Ed Širanov koncert na koji (ne) idete zbog cega?

Ed Širanov koncert na koji (ne) idete zbog cega?

• Idem

glasova: 0 0,0%
  • Odbijam

glasova: 2 11,8%
  • Preskupo

glasova: 3 17,6%
  • Previse prasnjavo

• Prevelika vrucina

glasova: 1 5,9%
  • Vec posećen na drugom mestu

• Ne slusam tu vrstu muzike

glasova: 7 41,2%
  • Gde mu je nestala energija?

• Iritantan je

glasova: 2 11,8%
  • Nezanimljiv

glasova: 7 41,2%

• Ukupno glasova
    17
Ma meni se obrada svidela
( link što si postavio) a to *hahaha harmonika* je u prevodu bilo super je ispalo pa čak i sa harmonikom.
Al ti izvrneš komentar, shvatiš ga negativno.
Pa onda odgovoriš nešto puno sarkazma.
A to za horoskop baš si bezobrazan što kriješ.

Blizanci i Device su sarkastični a nisi ni jedno ako se dobro sećam onih mojih pogađanja
Hahaha armunika, sa nepostovaocima iste necu dalje da raspravljam. Lijep pozdrav.

Čula sam pesmice, čula sam za autora ali ih nisam povezala, mrzelo me da guglam (uključim šazam)
Ali mislim na forumu gde nema klinaca te vrste koji slušaju hitove, pisati o Širanu se eto... svelo na ono, ko je sad pa taj i nikakva mu je muzika :)

Pa taj koncert nije za ljude kao što su forumaši. Ko ovde sluša Play radio? Ovde samo uglavnom stari rok i pop, i to je to. ;)

Nije stvar u tome što je to muzika "za mlade" jer ni kad sam bila klinka nisam slušala npr. Tap 011, nego što je dosadna, nekako mekana.

Screenshot_20240818-075716_Instagram.jpg

Sta znaci " neki cekaju od 9-10h " ?

Čula sam pesmice, čula sam za autora ali ih nisam povezala, mrzelo me da guglam (uključim šazam)

Nije stvar u tome što je to muzika "za mlade" jer ni kad sam bila klinka nisam slušala npr. Tap 011, nego što je dosadna, nekako mekana.
Pišu novine i da je i suicidalna (muzika koju piše i izvodi)
Pročitah stvarno o uticaju na slušaoce.
Guglah sinoć o njemu pa našla to.

Meni se svidjaju njegove pesme, spotovi još više.
Ne znam. Za moj lični ukus suviše tralala. Da stavimo bilo koju današnju pevačicu ili pevača koji peva tako moderno bezlično nazalno(🤢) i da ne znaš ko je u pitanju, pesma bi potpuno neopazeno. Ali kad nalepis u naslovu da je Ed Siran, eto seče vena. Ali ok, neka sluša ko šta želi i voli. 😊

Ne znam. Za moj lični ukus suviše tralala. Da stavimo bilo koju današnju pevačicu ili pevača koji peva tako moderno bezlično nazalno(🤢) i da ne znaš ko je u pitanju, pesma bi potpuno neopazeno. Ali kad nalepis u naslovu da je Ed Siran, eto seče vena. Ali ok, neka sluša ko šta želi i voli. 😊
Zato i kažem dobar marketing. Muzička mašinerija je čudo. Ni Vitni Hjuston verovatno ne bi postala to što je bila da nije našla producenta
koji će da je gura i umesto nje razmišlja šta i kako. Bez obzira na sav njen talenat.

Back