Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
svi ste jebežljivi i 100% uvek spremni za seks ..nije nego :lol:

a niko da odgovori na pitanje..sta ako je žena na primer bolesna, loše se oseca,
nije joj dobro pa joj ni do seksa nmije a partner navalio..prihebalo mu se..i hoce pa hoce..

sta u takvim situacijama uraditi i da li je u redu da partner ili partnerka u takvim situacijama insistira na seksu ?
Па наравно, бре, да НИЈЕ у реду да неко запне за секс ако је друга страна болесна или се само лоше осећа,
Како то може да буде у реду?
Па мени, да извинеш на мој франуски, ако је до тога, а ситуација већ описана, ћутим и не наваљујем.
После одем на посао, па се мало осамим, па уследи "самопомоћ"...и ето...
Па нисам бре животиња...

Bored Cookie Monster GIF

Momak, to se ne uci na netu pricom od drugih ljudi, vec principom "pokusaj - greska". Znam, to ume bas da boli i bude neprijatno da te odbijaju. Samo, sta imas od tog raspitivanja i dosadjuvanja ljudima ovde i na onom drugom portalu. Udjem na portal jednom u 2 meseca i vidim tvoj nick. Najeksplicitnije receno, nema magicne reci, fore, koja uvek uspe! Nema!
Zivi zivot, kao i svi mi, pun gresaka, promasaja, neuspeha. A ako zivot nije jedna velika skola i neprekidno ucenje, ne znam onda zaista sta je.
Zelim ti svako dobro.

Video sam tvoju poruku jos jutros, ali, kako zurih da krenem na Adu, rekoh odgovoricu, i probati da se odbranim, kada se vratim sa Ade.

Medjutim, na Adi doziveh nesto sto mi pokaza u kolikom sam, zapravo, ja kur.cu, stepen svoje jadnosti i pomalo i shvatih zasto neke ovo toliko nervira, a pojedini misle i da je sve samo zajebavanje...

Psihicki izmaltretiran, pognute glave jedva se dovukoh kuci, i bez snage i volje da se sada bavim odgovorom...

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Šta raditi u takvoj situaciji ?
Ajd da budem malo cudna;) sto rece jedna moja drugarica,popušim mu preko volje :mrgreen:

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Izjebem ju besno, osvetnički, i nastavim da mučim svoju muku.
Iako mora da priznam, posle seksa mi muka deluje manja nego pre seksa. :rumenko:

Možda mi nije, ali može rukom da me dira dole da me opusti i da ga zaželim, i ljubi malo sise, što obično i radi jer sama to predložim. Ako i to ne vredi jbg.. :confused:

Izvinite, ali meni smešno ovo daje mu.. Nekako mi to čudno. Ali ne znam tačno ni šta 😂. Kao evo ti tacna, ko da se nje ne tiče, tako zvuči... Mislim, zna se kako ljudi koji funkcionišu jedno drugo pale na sex. Ali ako je ona suva i posle toga, znači da ne može i muškarac treba da je zagrli i bude nežan. Isto je obrnuto. Žena može da želi a njemu nikako da se digne, ni posle orala. Pa ništa neće da se ljuti, zagrle se gledaju filmić, razgovaraju ćuću i sl. Nije uvek dan takav da se poklapaju.

Izvinite, ali meni smešno ovo daje mu.. Nekako mi to čudno. Ali ne znam tačno ni šta 😂. Kao evo ti tacna, ko da se nje ne tiče, tako zvuči...
Дебилни израз који се усталио због стереотипа да је жена увек та која одлучује хоће ли или неће бити секса, док се за мушкарце подразумева да увек хоће.

Mada se meni to nije dešavalo. Uvek nekako uspemo jedno drugo da izazovemo.
preterujem... kad se setim, dešavalo se da se nekome neće.. i to se dešavalo da više on neće nego ja. Nekako, kada sam sa nekim u vezi to znači da ga volim, i onda nekako ide

Ali ljudi poznaju onog drugog i vide već i sami kada nije vreme.. No, zagrljaj, poljubac, što mora uvek sex i penetracija. Nismo mi tu da instant zadovoljavamo sve sexualne apetite jedno drugog. Ako mu kažem hej, umorna sam, ajde malo da leškarimo.. onda on može biti glup i početi da se buni i samo dolazi do rasprave (sa takvima i ne budem u vezi). A može da kaže ajde da leškarimo, pa se zagrlimo, malo porazgovaramo, pa osetim to telo koje volim, pa se dohvatimo malo, pa još više, pa ruke idu tamo vamo i voila !

Ima kada sex ne funkcioniše na duže staze, tada se prizna da to nije to. Ukoliko neko stalno neće to je povod za ajde da vidimo o čemu se radi i na kraju razlaz. Ali ako sve funkcioniše, ljudi se osećaju, imaju razumevanja, znaju šta treba uraditi da onog drugog nasmeju ili učine ga opuštenim pa i napaljenim i nema problema.

Ali čim se postavljaju ovakva pitanja to znači da nešto ne funkcioniše među njima. Dajem, daješ, hoću, neću... tu nešto nije u redu. Puno priče, puno ajde da razgovaramo, puno nezadovoljstva... bataliti, nije to to.

Ali čim se postavljaju ovakva pitanja to znači da nešto ne funkcioniše među njima. Dajem, daješ, hoću, neću... tu nešto nije u redu. Puno priče, puno ajde da razgovaramo, puno nezadovoljstva... bataliti, nije to to.
Заборавих малопре али се сетих сад, да је тај жаргонски израз ,,дати" непотпун, тј. оригинални израз гласи ,,дати пичкe".

Дебилни израз који се усталио због стереотипа да је жена увек та која одлучује хоће ли или неће бити секса, док се за мушкарце подразумева да увек хоће.
Da.Da.
A ustvari.Ništa se ne podrazumeva.I nikakav stereotip ne važi.
Mnoge žene koje su u ovo poverovale gorko su platile svoju zabludu.

Sto se tiče teme
Naravno da se osobi nekad ne jede, ne spava, ne radi, pa na kraju krajeva i ne vodi ljubav ili ne je..
Svi smo svesni očiglednih situacija kad su partner/partnerka bolesni, nesto ih boli, umorni su...
Postoje i situacije kada nisam/nije sređen/a. Ili nekad subjektivno nije čovek za intimiziranje.
Uvek druga strana može da se potrudi da zainteresuje ne zainteresovanu stranu...
Moja kolegnica kaže: uvek možeš da se "žrtvuješ" dva-tri minuta kad vidiš da mu se baš traži.
Meni se dešavalo bez obzira na kvalitet i intenzitet veze da mi se nešto baš neće. Nekada se to reši sa malo mviše maženja ljubljenja vrata, grudi.... nekada neka sitna paznja (čaj, čokoladica...),nekada simpatičan ili nežan komentar... nekada je dovoljno da bude strpljiv pet minuta da osetim taj njegov talas, njegovo uzbuđenje i sve se promeni..
Nekad mi se neće pa neka se ljuti. Nadoknadiću kasnije.

pa citas knjigu i obradjujes ga rukom..........za utehu. Nece odbiti.
(u poverenju, seks leci glavobolju i poboljsava raspolozenje)

Back