Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda je zaista kod većine žena tako. Ali ja sam naučila da ne mora biti. Mogu nekada čisto fizički da se uzbudim. Iako mi čak osoba može delovati i kao sirovina? Mada, retko.. Da, može biti čist fizički doživljaj.
pametno. I duh mora da odgovara na potrebe tela i telo mora da pazi i na duhovne potrebe.
Samo u takvoj toleranciji duha i tela osoba moze biti sveukupno zadovoljna.

Feminizam...................feministkinje trpe, muce se, ......sa muskarcima jer u principu mrze muskarce ali mora da su sa snjima kako bi ispunile drustvene i familijarne zahteve.
svašta si sad napisao...
feminizam si pomešao sa trpljenjem... kako si našao tu vezu?
Ima žena koje trpe, ima i muškaraca koji trpe, u prvom slučaju uopšte nisu feministkinje.. Biti feministkinja je opredeljenje, ima ih i među homo i hetero osobama..

To me isto nervira kao i odomaćen izraz "rodila mu je decu". Pa valjda je i sebi i njemu rodila decu, rodila im je decu (mada je i to bzvz, oboje su u tome učestvovali). To mi zvuči kao da je ona neko pasivno biće koje prvo daje pič.ke, a posle mu rađa decu... možda to potiče iz neke kulture, koja definitivno nije moja.
Исто. Као да је то неки одрађен посао и он сада нека гледа шта ће с тим. Скроз примитивно.

o tome i jeste tema..kada navaljuje a zeni nije ni do cega ili obrnuto.muskarcu nije ni do cega a zena navalila
i to nije samo agresija vec i nepoštovanje
navaljivanje je agresivnost. nisam tako bila shvatila temu.
Jedno je kada dođe, počne da me hvata, da otvoreno pokazuje šta hoće, a ja prihvatim igru, ali ustanovim da mi ipak nije do toga. Ustanovićemo to oboje. hehe. Ali sasvim drugo ako neko navaljuje.. to može doći i do silovanja ukoliko se pređe granica trpljenja sa obe strane.. i to je dvosmerna ulica. Sve više se ona povlači, sve više on navaljuje. Nije dobro. Nije održivo.

Ima ih ali u manjoj meri..obzirom da muskarci ovde kazu da je navaljivanje ustvari fizioloska potreba
a ne ljubav i zelja prema partnerki, onda pretpostavljam da bi takva zena trebala da ima isto takve fizioloske tj. nimfomanske potrebe..

Malo mi to bezveze zvuci ali ispada tako...:lol:
Pa sad, ne treba mešati agresivnost i fizičku potrebu.

Muškarac ima nekada čisto fizičku potrebu. Žive zajedno, vole se, poštuju. Želi sex. Većina muškaraca znaju onda kako da u svojoj partnerki pobude isto. Neće sa njom pričati, udvarati se, oni već žive zajedno, uhvatiće je za guzu, raditi ono što ona voli i izazvaće u njoj šta treba. Ukoliko ne izazove, poljubiće je i otići dalje. Samo mala deca ne znaju šta će sa nezadovoljenim potrebama.
A takođe i ja kao žena imam nekad čisto fiziološku potrebu za svojim muškarcem... kako da ne! Prosto mi se radi ta stvar. Pokušam, pa uspeva ili ne uspeva. Sa mojim bivšim mužem sam često pokušavala, ali on kako smo dobili decu tako se bio povukao.. kaže ne mogu jer se svađamo. Ok. I onda smo se skroz udaljili. Tako da se ne može reći da i žene nemaju fiziološku potrenu. Samo je pitanje ponašanja, kako ko iznosi svoje potrebe i ponaša se kada je "osujećen".

pa mislim da to što kaže je tačno, ne može ni jedna žena pričati u ime svih žena, kao ni muškarac u ime svih muškaraca... Za mene se kao što sam napisala to ne odnosi. Zapravo, od nekih godina je počelo da se ne odnosi, ranije nije bilo tako.
pa i kod nas muskaraca je slicno. Postoji mladenacki period kada je hemija iznad fizike.......sa godinama se izjednacuju da bi posle 40-tih prioritet imala fizika.
Zato u drugoj polovini zivota pocinju problemi medju supruznicima jer hemije skoro da i nema a dominira samo fizika, to jest fizicka potreba za seksualnim zadovoljenjem i tada shvatamo da za seks emocije nisu od velikog znacaja, cak i od nultog znacaja. Inteligentni parovi nadju resenje da u ime zajednicki izgradjene proslosti, potomstva, lepih secanja ostanu zajedno ali unose radiklane promene u seksualnom zivotu. Ipak , vecina parova "ne prezivi" u tim godinama i uniste i pogaze sve sto su do tada zajednicki izgradili u svom odnosu.

Pa sad, ne treba mešati agresivnost i fizičku potrebu.

