Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidis ja sam tip koji o svemu brine u smislu,ne volim nepredvidjene situacije i veruj mi,to me sacuvalo mnogo puta u zivotu i ne bih ja nista kacio macku o rep.
Kada sam birao partnerku za brak bio sam brizan,pazljiv i eto...treca decenija braka je moj uspeh.
Uopšte me nisi skapirao ali kako god. Ko god je u vašem krevetu je onaj kojeg ste vi birali....drugo ako muškarac nije u stanju da ženu dodirima, šaputanjem, ljubljenjem, maženjem ne navede da poželi sex, slobodno nek se seli iz tog kreveta. Debil je svako ko očekuje na skidanje gaća da je neko vlažan a to važi i za drugi pol. Valjda svom partneru znaš tačke, znaš šta voli, šta ga pali. Eto samo da objasnim šta sam mislila i palim odavde, od ovakvih rasprava me boli glava a to utiče na sexualni život 😅

Uopšte me nisi skapirao ali kako god. Ko god je u vašem krevetu je onaj kojeg ste vi birali....drugo ako muškarac nije u stanju da ženu dodirima, šaputanjem, ljubljenjem, maženjem ne navede da poželi sex, slobodno nek se seli iz tog kreveta. Debil je svako ko očekuje na skidanje gaća da je neko vlažan a to važi i za drugi pol. Valjda svom partneru znaš tačke, znaš šta voli, šta ga pali. Eto samo da objasnim šta sam mislila i palim odavde, od ovakvih rasprava me boli glava a to utiče na sexualni život 😅
Tema je ....Ja necu on hoce..ili ona...radi ravnopravnosti.....nije poenta pronaci sta partner voli,gde je osetljiv,tema je ..nece.....vidim da ti ne kapiras ali polako,tu smo,razmenicemo misljenja i doci do cilja.... ;)

Tema je ....Ja necu on hoce..ili ona...radi ravnopravnosti.....nije poenta pronaci sta partner voli,gde je osetljiv,tema je ..nece.....vidim da ti ne kapiras ali polako,tu smo,razmenicemo misljenja i doci do cilja.... ;)
Ne nećemo, jer ne vjerujem u ravnopravnost polova, žao mi je. Gadi mi se feminizam, i mrzim što me samo zbog vagine trpaju u isti koš sa njima.

Ja ne kapiram polovinu komentara ovde.
Nece, pa sta.... pozelece kasnije... .potrudi se da pozeli
To vazi za oba pola

A ako nikad nece, tu je daleko veci problem od samog sexa.
Ljudi treba da razgovaraju, da pricaju i tome sta zele a sta ne...da smilsjaju nove ideje...da razgovaraju i o problemima zbog kojih nema volje za seksom.
Na tome se radi.... ako ti je stalo do osobe sa kojom si.
Ali tema je postavljena tako da u startu nema razumevanja i razgovora, cim ta osoba hoce bas tad po svaku cenu. kakva je to veza uopste? I kakva si osoba ako insistiras nevezano da li partner zeli.

I taj seks je precenjen.
Jbt, ja sam bila u braku gde je samo sex valjao ... tek tad vidis koliko to malo znacaja ima, osim da bih se razvela mnogo ranije i sebe i dete spasila muka, da nije bilo tako.

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Šta raditi u takvoj situaciji ?
Ako taj partner sam ne vidi da je u nekom problemu i da joj treba pomoći da to prevazidje i da se vrati u normalu, ništa od te veze.. nije dobro ni kada je partner(ka) predugo neraspoložen(a) ili da "glavobolja" predje u hroničnu migrenu.. :mrgreen:

Ni ja ne bih.
Što sam stariji sve mi više vremena treba da se regenerišem. Da se hidriram I nadoknadim B. vitamin koji sam istrošio. Shvatio sam: potrebno mi je da pijem pivo, makar par dana bez ikakvog seksa.
Ono što izađe - mora i da se vrati. A jaja se, nažalost, prazne. I nisu nek nepresušnii bunar želja koji radi na sopstvenu štetu.
Možda u mladost, kada smo željni da se dokažemo nekom.
A posle, kada shvatimo da je svakom svoja guza najdraža - i ne toliko...

Ja bih obicno jos i jos. I volim ujutru, i nadurim se ako ustane i krene a da me ne pozeli 😅🤣
Имао сам таквог дечка. :mrgreen:
Осим овог ,,још и још". С њим је било само једном, евентуално двапут то ,,још". Ал' дурио се јесте, више из спрдње јер ми било симпатично.:)

Back