gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па наравно, бре, да НИЈЕ у реду да неко запне за секс ако је друга страна болесна или се само лоше осећа,svi ste jebežljivi i 100% uvek spremni za seks ..nije nego
a niko da odgovori na pitanje..sta ako je žena na primer bolesna, loše se oseca,
nije joj dobro pa joj ni do seksa nmije a partner navalio..prihebalo mu se..i hoce pa hoce..
sta u takvim situacijama uraditi i da li je u redu da partner ili partnerka u takvim situacijama insistira na seksu ?
Momak, to se ne uci na netu pricom od drugih ljudi, vec principom "pokusaj - greska". Znam, to ume bas da boli i bude neprijatno da te odbijaju. Samo, sta imas od tog raspitivanja i dosadjuvanja ljudima ovde i na onom drugom portalu. Udjem na portal jednom u 2 meseca i vidim tvoj nick. Najeksplicitnije receno, nema magicne reci, fore, koja uvek uspe! Nema!
Zivi zivot, kao i svi mi, pun gresaka, promasaja, neuspeha. A ako zivot nije jedna velika skola i neprekidno ucenje, ne znam onda zaista sta je.
Zelim ti svako dobro.
Najbolje da se ovako nesto ikad desilo?!a niko da odgovori na pitanje..sta ako je žena na primer bolesna, loše se oseca,
nije joj dobro pa joj ni do seksa nmije a partner navalio..prihebalo mu se..i hoce pa hoce..
sta u takvim situacijama uraditi i da li je u redu da partner ili partnerka u takvim situacijama insistira na seksu ?
Ajd da budem malo cudnaImate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava.....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah
Šta raditi u takvoj situaciji ?

Hoće Mile, neću jaImate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava.....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah
ne fali ništaAjd da budem malo cudnasto rece jedna moja drugarica,popušim mu preko volje
![]()
To kao u onom vicu kad su legli da spavaju a ona odbija sex jer se pripremila za pregled kod ginekologa, ima zakazano u 8 ujutro. On nakon par minuta, drma je i pita:Ajd da budem malo cudnasto rece jedna moja drugarica,popušim mu preko volje
![]()
Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,

Ko te ovlastio da govoriš u ime svih žena?Zeni je za lep i dobar seksualni odnos potreban najpre mentalni pa zatim i fizicki
stimulans, kod zena je seks proces ne fizikalija...nismo isti...![]()
Zamišljam tog tvog kako čeka odgovor forumaša.samo da uskochim i pitam
jel da dajemo kad trazhi ili ne!?
Дебилни израз који се усталио због стереотипа да је жена увек та која одлучује хоће ли или неће бити секса, док се за мушкарце подразумева да увек хоће.Izvinite, ali meni smešno ovo daje mu.. Nekako mi to čudno. Ali ne znam tačno ni šta. Kao evo ti tacna, ko da se nje ne tiče, tako zvuči...
preterujem... kad se setim, dešavalo se da se nekome neće.. i to se dešavalo da više on neće nego ja. Nekako, kada sam sa nekim u vezi to znači da ga volim, i onda nekako ideMada se meni to nije dešavalo. Uvek nekako uspemo jedno drugo da izazovemo.
Заборавих малопре али се сетих сад, да је тај жаргонски израз ,,дати" непотпун, тј. оригинални израз гласи ,,дати пичкe".Ali čim se postavljaju ovakva pitanja to znači da nešto ne funkcioniše među njima. Dajem, daješ, hoću, neću... tu nešto nije u redu. Puno priče, puno ajde da razgovaramo, puno nezadovoljstva... bataliti, nije to to.
Da.Da.Дебилни израз који се усталио због стереотипа да је жена увек та која одлучује хоће ли или неће бити секса, док се за мушкарце подразумева да увек хоће.
Ja koliko se sećam latinske poslovice nije dobar nego velikiA има и она-: Добар К- мир у кући

pa citas knjigu i obradjujes ga rukom..........za utehu. Nece odbiti.Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,