()
Da itekako, ljubav je na prvom mestu, svoju sam izgubio i to vise nije to to.Raznih odnosa ima : iz ljubavi, iz interesa, zarad seksa , itd
..pa bitno im je materijalno nema vise duhovnosti.Ali šta ćemo sa ovima na selu , zdravi , pravi , pošteni , vredni , lepi , kod nekih kuće kao dvorci a nijedna da se zaljubi .
Kako to sad ženama ljubav nije bitna .
I jedno i drugo, ako ljubav nije uzajamna to onda nije to to nego samo patnja.Da je primamo ili da je dajemo ?
PotpisujemDa je primamo ili da je dajemo ?
banalizuješ,.. pa naravno da se neću davati nekoj nezahvalnoj osobi, kojoj bi moja ljubav bila opterećenje,..Nista necemo ocekivati?
Samo cemo davati sebe i biti srecni?