Muškarac ima nekada čisto fizičku potrebu. Žive zajedno, vole se, poštuju. Želi sex. Većina muškaraca znaju onda kako da u svojoj partnerki pobude isto. Neće sa njom pričati, udvarati se, oni već žive zajedno, uhvatiće je za guzu, raditi ono što ona voli i izazvaće u njoj šta treba. Ukoliko ne izazove, poljubiće je i otići dalje. Samo mala deca ne znaju šta će sa nezadovoljenim potrebama.
A takođe i ja kao žena imam nekad čisto fiziološku potrebu za svojim muškarcem... kako da ne! Prosto mi se radi ta stvar. Pokušam, pa uspeva ili ne uspeva. Sa mojim bivšim mužem sam često pokušavala, ali on kako smo dobili decu tako se bio povukao.. kaže ne mogu jer se svađamo. Ok. I onda smo se skroz udaljili. Tako da se ne može reći da i žene nemaju fiziološku potrenu. Samo je pitanje ponašanja, kako ko iznosi svoje potrebe i ponaša se kada je "osujećen".
Da, potpuno se slazem...ja pricam o ekstremima...ebiga, odmah idem u krajnost...:lol:

Ima ih ali u manjoj meri..obzirom da muskarci ovde kazu da je navaljivanje ustvari fizioloska potreba
a ne ljubav i zelja prema partnerki, onda pretpostavljam da bi takva zena trebala da ima isto takve fizioloske tj. nimfomanske potrebe..

Malo mi to bezveze, nerealno zvuci ali ispada tako...:lol:
Molim te ne generalizuj,muskarci ovde imaju razlicite poglede na ovaj problem ili odgovor na ovu temu.Znam da nisi namerno ali sam morao reagovati.
Licno,to o cemu ti muskarci pisu,ti pojedinci, je silovanje,hteli oni da priznaju to ili ne.

Žene u takvim situacijama šire noge da se muskarac ne bi naljutio, otisao kod druge itd.itd
a ne razmisljaju da je to ponizavanje, nepostovanje i u krajnjem slucaju psihicko silovanje
ako imaju redovan seks i tog dana ženi nije dobro ili joj nije do seksa i slicno..zasto bi muskarac insistirao i terao je na to ?

Agresivnost je svaki put kada neko nešto navaljuje.. otvorena agresivnost. Ako kažem prijatelju da nešto ne želim, pa nastavlja, pa nastavlja, rekla bih hej dosta je. još jednom i pukao odnos. Ne dozvoljavam da trpim nečiju agresiju, aktivnu ili pasivnu. Ovu drugu češće rade žene, ali i muškarci.
A posebno ovo...
Jer zna se kako se normalno ponašati. Ukoliko se poštuje druga osoba toga nema. Samo kod egocentrika to ima, ali onda beži koliko te noge nose...
E zato se pre ozbiljnije veze proveri partnerov stav prema seksu i njegovi "apetiti" po tom pitanju.
Ima nas sa slabijim potrebama, prosecnim, ali ima nas i hiper-aktivnih po tom pitanju. Kao takvi moramo naci osobu koja nam odgovara po seksualnom temperamentu pa ovakvih problema nece biti osim u stvarno ekstremnim situacijama.

Žene u takvim situacijama šire noge da se muskarac ne bi naljutio, otisao kod druge itd.itd
a ne razmisljaju da je to ponizavanje, nepostovanje i u krajnjem slucaju psihicko silovanje
ako imaju redovan seks i tog dana ženi nije dobro ili joj nije do seksa i slicno..zasto bi muskarac insistirao i terao je na to ?
Surovo,ruzno,bez imalo ljudskosti.Rekoh ,po mom misljenju to je silovanje.

E zato se pre ozbiljnije veze proveri partnerov stav prema seksu i njegovi "apetiti" po tom pitanju.
Ima nas sa slabijim potrebama, prosecnim, ali ima nas i hiper-aktivnih po tom pitanju. Kao takvi moramo naci osobu koja nam odgovara po seksualnom temperamentu pa ovakvih problema nece biti osim u stvarno ekstremnim situacijama.
ima i toga. nisu svi isti. Nemoguće je naći baš nekoga ko ima potpuno isti apetit, čak i tada ne bi im se poklapao bioritam svih dana.. Ali opet, važno je da bude sličan.

ima i navalentnih žena..koje ne prezaju ni od cega
Tek ovde si se izvadila za naslov i uvodni post.
Dakle nije tacno da su muskarci bezosecajni.....
Dakle nije tacno da zene nisu navalentne....
Dakle do tih situacija dolazi kada dvoje nemaju vise dodirnih tacaka i niko nikome ne veruje u normalnim situacijama je ova prica glupost, osim ako je seks jedino sto ih vezuje.

Malo mi to bezveze, nerealno zvuci ali ispada tako...:lol:
nije nimfomanka ona koja zeli cesto seks, kao sto ni muskarac nije seksualni manijak ako oce svaki dan................i ovake i onakve treba samo spojiti i imace svi idealan zivot.

Nina, ali čitam to što pišeš i ne mogu da verujem da toga danas još ima... ovo širi noge i "daje mu " da ne bi otišao kod druge. Tu nešto debelo ne valja. To je i vrsta manipulacije. Kakav je to odnos, šta je to... Ovo kao da opisuješ nekog gazdu i sluškinju.

Back