Jahanje

N*A*N*C*Y nemoj da obracas paznju na neke skepticne i konzervativne ljude... koji misle da sve znaju!!! Ti imas svoj cilj i ne dozvoli da te neko spreci da ga ispunjavas. Nailazices na pregrst ljubomornih ljudi, ali ti znas kakve su tvoje mogucnosti, tako da mogu samo da ti zavide. To sto si ti mlada, nema nikakve veze sa iskustvom. Neko moze da provede 10 godina sa konjima a da zna manje nego neko ko je proveo godinu dana konstantnog rada sa konjima. To ti kazem iz licnog iskustva. :) pozz iz NS-a

a sep gde tti treniras> i koliko dugo jases? mislim,cak i neznas koje skole jahanja imaju u bg-u.... toliko o tvom ``iskustvu``.... da ne pricamo o tome da ne znas ni kako funkcionisu :)

U opshte nije bitno gde i koliko jashem, ali recimo malo vishe nego shto ti imash godina:-P
A od 1996 zivim od konja i od jahanja...
Naravno da znam sve shkole jahanja, ne samo u Bg... Znam skoro svaku u Srbiji, a i u CG...

OHOHOHO pa ko je to nama dosao, cuveni Sep1980, najveci poznavalac konjickog sporta. Pa hvala vam sto ste dosli da nas prosvetlite, mi smo ipak glupi pa nam je potrebno da dodje neko ko je tako nacitan i pun iskustava kao vi da nam otvori oci. Sad barem znamo da ne treba da gubimo vreme na jahanje, jer cemo svakako to sve zaboraviti...jer vestinu jahanja ipak mogu da savladaju samo odabrani ljudi!!!
P.S. Ljudi u zivotu nisam sreo vecu budalu od ovog lika :) Mislim da mu njegovo vredjanje bez razloga, otkriva koliki mu je nivo inteligencije!!! :P PozZ

OHOHOHO pa ko je to nama dosao, cuveni Sep1980, najveci poznavalac konjickog sporta. Pa hvala vam sto ste dosli da nas prosvetlite, mi smo ipak glupi pa nam je potrebno da dodje neko ko je tako nacitan i pun iskustava kao vi da nam otvori oci. Sad barem znamo da ne treba da gubimo vreme na jahanje, jer cemo svakako to sve zaboraviti...jer vestinu jahanja ipak mogu da savladaju samo odabrani ljudi!!!
P.S. Ljudi u zivotu nisam sreo vecu budalu od ovog lika :) Mislim da mu njegovo vredjanje bez razloga, otkriva koliki mu je nivo inteligencije!!! :P PozZ

Ipak nisam pogreshio u vezi tebe... Ti si stvarno imbecil:(

Trinnity izvini nisam uplatio net, tako da ti tek sada odgovaram na pitanje... Pa klub kao postoji ali to je sada vise rekreativno jahanje. :( Dok je Dalibor bio glavni za konje sve je bilo OK, ali posto su sada njega smenili tako da su sada glavni neki profesor i profesorica, mi kaskamo u mestu. Ali nas troje, cetvoro se borimo da odrzimo klub, jer je direktorica htela da rasproda konje... Treninge nam je drzala jedno vreme profesorica, ali smo mi zahtevali da nama troma ipak drzi Dalibor, tako da valjda cemo uspeti da povratimo konjima kondiciju, koja je trenutno zaprepascujuca... :( POZZZ :)

Back