Jaslice u Bgdu

• Začetnik teme Začetnik teme vlakijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Torrente-BG:
Gosti se okupljaju pre podne i uvece tj kafic je pun od 11-15h i uvece posle 21h.
A kafic je udaljen 20 sekundi hoda od vrtica.
Sorry za avatar ali mrzi me samo zbog ove teme da ga menjam

Komsija vidim da si promenio kola ili te to neko dovezao veceras sa belim golf 3.
Ma pusti nije vazno,nego jesi li video onog sa srebrnim dzipom,nije bar mala maca,a?
Bolje je kada covek zna svoje mogucnosti nego padinska skela ..
Nije tesko biti fin!

Torrente-BG:
Kakav bre komsija?
Prijatelj mi zivi u bloku 24 i nekoliko puta sam bio sa njim u tom kaficu i to uglavnom oko 12-13h i video kakvi likovi tamo izlaze.

I ja tu cesto sedim bar u to vreme sa prijateljicom i nismo primetile neke opasne "Likove"
mislim da si ti mali djokice zalutao na ovu temu,i sada vec pravis negativnu reklamu sebi i sestrinom vrticu time sto pljujes po nekima koji njoj nisu konkurencija.
Ako si video neke kriminalne radnje u kafeu trebao si to odmah da prijavis a ne da ih prikrivas,ustvari ti si pun neke mrznje i zavisti,zato sto si mali mis,pa i od sportista iz te
teretane pored kafea vidis krimose i opake tipove.
A ako mislis da imas neki problem ili ti ili sestra sa vrticem onda bi bilo jako uputno da svratis do vrtica i ostavis im svoju vizit kartu,suprug vlasnice bi te vrlo rado saslusao ali u bukvalnom smislu te reci,skini nam se sa teme ,mali djokice i idi na one koje su tvoj domen,niti si roditelj niti imas sta pametno da kazes samo se dublje uvaljujes.

Torrente-BG:
E pa to je druga stvar.Znaci neki opaki likovi drze vrtic ;)

E pa to je prava stvar.Znači da se opaki likovi i krimosi drže podalje od ovog objekta.
A ti ako hoćeš da pomogneš svojoj sestri oko promocije njenog vrtića, pronađi bolji način, ovo je potpuno pogrešan način, u šta ćeš se ubrzo uveriti.

Torrente-BG:
A tvoja sesra Alex drzi taj vrtic?
OO pa onda je to druga stvar.Stvarno je extra vrtic ;)

Brzo ces naci odgovor na svoje pitanje i resenje svih tvojih problema.
nemam nameru da se spustam na tvoj nivo komunikacije niti da analiziram tvoj nacin razmisljanja,ti si decko zalutao,pusti neki crtic da se smiris,besmisleno ti je bilo sta reci.

Dirk:
Al ono sto mi najvise smeta jeste kad mi kazu da mi je dete razmazeno jer ne ume sama da se obuce ili da jede. A ima dve i po godine. Sad, mozda su u pravu, ne znam kakva suvasa deca sa dve godine, ova moja inace jede sama, ali vise voli majka d aje nahrani da bi bolje jela, cim jede sama, to svuda zavrsi samo ne u njenim ustima.
Da li to znaci da je razmazena?
Detetu treba vremena da uspostavi kontrolu nad svojim pokretima, a to moze da ucini jedino vezbom. To znaci da sto je mama duze bude hranila, uvezbavanje pokreta ce duze trajati. Sa detetom treba postupati strpljivo i pustiti ga da se razvija kako njemu odgovara i nikako ne sputavati taj razvoj zarad cistog poda ili punijeg stomaka u kracem vremenskom roku.
Vaspitacica nije bila u pravu, razmazena je mama, a ne dete!

