L.krofnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ima nekog ko ide u skolu jahanja?Da li je moguce da nema te teme?Ali od sada ima! Ja sam krenula u septembru...extra je!!! Naravno za one koji vole konje! ;-)
eee ljudi ja samo malo zapostavila ovaj forum.... pa malo vishe... poznajem tati i sanjuv ovde samo
jolly se ne javlja vishe? inace,registrovana sam za alex-u dundica,i tamo sam trenirala godinu i mesec dana... naucila sve i redovno isla....onda me jedna zena primetila i ponudila da joj cuvam konje na godinu dana....3 pastuva..... ona je trudna pa ne moze,2 arapa i jedan englez.....englez je star pa gaa samo lonziram a jednog arapa spremam za endurance za sledecu sezonu a drugog treba da najasem u januaru... inace imam 16 god i sve sama radim oko njih... nemam trenera sad vec imam takmicarski program po kome sama radim.... potpuno sam zadovoljna ,tako da ..... samo jasite i sve ce doci vremenom.... bila sam i na 1.programu,sa araberom... povodom trke memorijala alekssandra... dobila sam od nje i prikolica i nista ne placam.... sama doborvoljo kullujem stvari za konja jer ga volim... (arabera) i ovu drugu dvojicu naravno....vraticu se u dundic da zavrsim neke casove koji su placeni ali prelazim u drugi klub
@Sep1980 Kako ce to sve da zaboravi ??
Pa i ne bas .... na osnovu cega ti znas koliko je ona do sada naucila? I u klubu su je ponekad pustali treneri da jase bez nadzora, sto znaci da je sposobna za to.
@N*A*N*C*Y nema pojma u kakvo se kolo uplela... I ako je neshto do sada nauchila, brzo cje zaboraviti.... Nisam skeptichan, vecj samo realan...