Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve je stvar razumevanja,dogovora i ako je to obostrano nema problema.
Sve su to detalji koji čine vezu jakom ili slabom.
koji bre dogovor? Nije ovo Svedska.
Kad ti dodje, raspali..........nema dogovora, isto vazi i za nju.
Lezi i struzi pa kako bude nek bude. I najgori seks je bolji nego nikakav. (ako uopste i postoji los seks).

Stvarno nisam cuo da se to desava u normalnim situacijama. Prvo zena uvek hoce, ako bas nije u nekom raspadu sistema koji nije prijavila.
Drugo, cesce muskarac nece, pa si naletela u pogresno vreme....nije mu prosla barsa.
Hoce i kada je u ozbiljnom problemu sa viskom zena, tacnije kada ne postize.

Dakle, bolu u glavi je problem samo kada postoji neki drugi, posto legitimne probleme resava muskarac.

Udahni bre milutine....

Ако ме боли глава, од секса прође. Ако мислим на проблем, током секса на тренутак заборавим. А и волим његов мирис који каже- све ће бити у реду, у загрљају је лакше.
Ако ме боли стомак или сам баш болесна, малаксала и без снаге не могу, и у таквој ситуацији ја болујемо а он се склони y другу собу да ме не нервира :lol: али опет довољно близу ако ми затреба :lol:
u tom slucaju neka legne pored tebe i neka te mazi, greje, ...........bez seksa. Ako mu je zao zato sto si bolesna, nece mu se ni dici pa te nece ni uznemiravati.
Emocije su taj faktor koji regulise dal da se krese il ne.

Е, сада стварно. Није нам увек до секса, наравно. Али ако смо овако ОК, нисмо физички немоћни и болесни, и када ти није до тога па кренеш врло брзо ти буде. Просто се покренеш у том смислу и уживаш.
Секс преко воље је старшна ствар и тешко ономе ко у кући мора да продаје тело, не за новац него за мир. То су језиви односи које ни најгори непријатељ не заслужује.

u tom slucaju neka legne pored tebe i neka te mazi, greje, ...........bez seksa. Ako mu je zao zato sto si bolesna, nece mu se ni dici pa te nece ni uznemiravati.
Emocije su taj faktor koji regulise dal da se krese il ne.
Мене нервира присуство других, тетошење и слично када сам болесна. Тада желим само да ме сви оставе на миру.
Ови што се пекмезе, траже жуте супе и извољевају ни нису заиста болесни, они су размажени.

i ja izbacim sve iz kuce i nista ne jedem kad je bolest,al kad je sad prelom nema kurcenja,treba stepenicama sedeci da sidjem do frizidera,10 dana nista nije bolelo,pa sam se pokrenuo zbog kontrrole i od tad boli vec 5i dan,znaci u minus sam otiso umesto da napredujem

Možda mi nije, ali može rukom da me dira dole da me opusti i da ga zaželim, i ljubi malo sise, što obično i radi jer sama to predložim. Ako i to ne vredi jbg.. :confused:

Izvinite, ali meni smešno ovo daje mu.. Nekako mi to čudno. Ali ne znam tačno ni šta 😂. Kao evo ti tacna, ko da se nje ne tiče, tako zvuči... Mislim, zna se kako ljudi koji funkcionišu jedno drugo pale na sex. Ali ako je ona suva i posle toga, znači da ne može i muškarac treba da je zagrli i bude nežan. Isto je obrnuto. Žena može da želi a njemu nikako da se digne, ni posle orala. Pa ništa neće da se ljuti, zagrle se gledaju filmić, razgovaraju ćuću i sl. Nije uvek dan takav da se poklapaju.
И мени. Као да само он иште а ми само дајемо. Па дајемо се једно другоме. И ако ћемо буквално, они дају ми примамо:lol:

И мени. Као да само он иште а ми само дајемо. Па дајемо се једно другоме. И ако ћемо буквално, они дају ми примамо:lol:
To me isto nervira kao i odomaćen izraz "rodila mu je decu". Pa valjda je i sebi i njemu rodila decu, rodila im je decu (mada je i to bzvz, oboje su u tome učestvovali). To mi zvuči kao da je ona neko pasivno biće koje prvo daje pič.ke, a posle mu rađa decu... možda to potiče iz neke kulture, koja definitivno nije moja.

Možda je zaista kod većine žena tako. Ali ja sam naučila da ne mora biti. Mogu nekada čisto fizički da se uzbudim. Iako mi čak osoba može delovati i kao sirovina? Mada, retko.. Da, može biti čist fizički doživljaj.
..ali pitanje je u uvodnom postu, prilicno jasno..
Nije ti dakle do seksa..recimo, imali ste vec seks sat pre ili recimo boli te glava, nije ti dobro a on opet hoce i uporan je...dakle, hoce da se ispucava i boli ga ona stvar kako se ti osecas, sta?
I sad ti kao -vazi, hocu, nema veze sto necu...:lol:

Znas kad..malo sutra pa jos i posle...:zcepanje:

I ne pricam ja u ime svih zena, pricam objektivno...

..ali pitanje je u uvodnom postu, prilicno jasno..
Nije ti dakle do seksa..recimo, imali ste vec seks sat pre ili recimo boli te glava, nije ti dobro a on opet hoce i uporan je...dakle, hoce da se ispucava i boli ga ona stvar kako se ti osecas, sta?
I sad ti kao -vazi, hocu, nema veze sto necu...:lol:

Znas kad..malo sutra pa jos i posle...:zcepanje:
pa to je druga stvar
to je sumanuto da hoće i uporan je iako ti nećeš... to je već agresivnost.
Za mnogo manju formu agresije bih se udaljila.

Agresivnost je svaki put kada neko nešto navaljuje.. otvorena agresivnost. Ako kažem prijatelju da nešto ne želim, pa nastavlja, pa nastavlja, rekla bih hej dosta je. još jednom i pukao odnos. Ne dozvoljavam da trpim nečiju agresiju, aktivnu ili pasivnu. Ovu drugu češće rade žene, ali i muškarci.
A posebno ovo...
Jer zna se kako se normalno ponašati. Ukoliko se poštuje druga osoba toga nema. Samo kod egocentrika to ima, ali onda beži koliko te noge nose...

To me isto nervira kao i odomaćen izraz "rodila mu je decu". Pa valjda je i sebi i njemu rodila decu, rodila im je decu (mada je i to bzvz, oboje su u tome učestvovali). To mi zvuči kao da je ona neko pasivno biće koje prvo daje pič.ke, a posle mu rađa decu... možda to potiče iz neke kulture, koja definitivno nije moja.
Feminizam...................feministkinje trpe, muce se, ......sa muskarcima jer u principu mrze muskarce ali mora da su sa snjima kako bi ispunile drustvene i familijarne zahteve.

Agresivnost je svaki put kada neko nešto navaljuje.. otvorena agresivnost. Ako kažem prijatelju da nešto ne želim, pa nastavlja, pa nastavlja, rekla bih hej dosta je. još jednom i pukao odnos. Ne dozvoljavam da trpim nečiju agresiju, aktivnu ili pasivnu. Ovu drugu češće rade žene, ali i muškarci.
A posebno ovo...
Jer zna se kako se normalno ponašati. Ukoliko se poštuje druga osoba toga nema. Samo kod egocentrika to ima, ali onda beži koliko te noge nose...
..upravo, ovde su u pitanju navalentni muskarci..a ima ih...

Back