Mirka šizika:
Promenila sam tri vrtica . Jedan drzavni , jedan privatni i evo sad opet imam nekih problemcica sa ovim trecim.
Ja sam ti jedna posesivna majka...Trazim najbolje za dete . Kazu da preterujem ! Mozda su u pravu ali za moje dete ima da bude sve naj naj. Nisam je rodila da se muci... Ni da je neko maltretira ...
Iance sam po prirodi drcna pa me dodatno iritira kad se neko pravi pametan, narocito kad su deca u pitanju. Deca su bre blago. Ko misli drugacije ne treba da radi sa njima.
Nisi je rodila da je neko muci! A sta mislis kako ce se dete snaci kada tebe ne bude? Mislis da ce joj zivot biti bez prepreka i problema?
Dete mora da nauci da se izbori za sebe, mora da stekne poverenje u sebe, stiteci je na previse agresivan nacin samo joj unistavas samopouzdanje :?
Da, jesu deca su blago, sto se ne moze reci bas za rtoditelje!
Tetida2:
HALOOOO!!!!
Austiji roditelji borave zajedno sa decom u vrticu prvih nedelju dana pa se postepeno produzava period izostajanja roditelja i to traje najmanje mesec dana, i obavezno kazu deci gde odlaze.
U, vid Austrijance kako su pametni, kako se niko drugi toga nije setio! U novosadskom Radosnom detinjstvu se to vec godinama primenjuje (na zalost roditelja)

Aleksa.:
Brzo ces naci odgovor na svoje pitanje i resenje svih tvojih problema.
nemam nameru da se spustam na tvoj nivo komunikacije niti da analiziram tvoj nacin razmisljanja,ti si decko zalutao,pusti neki crtic da se smiris,besmisleno ti je bilo sta reci.

Cemu ovolika buka oko teme vrtic i toga sto je covek dao misljenje o jednom od njih.
Onaj ko je postavio temu interesuje se o tudjim misljenjima o vrticima a ona su normalno razlicita.A ti Alex ako imas problem da neko misli da je taj vrtic los zbog necega ne moras da ga nazivas djokicom i sl. ipak je ovo tema o deci.Torent nije nikoga nazvao tim imenom .Postavio si se kao da si gazda tog obdanista pa ti smeta antireklama.
Licno zivim u 29.bloku i prolazio sam par puta pored tog famoznog obdanista.Nista posebno,koliko se secam u tom lokalu je nekada bio kafic ili tako nesto.Cini mi se i nekako mali prostor tj. malo je obdaniste..Sto je mozda i plus iz vise razloga.Sto rece neko:"bitno je da se dete tu oseca ok".

Jasno je iz kojih je razloga dao misljenje torente i nema nikakve buke oko toga.
Onaj ko je postavio temu postavio je iz svog interesa i promovisanja,o tome ko je dobar a ko los ne uticu misljenja koja iskaze neko na bazi svojih zelja a ne cinjenica,ko je dobar a ko je los to znaju deca i roditelji,nekorektan nacin borbe sa konkurencijom nije dobar za onog ko to i lansira,ako zeli uspeh treba da ulozi osim sredstava,truda i znanje a ne samo kritiku bez ikakvog osnova,drugo nisam ja pocela raspravu nego jeja ja sam je samo podrzala i to iz jasnog interesa jer ne zelim da mi neko ko je motivisan losim namerama bladi oazu za moje dete jer sam ja vec nekoliko puta napomenula koliko je tesko nacin ozbiljan vrtic kome smem da poverim dete i gde ce stvarno nesto i da nauci.
Odakle vam ideja da se ja postavljam kao gazda,meni smeta to sto kao normalan roditelj kada izadjem na ovu temu vidim na koji jeftin nacin pokusavaju da privuku ljude,ali koliko para toliko muzike,znam sigurno sta radi torente i zasto i nisam sigurna koliko ima naloga sa kojih igra vruce hladno, a i bas me mnogo to i ne interesuje ja sam zadovoljna napredkom mog deteta i programom tog vrtica jer znam da nemoram da im pominjem ime imaju oni popunjene kapacitete i bez toga,veliki je Novi Bgd ima posla za sve samo zavisi ko gde sebe pronadje.Nisam sigurna sta je sve bilo na ovim mocvarnim poljanama pre 100
godina i kakave to ima veze,ali znam da ovi imaju oko 200 m2 i sigurno sve sto treba mome detetu,dalje vam nebi smetala nastavite sa svojim providnim malim igrama.

