https://www.blic.rs/slobodno-vreme/ed-siran-17-avgusta-na-uscu-spektakl-koji-smo-dugo-cekali/j2h4b13
Ed Širanov koncert na koji (ne) idete zbog cega?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u USA je veoma poznat i popularan pevacKo je taj?
Nisam pratio lik i delo, ali čovek koji ima tako crven nos je garant naš brat u alkoholu.https://www.blic.rs/slobodno-vreme/ed-siran-17-avgusta-na-uscu-spektakl-koji-smo-dugo-cekali/j2h4b13
Nisam pratio lik i delo, ali čovek koji ima tako crven nos je garant naš brat u alkoholu.
Alkohol ne poznaje graniceČovek je iz Jorkšira, dakle takav mu je riđ ten.
ja licno kao sto malopre rekoh vise volim bruno marsa i tejlor svift a nesto sumnjam da su oni bumeriMeni je kul što njegov uspeh nije zasnovan na skandalima, ničim osim muzikom.
Da, ta muzika je sad popularna, ne radi se sigurno o starijoj "bumerskoj" populaciji.
ja sam bio na enrikeovom i bilo je sjajnoAko bih išla, to bi bio koncert Stinga i Robi Williams-a
Za Ostalo-ne bi se cimala...
Jaooooo zar it bailamos i sličnoja sam bio na enrikeovom i bilo je sjajno
Mada Volela bih da čujem uživo onu njegovu I will survive mislim da je strašno dobra kad se sluša uživoja sam bio na enrikeovom i bilo je sjajno
ja licno kao sto malopre rekoh vise volim bruno marsa i tejlor svift a nesto sumnjam da su oni bumeri
koncert u beogradu je zapoceo sa ovom pesmom i mozes da zamislis kad je sa onih ozvucenja krenulo ovo i on ulece na binu i kaze "lets go"Mada Volela bih da čujem uživo onu njegovu I will survive mislim da je strašno dobra kad se sluša uživo
Ovu često puštam u kolima, obožavam je u tom ambijentuMa ne oni, nego sam mislila na slušaoce..
Slušaoci Širana su uglavnom mlađi, oni što slušaju hitove.. To je kao recimo The Weeknd koji isto piše pesme i čija se muzika meni mnogo više sviđa, a prodao je mnogo manje jedinica, recimo ova pesma mi se dopada