Ed Širanov koncert na koji (ne) idete zbog cega?

• Idem

glasova: 0 0,0%
  • Odbijam

glasova: 2 11,8%
  • Preskupo

glasova: 3 17,6%
  • Previse prasnjavo

• Prevelika vrucina

glasova: 1 5,9%
  • Vec posećen na drugom mestu

• Ne slusam tu vrstu muzike

glasova: 7 41,2%
  • Gde mu je nestala energija?

• Iritantan je

glasova: 2 11,8%
  • Nezanimljiv

glasova: 7 41,2%

• Ukupno glasova
    17
Nisam pasionirani ljubitelj njegovog zvuka, konstatujem hit, za to imam dovoljno uvo i to mi je ok.
Meni je on bio zanimljiv u jednom drugom mediju, gde me potpuno oduševio, ali u okviru jedne ideje koja izuvava.:P
A evo o čemu se radi: postoji jedan film gde je glumeo sporednu ulogu, nekog sebi sličnog popularnog velikog autora,
ali film se dešava u svetu nenadane paralelne realnosti. Usled nestanka struje na blic u celom svetu, jedan mladić se
sutradan probudi i na svoj užas konstatuje da niko ne zna ko su Bitlsi! Kao da nikad nisu postojali, niko im čuo nijednu pesmu nije! :D
Pošto je dotad taj mladić pokušavao nešto svoje - kao Širan u stvarnosti - ali mu, za razliku od njega, nije uspevalo, shvata da ovo može biti
nenormalna prekretnica...i krene čovek da one najveće hitove Bitlsa rekreira i snima kao svoje pesme! :P Naravno, postiže planetarnu popularnost!
Znači, sve je isto, samo Bitlsa nema!:lol: Po toj logici, iz nekog razloga postoje Madona, U2 i svi oni, sem Liverpulaca. I šta se dalje dešava: Ed Širan,
živ i zdrav sa svojim pesmuljcima, pozove našeg momka na krstarenje i druženje, hoće Edi da upozna to čudo od čoveka.:lol: Kasnije će biti i duel njih
dvojice, ko će bolju pesmu da smisli u tren. Ali to mi nije ostavilo toliki dojam, jer ko može da se takmiči sa Bitlsima... Ono što jeste ostavilo, međutim,
jeste taj njihov prvi susret, gde je mladić poveo svog najboljeg ortaka u avion Eda Širana... Šta me oduševilo: u avionu, taj njegov ortak i Širan spontano se
takmiče i zezaju u bacanju slobodnih rima, tzv.fristajl. :) Običan lik s ulice i on, kao, zvezda. I sad, piči bitka, bacaju se rime i vidiš - ovaj ortak ga nadigrava, šije samo tako - a dobri u tome obojica! :D I samo mi sine da talenat ne razdvaja ni po kom osnovu ljude, kako god se trudili da oni to glorifikuju i tako predstave - može samo da ih spoji. I jedan i drugi su trijumfovali, podelili istu stvar i uopšte nije bilo bitno ko je bolji, jer to sija jače od zlata. :) To je taj paradoks da tako neki besmisleni, a "fantomski" rat ustvari spaja, ujedinjuje ljude u zajedničkoj vrednoj stvari....Ok, dosta sam filozofirao. :lol: :cool:

Poslednja izmena:
Nisam pasionirani ljubitelj njegovom zvuka, konstatujem hit, za to imam dovoljno uvo i to mi je ok.
Meni je on bio zanimljiv u jednom drugom mediju, gde me potpuno oduševio, ali u okviru jedne ideje koja izuvava.:P
A evo o čemu se radi: postoji jedan film gde je glumeo sporednu ulogu, nekog sebi sličnog popularnog velikog autora,
ali film se dešava u svetu nenadane paralelne realnosti. Usled nestanka struje na blic u celom svetu, jedan mladić se
sutradan probudi i na svoj užas konstatuje da niko ne zna ko su Bitlsi! Kao da nikad nisu postojali, niko im čuo nijednu pesmu nije! :D
Pošto je dotad taj mladić pokušavao nešto svoje - kao Širan u stvarnosti - ali mu, za razliku od njega, nije uspevalo, shvata da ovo može biti
nenormalna prekretnica...i krene čovek da one najveće hitove Bitlsa rekreira i snima kao svoje pesme! :P Naravno, postiže planetarnu popularnost!
Znači, sve je isto, samo Bitlsa nema!:lol: Po toj logici, iz nekog razloga postoje Madona, U2 i svi oni, sem Liverpulaca. I šta se dalje dešava: Ed Širan,
živ i zdrav sa svojim pesmuljcima, pozove našeg momka na krstarenje i druženje, hoće Edi da upozna to čudo od čoveka.:lol: Kasnije će biti i duel njih
dvojice, ko će bolju pesmu da smisli u tren. Ali to mi nije ostavilo toliki dojam, jer ko može da se takmiči sa Bitlsima... Ono što jeste ostavilo, međutim,
jeste taj njihov prvi susret, gde je mladić poveo svog najboljeg ortaka u avion Eda Širana... Šta me oduševilo: u avionu, taj njegov ortak i Širan spontano se
takmiče i zezaju u bacanju slobodnih rima, tzv.fristajl. :) Običan lik s ulice i on, kao, zvezda. I sad, piči bitka, bacaju se rime i vidiš - ovaj ortak ga nadigrava, šije samo tako - a dobri u tome obojica! :D I samo mi sine da talenat ne razdvaja ni po kom osnovu ljude, kako god se trudili da oni to glorifikuju i tako predstave - može samo da ih spoji. I jedan i drugi su trijumfovali, podelili istu stvar i uopšte nije bilo bitno ko je bolje, jer to sija jače od zlata. :) To je taj paradoks da tako neki besmisleni, a "fantomski" rat ustvari spaja, ujedinjuje ljude u zajedničkoj vrednoj stvari....Ok, dosta sam filozofirao. :lol: :cool:
pa šta se izvinjavaš, retko smisleni post.

who___meme_by_hellraiser_89_d98rr6h-fullview.jpg

...svaki tj. skoro svaki komentar Ovdje je problematican
sve iz licnog odnosa ili sklonosti prema nekoj od vrsti Muzike...
Nema nipodastavanje niti starosnog , vidim da se navode i godine,
a posebno talas ili odnos Iste...sta onda o " Ozbiljnoj" ili folklornoj...
Znam, sad cu izdrzavati paljbu Poznavaoca ...
Pa to i jesmo pitani.
"Idete li ili ne i zašto? "
Odgovarali prema sklonostima.
I to je to

Ma meni se obrada svidela
( link što si postavio) a to *hahaha harmonika* je u prevodu bilo super je ispalo pa čak i sa harmonikom.
Al ti izvrneš komentar, shvatiš ga negativno.
Pa onda odgovoriš nešto puno sarkazma.
A to za horoskop baš si bezobrazan što kriješ.

Blizanci i Device su sarkastični a nisi ni jedno ako se dobro sećam onih mojih pogađanja

Back