Hajde bre Nobody tj. Torente i iš da gledaš Velikog brata i sledeći put da promeniš nedolični avatar tj. idi sa takvim avatrom na teme na kojima si i do sada bio a to je očigledno ljubav i sex.
Sve što si napisao je više nego glupavo i šuplje i nema nikakvog značaja za nas i našu decu.
Ja se upravo spremam da povedem moju devočicu u vrtić i htela sam da pohvalim takođe jedan vrtić koji je neko pomenuo a to je prozorčić na Banovom Brdu, moja koleginica iz kancelarije vodi blizance tamo i zaista je prezadovoljna svime a naročito mi je slatko koliko njeni klinci znaju pesmica na engleskom.
E sada imam jednu prijateljicu koja živi na Vračaru i pored velikog izbora vrtića neodlučna je, da li bi neko mogao da preporuči dobar vrtić u centru, ali molim da se jave roditelji čija deca idu tamo i molim da me sa komentarima zaobiđu oni koji nemaju decu i razni nesretnici sa polugolim sisatim tetama na avatru!
Molim za mišljenje roditelja koji imaju decu u nekom dobrom vrtiću ako ne baš na samom Vračaru makar u centru grada.

Aleksa.:
Jasno je iz kojih je razloga dao misljenje torente i nema nikakve buke oko toga.
Onaj ko je postavio temu postavio je iz svog interesa i promovisanja,o tome ko je dobar a ko los ne uticu misljenja koja iskaze neko na bazi svojih zelja a ne cinjenica,ko je dobar a ko je los to znaju deca i roditelji,nekorektan nacin borbe sa konkurencijom nije dobar za onog ko to i lansira,ako zeli uspeh treba da ulozi osim sredstava,truda i znanje a ne samo kritiku bez ikakvog osnova,drugo nisam ja pocela raspravu nego jeja ja sam je samo podrzala i to iz jasnog interesa jer ne zelim da mi neko ko je motivisan losim namerama bladi oazu za moje dete jer sam ja vec nekoliko puta napomenula koliko je tesko nacin ozbiljan vrtic kome smem da poverim dete i gde ce stvarno nesto i da nauci.
Odakle vam ideja da se ja postavljam kao gazda,meni smeta to sto kao normalan roditelj kada izadjem na ovu temu vidim na koji jeftin nacin pokusavaju da privuku ljude,ali koliko para toliko muzike,znam sigurno sta radi torente i zasto i nisam sigurna koliko ima naloga sa kojih igra vruce hladno, .

Na kojim ste vi ljudi drogama ovde?
Pa po tebi ispade da taj torente drzi vrtic ili da ga je neko platio da on pljuje po tom big blue vrticu ili kako se zove.Ovde treba psihijatra da uvedu i to hitno.

My_Name_Is_Nobody:
Na kojim ste vi ljudi drogama ovde?
Pa po tebi ispade da taj torente drzi vrtic ili da ga je neko platio da on pljuje po tom big blue vrticu ili kako se zove.Ovde treba psihijatra da uvedu i to hitno.

Sada je svima jasno ko si i koje su ti namere.
Prvo obrati paznju na nacin, na koji se izrazavas ,ovo je tema neke druge sadrzine od onih na kojima bi mogao tako da komuniciras,ako imas neki problem znas kome treba da se obratis i gde,nemoj mene da smaras molim te.

Molim moderatora, da preduzme nešto u vezi ponašanja korisnika torentebg i nobody koji postuju na ovoj temi tako što pričaju o kafićima, krimosima i vređaju druge korisnike.
Svaki njihov post je bio van okvira teme i njihova sadržina i avatri vređaju i uznemiravaju nas koji se držimo pravila Krstarice!
Pozdrav za moderatora

Mirka šizika:
Ja sam cula od drugarice da je odlican drzavni vrtic u Dalmatinskoj.
Licno nisam bila i ne znam al ko god je tamo upisao deta kaze da se usrecio. Ali bukvalno!

Mirka ako nije problem da proveriš, to je jedan jedini u Dalmatinskoj da bih bila sigurna da mislimo na isti,
jer sam i ja čula dosta lepe stvari o njima, da se radi u malim grupama itd.

