L.krofnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta bih ja dao da mi neko ponudi da mu jasem konje! Ja inace jasem u Poljoprivrednoj skoli u Futogu (pored Novog Sada)> Tamo sam isao u srednju a sada sam upisao poljoprivredni faks. S' obzirom da imam predavanja svakodnevno mogu da idem samo vikendom na jahanje. Blago tebi kad mozes svaki dan da provodis sa konjima, znam kako ti je jer sam i ja tako dok sam isao u srednju. Jesi procitala knjigu "Izazovi daljinskog jahanja" od Mirka Beslina? Knjiga je super imas sve detaljno opisano oko daljinskog jahanja, cak imas i plan treninga.
PooZzDa li ima nekog ko ide u skolu jahanja?Da li je moguce da nema te teme?Ali od sada ima! Ja sam krenula u septembru...extra je!!! Naravno za one koji vole konje! ;-)
eee ljudi ja samo malo zapostavila ovaj forum.... pa malo vishe... poznajem tati i sanjuv ovde samo
jolly se ne javlja vishe? inace,registrovana sam za alex-u dundica,i tamo sam trenirala godinu i mesec dana... naucila sve i redovno isla....onda me jedna zena primetila i ponudila da joj cuvam konje na godinu dana....3 pastuva..... ona je trudna pa ne moze,2 arapa i jedan englez.....englez je star pa gaa samo lonziram a jednog arapa spremam za endurance za sledecu sezonu a drugog treba da najasem u januaru... inace imam 16 god i sve sama radim oko njih... nemam trenera sad vec imam takmicarski program po kome sama radim.... potpuno sam zadovoljna ,tako da ..... samo jasite i sve ce doci vremenom.... bila sam i na 1.programu,sa araberom... povodom trke memorijala alekssandra... dobila sam od nje i prikolica i nista ne placam.... sama doborvoljo kullujem stvari za konja jer ga volim... (arabera) i ovu drugu dvojicu naravno....vraticu se u dundic da zavrsim neke casove koji su placeni ali prelazim u drugi klub
@Sep1980 Kako ce to sve da zaboravi ??
Pa i ne bas .... na osnovu cega ti znas koliko je ona do sada naucila? I u klubu su je ponekad pustali treneri da jase bez nadzora, sto znaci da je sposobna za to.
@N*A*N*C*Y nema pojma u kakvo se kolo uplela... I ako je neshto do sada nauchila, brzo cje zaboraviti.... Nisam skeptichan, vecj samo realan...