- Poruka
- 32.771
Ima li nešto od inostrane muzike objavljene poslednjih godina da ti se dopada?Jedina pesma koja mu valja jer ima vajb osamdesetih, ostalo genericko sranje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li nešto od inostrane muzike objavljene poslednjih godina da ti se dopada?Jedina pesma koja mu valja jer ima vajb osamdesetih, ostalo genericko sranje.
Ima, Greta van Fleet, ali i oni zvuce retroIma li nešto od inostrane muzike objavljene poslednjih godina da ti se dopada?
pa šta se izvinjavaš, retko smisleni post.Nisam pasionirani ljubitelj njegovom zvuka, konstatujem hit, za to imam dovoljno uvo i to mi je ok.
Meni je on bio zanimljiv u jednom drugom mediju, gde me potpuno oduševio, ali u okviru jedne ideje koja izuvava.
A evo o čemu se radi: postoji jedan film gde je glumeo sporednu ulogu, nekog sebi sličnog popularnog velikog autora,
ali film se dešava u svetu nenadane paralelne realnosti. Usled nestanka struje na blic u celom svetu, jedan mladić se
sutradan probudi i na svoj užas konstatuje da niko ne zna ko su Bitlsi! Kao da nikad nisu postojali, niko im čuo nijednu pesmu nije!
Pošto je dotad taj mladić pokušavao nešto svoje - kao Širan u stvarnosti - ali mu, za razliku od njega, nije uspevalo, shvata da ovo može biti
nenormalna prekretnica...i krene čovek da one najveće hitove Bitlsa rekreira i snima kao svoje pesme! Naravno, postiže planetarnu popularnost!
Znači, sve je isto, samo Bitlsa nema! Po toj logici, iz nekog razloga postoje Madona, U2 i svi oni, sem Liverpulaca. I šta se dalje dešava: Ed Širan,
živ i zdrav sa svojim pesmuljcima, pozove našeg momka na krstarenje i druženje, hoće Edi da upozna to čudo od čoveka. Kasnije će biti i duel njih
dvojice, ko će bolju pesmu da smisli u tren. Ali to mi nije ostavilo toliki dojam, jer ko može da se takmiči sa Bitlsima... Ono što jeste ostavilo, međutim,
jeste taj njihov prvi susret, gde je mladić poveo svog najboljeg ortaka u avion Eda Širana... Šta me oduševilo: u avionu, taj njegov ortak i Širan spontano se
takmiče i zezaju u bacanju slobodnih rima, tzv.fristajl. Običan lik s ulice i on, kao, zvezda. I sad, piči bitka, bacaju se rime i vidiš - ovaj ortak ga nadigrava, šije samo tako - a dobri u tome obojica! I samo mi sine da talenat ne razdvaja ni po kom osnovu ljude, kako god se trudili da oni to glorifikuju i tako predstave - može samo da ih spoji. I jedan i drugi su trijumfovali, podelili istu stvar i uopšte nije bilo bitno ko je bolje, jer to sija jače od zlata. To je taj paradoks da tako neki besmisleni, a "fantomski" rat ustvari spaja, ujedinjuje ljude u zajedničkoj vrednoj stvari....Ok, dosta sam filozofirao.
Ed Širanov koncert na koji (ne) idete zbog cega?
pa ne izvinjavam se, samo šerujem.pa šta se izvinjavaš, retko smisleni post.
Moja stara kada je prvi put gledala "Fix You" video ispalila: "Dobra melodija, ali džaba mu sve kad je peškir."@tab503 Sviđa mi se atmosfera sa ovog koncerta
E ovde je trebalo imati sreće pa biti u ovih metar, dva kvadratnih na 2 min07 sec
Antifoneponeses i bubice i pustis neku svoju stvar u laganom ritmu i stavis znak na majici "ja sam ovde zbog wiba"
Hahaha armunikaEd Siran moze samo ovako
Ne zapodevajte kavgu i ti i kevaMoja stara kada je prvi put gledala "Fix You" video ispalila: "Dobra melodija, ali džaba mu sve kad je peškir."
Pa to i jesmo pitani....svaki tj. skoro svaki komentar Ovdje je problematican
sve iz licnog odnosa ili sklonosti prema nekoj od vrsti Muzike...
Nema nipodastavanje niti starosnog , vidim da se navode i godine,
a posebno talas ili odnos Iste...sta onda o " Ozbiljnoj" ili folklornoj...
Znam, sad cu izdrzavati paljbu Poznavaoca ...
A sta si ti, ljubitelj harfe?Hahaha armunika
Idi vidi jesam li napolju.A sta si ti, ljubitelj harfe?
Veri oridzinal.Idi vidi jesam li napolju.
Jao, toliko si negativan tip.
...pitani da ali,Pa to i jesmo pitani.
"Idete li ili ne i zašto? "
Odgovarali prema sklonostima.
I to je to