Pozdrav svima!
Iskreno, vise sam podataka o vrticima i jaslicama saznala od vas, nego od samih vaspitacica..., upravnika...itd.

Isla sam u par drzavnih vrtica/jaslica na Novom Beogradu u bloku 70 i 44 i svi isto kazu. Nema mesta, na listi ste cekanja (to je za..., otprilike 3 godine)..., i "u poverenju.., nadjite vezu". Inace, imam cerkicu od 17 meseci.
Da li neko moze da mi kaze.., otprilike, kakve su cene ili uslovi u privatnim jaslicama? Bilo koji deo Novog Beograda.., bolje nego da je vodim na Zvezdaru (kazu da tamo ima mesta).
Hvala,
Pozdrav :-P

U vrticu "BG-KLUB" ( http:// www.bgklub-vrtic.com ) kod Arene na Novom Beogradu, blok 30, Spanskih Borca 6 - jaslice su 120 evra mesecno. Tel.: 311-4199, 063/8561629
Jaslice su posebno izdvojene i o njima brine posebna ekipa koju vodi medicinska sestra.
Imaju i nedeljne posete lekara ili prema potrebi. Milsim da jos imaju nesto mesta u jaslicama.

Osim jaslica imaju i starije grupe sve do predskolske. Mnogo dodatnog i van-programskiog sadrzaja. Svi zaposleni su vaspitaci sa dugogodisnjim stazem.

Jeja.:
Hajde bre Nobody tj. Torente i iš da gledaš Velikog brata i sledeći put da promeniš nedolični avatar tj. idi sa takvim avatrom na teme na kojima si i do sada bio a to je očigledno ljubav i sex.
Sve što si napisao je više nego glupavo i šuplje i nema nikakvog značaja za nas i našu decu.
Ja se upravo spremam da povedem moju devočicu u vrtić i htela sam da pohvalim takođe jedan vrtić koji je neko pomenuo a to je prozorčić na Banovom Brdu, moja koleginica iz kancelarije vodi blizance tamo i zaista je prezadovoljna svime a naročito mi je slatko koliko njeni klinci znaju pesmica na engleskom.
E sada imam jednu prijateljicu koja živi na Vračaru i pored velikog izbora vrtića neodlučna je, da li bi neko mogao da preporuči dobar vrtić u centru, ali molim da se jave roditelji čija deca idu tamo i molim da me sa komentarima zaobiđu oni koji nemaju decu i razni nesretnici sa polugolim sisatim tetama na avatru!
Molim za mišljenje roditelja koji imaju decu u nekom dobrom vrtiću ako ne baš na samom Vračaru makar u centru grada.

kao majka koja je vrlo studiozno prisla odabiru jaslica pa i vrtica za svoje dete od srca preporucujem MICU i ACIMA na Vracaru..nakon svih privatnih fancy vrtica (govorim u mom kraju i okolini!)izbor je pao na ovaj drzavni..
iskreno ni u jednom osim MEDA-e nisam bila odusevljena nicim ponudjenim..stanovi na prvom drugom spratu,zapisani i smrdljivi haustori,bez dvorista,majonez na parce hleba za uzinu..i tako..Ako je iole pristojan prostor onda su vaspitacice nekako ne pristupacne,ili udaraju po religiji,ili nemaju popodnevno spavanje..kao sve moze i sve ne mora.
Napominjem da je MEDA otpao samo iz razloga sto je u to vreme bilo upisano samo osmoro dece,razlicitog uzrasta,sto nije bas realna socijalizacija.Cena je bila visoka ali sa pozadinom i opravdano.
Moje dete je islo u jaslice,sa njima na zimovanje i letovanje,presla je u vrtic i jako smo zadovoljne obe.
Sobe su svetle i velike,vaspitacice ljubazne,blage i predusretljive.Predpostavlajm stroge kad treba...
Ona rado odlazi tamo,zadovoljna je i lepo napreduje u svakom smislu.
Preporucujem,zaista sa velikim zadovoljstvom!

Back