Ja živim u blizini Plavog Vrtića , svraćala sam tamo kad je trebalo da upišem dete u neki vrtić.
Unapred da se ogradim , moji zahtevi za vrtić su preterani, al ono što sam videla bilo mi je ..pa onako...Ali u toj kući sam svojevremeno vežbala dok je bila fitnes klub, pa mogu da kažem malo detaljnije o samoj kući.
To je kuća na dva nivoa , u jednom se igraju u drugom spavaju. Sami kuvaju ( meni se to ne dopada) vlasnica je vaspitačica bivša srednjih godina . Rade dve devojke baš mlade , u trenutku kad sam svraćala nije bilo puno dece .
Meni lično nije se dopala ideja te kuće . Na samoj je ulici , istina ima malo dvorište iza ali nekako gde god da krenu u šetnju treba da predju Blagoja Parovića ulicu u kojoj idu i busevi i automobili a semafora nema u blizini od kilometar. .
Ako si već za privatni vrtić , ja ti toplo preporučujem Čili VIli, oni su u tom kraju ali malo izdvojeni , više na Košutnjaku.. Moje dete ne ide u taj vrtić jer nam je daleko peške ali samo dobre stavri sam čula. To je velika kuća na nekoliko nivoa, sa svojim dvorištem , daleko od buseva , a blizu košutnjaka . Hranu dobijaju iz ketering servisa , koji snabdeva većinu vrtića na banovom brdu.
Za decu koja ne piške u pelene dobar je , tj odličan i ovaj gde ide moje dete . Takodje blizu KOšutnajka , isti ketering donosi hranu , daleko su od gužve , i ima ih ukupno 30 u celom vrtiću a 5 vaspitačica. Zadovoljna sam .
Neko je pitao za Bebi Palace...Ne znam za Vilu lux ili kako već , ali znam za ovajdeo na Banovom Brdu i nemam ništa dobro da kažem. Ko upozna gazdaricu , sve mu bude jasno. Ako na to dodamo da tu idi u Legijina deca , i da stoje dva pandura ispred vrtića mislim da je to dovoljno da bude ne.
Generalno u svaki vrtić treba uci , provesti pola sata sat , popričati sa vaspitačima , osetiti prostor i atmosferu , raspitati se do detalja , jer samo tako si siguran sta valja .Obavezno vodite decu sa sobom . Mene su mnogi uputili na taj Bebi Palace al kad sam usla i videla da deca spavaju na jogi dušecima na podu , sve je palo u vodu.
Svima Vama koji tražite vrtić za dete ...SREĆNO!