- Poruka
- 20.685
Dobio sam jaknu koja mi se bas ne svidja zbog sitnih detalja. Nema dzepove na zakopčavanje. Imam racun, imam sve, samo sam etiketu skinuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па врати...Dobio sam jaknu koja mi se bas ne svidja zbog sitnih detalja. Nema dzepove na zakopčavanje. Imam racun, imam sve, samo sam etiketu skinuo.
Prvo, skinuo je etiketu, sumnjam da može da je vrati sada. Drugo, zašto bi vratio njima ako nema povraćaj novca, da bi oni opet prodali. Ako već hoće dati nekome, neka učini to.Па врати...
Naravno da može vratiti, etiketa nije bitna, fazon je da ne odreže onaj unutrašnji kod, ono što visi i što je označeno da precvikaš makazamaPrvo, skinuo je etiketu, sumnjam da može da je vrati sada. Drugo, zašto bi vratio njima ako nema povraćaj novca, da bi oni opet prodali. Ako već hoće dati nekome, neka učini to.![]()
PrecvikašNaravno da može vratiti, etiketa nije bitna, fazon je da ne odreže onaj unutrašnji kod, ono što visi i što je označeno da precvikaš makazama![]()
Ha ja!Precvikaš![]()
Ne poklanja on, on dobio na poklonPrvo, skinuo je etiketu, sumnjam da može da je vrati sada. Drugo, zašto bi vratio njima ako nema povraćaj novca, da bi oni opet prodali. Ako već hoće dati nekome, neka učini to.![]()
Iskreno, jesam. Osećam da kunjam. Visim po ovom forumu.. Čituckam i o ratu u Palestini, i religiji i ljubavi ovo ono o tinejdžerima. Mozak mi prekuvao. Šta ti?Ne poklanja on, on dobio na poklon
Pospan si, V, pospan!
Zašto da je ne vrati ako mu se ne dopada?Ондак немој да вратиш...
Ма наравно.Zašto da je ne vrati ako mu se ne dopada?
Ima račun.
Bolje da je nema nego da mu zauzima mesto u ormaru ako ne želi da je nosi.
Ja pospana ali i legla da spavam. Ne letim ja baš tako kao ti, s teme na temu. Smanji! Izaberi!Iskreno, jesam. Osećam da kunjam. Visim po ovom forumu.. Čituckam i o ratu u Palestini, i religiji i ljubavi ovo ono o tinejdžerima. Mozak mi prekuvao. Šta ti?![]()
Moj veliki problem je zainteresovanost o svemu i svacemu. Koju god mi informaciju das, ja bih da cujem. Ma, i ja sam u krevetu ali jos se koprcam. Tragam koga da smaram u ove sitne sate.Ja pospana ali i legla da spavam. Ne letim ja baš tako kao ti, s teme na temu. Smanji! Izaberi!![]()
A dobro, uvijek ima tema ili kafana "otvorenih", snaći ćeš seMoj veliki problem je zainteresovanost o svemu i svacemu. Koju god mi informaciju das, ja bih da cujem. Ma, i ja sam u krevetu ali jos se koprcam. Tragam koga da smaram u ove sitne sate.![]()
A ja bih tebe da smaram.A dobro, uvijek ima tema ili kafana "otvorenih", snaći ćeš se![]()
Ne razvlace sisu samo mala deca.Mogu evo i ja da ti dam ideju koga da maltretiraš. Možemo i da se dogovorimo, ako mi neko skače po živcima tokom dana ja ti lepo kažem pa ga ti onda ovde uveče razvlačiš kao dete sisu. Može?
Trebamo V zaposliti kod nas u šankuMogu evo i ja da ti dam ideju koga da maltretiraš. Možemo i da se dogovorimo, ako mi neko skače po živcima tokom dana ja ti lepo kažem pa ga ti onda ovde uveče razvlačiš kao dete sisu. Može?
Koji je to sank?Trebamo V zaposliti kod nas u šankuvazda otvoreni!
Najbolji! Onaj što toči celu noć.
Nema.Da jakna na leđima možda nema izvezenog velikog zlatnog škorpiona??