izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако будем хтео да бацим листић, нећу ни излазити на изборе.
А ако већ будем хтео да излазим на изборе, онда ћу искористити право гласа и гласати за смену власти.

Мени твоји разлози за излазак на изборе делују сасвим прихватљиво.

Шта је са вама људи, какве су ово јефтине форумске рекламе?
Схватам да немате новца за јаку кампању али се барем немојте офирати по форуму овим "слоганима" и "рекламама".

Sta ofirati?
Pa zar nije tako?

Ако будем хтео да бацим листић, нећу ни излазити на изборе.
А ако већ будем хтео да излазим на изборе, онда ћу искористити право гласа и гласати за смену власти.

Značilo ti ili ne, svaki tvoj post je dosledan, a to znači da si ti takav.Ja bih za tebe glasala, ali nisi na listi.Bez šale, to je jedini način glasanja koji je ispravan, po mom mišljenju.

Двери - редни број 8

Двери се залажу за моментално прекидање субвенционисања отварања нових радних места од стране страних фирми и њихово преусмеравање на отварање радних места у домаћој привреди у стратешки битним гранама.

Taman kad su biraci pomislili da izbori nemaju alternativu, pojavila se iskra nade: DVERI!

8To je taj broj.

Sta ofirati?
Pa zar nije tako?

Не усуђујем се да говорим о Дверима јер заиста немам појма ни ко су ни шта су.
Али мислим да су сувишни овакви коментари (слогани). Дај кад већ рекламираш Двери, реци неку корисну.
Рецимо ставове о Космету, економији, будућим коалиционим партнерима и слично. Лако ћемо ми за редни број, то је барем лако сазнати. :)

Taman sam htela da zaokružim Dveri, ali njihovi aktivisti su preterali večeras.Od 1990. glasam, i nemoj da pričaš da je nešto sigurno, kada nije.Zašto nas ubedjuješ za koga ćemo da glasamo?

Човек је поставио питање да ли у Србији постоји неко ко сме да изговори неке ствари. Одговорио сам му да постоји и упутио га на доказ. Постоји много видео снимака емисија који то доказују. Не видим где је проблем? Нека човек гласа за кога хоће или ако неће не мора ни да излази на изборе. Да ли сам написао нешто забрањено, или сам му написао за кога да гласа? А ти заокружи шта год хоћеш или можеш да црташ по папиру. Свако нека сам одлучи.

Човек је поставио питање да ли у Србији постоји неко ко сме да изговори неке ствари. Одговорио сам му да постоји и упутио га на доказ. Постоји много видео снимака емисија који то доказују. Не видим где је проблем? Нека човек гласа за кога хоће или ако неће не мора ни да излази на изборе. Да ли сам написао нешто забрањено, или сам му написао за кога да гласа? А ти заокружи шта год хоћеш или можеш да црташ по папиру. Свако нека сам одлучи.

To nije dokaz.Ti to ne možeš da znaš, ali ni ja.Sve ostalo što si napisao u poslednjem postu mi je potpuno jasno i prihvatljivo.

Dogovaramo se. ne razumem zasto se nerviras.

Sta ima lose u tome konsultovati se sa bliznjima.
S kime cu se konsultovati i gde ako necu na politici.

Kakva drama, pa hteo si da nas sve pobiješ kada je Šešelj prvi put odvezen u bolnicu, napravio si dar-mar.A sada si prelomio, ti nas zavitlavaš, to je jasno.Znači, SRS ništa...nerviram se zato što imaš pravo glasa.

To nije dokaz.Ti to ne možeš da znaš, ali ni ja.Sve ostalo što si napisao u poslednjem postu mi je potpuno jasno i prihvatljivo.

Nije dokaz, niti je garancija da ce to zaista tako da bude, ali moram da procitam/saznam na neki nacin ko su ti ljudi koji mi se nude kao opcije. Ja sam neko ko je dva puta glasao za DS i Tadica, a 5. oktobra za DOS, i ne bih da napravim gresku kao tada, jer posle moram da se jedem cetiri godine zbog toga sto sam uradio.

Али мислим да су сувишни овакви коментари (слогани). Дај кад већ рекламираш Двери, реци неку корисну.
Рецимо ставове о Космету, економији, будућим коалиционим партнерима и слично. Лако ћемо ми за редни број, то је барем лако сазнати. :)

Nažalost, sve što mogu, to je da ti dam reputaciju, a to tebi ništa ne znači.Hvala ti na postu koji pokazuje na koji način treba razmišljati.

Pa brate imas njihovih intervjua na you tube koliko hoces. To je bar lako. Znaci informacije iz prve ruke.

Nemam ni ja pojma ni ko su ni sta su i zato cu da glasam za njih. OVe druge ne mogu jer imam pojma ko su i sta su;

Ako se varam - ispravi me.To bi bilo lepo od tebe a za mene korisno.

Како није доказ? Поновићу ти. човек је питао да ли сме неко то да изговори а ја сам га упутио на човека који је то изговорио. Ако желиш да ти поставим линкове који су већ постављени, нема проблема. Већ су постављени на овој теми.

Nije dokaz, niti je garancija da ce to zaista tako da bude, ali moram da procitam/saznam na neki nacin ko su ti ljudi koji mi se nude kao opcije. Ja sam neko ko je dva puta glasao za DS i Tadica, a 5. oktobra za DOS, i ne bih da napravim gresku kao tada, jer posle moram da se jedem cetiri godine zbog toga sto sam uradio.

I ja sam, suština glasanja na ovim izborima je kao 90-ih godina.Treba glasati protiv vlasti.Sve je lepo napisao korisnik AC DC, i to bi trebalo okačiti u svakoj lokalnoj samoupravi.Pola života sam glasala protiv, jedan kratak i fatalni deo za, i jasno mi je da ću do kraja da glasam protiv vlasti, tj. za smenjivost.To je suština.

Kakva drama, pa hteo si da nas sve pobiješ kada je Šešelj prvi put odvezen u bolnicu, napravio si dar-mar.A sada si prelomio, ti nas zavitlavaš, to je jasno.Znači, SRS ništa...nerviram se zato što imaš pravo glasa.

Seselja postujem, ali ovi njegovi su podbacili i sve cekaju na gotovo od njega. Nekoliko njih rade ko crvi, ovi drugi prstom ne mrdaju. Pa brate posao ti je da budes opozicija a ne da ladis mu da. Sve ce Seki da ih proceslja kad se vrati.

Znaci DVERI nastavljaju tu borbu koju samo Seselj i jos nekoliko njih vode, samo na malo manje agresivan nacin - sto je dobro.

Nisu potkovani kao Seki ali su najposteniji, a to je najvaznije. tako mi bar izgledaju.

Како није доказ? Поновићу ти. човек је питао да ли сме неко то да изговори а ја сам га упутио на човека који је то изговорио. Ако желиш да ти поставим линкове који су већ постављени, нема проблема. Већ су постављени на овој теми.
Znam te momke dobro.Neću ništa da kažem, ni za ni protiv.Sve sam gledala, sve mi je jasno, ja sam stari glasač, nemoj da mi objašnjavaš ko govori istinu.

I ja sam, suština glasanja na ovim izborima je kao 90-ih godina.Treba glasati protiv vlasti.Sve je lepo napisao korisnik AC DC, i to bi trebalo okačiti u svakoj lokalnoj samoupravi.Pola života sam glasala protiv, jedan kratak i fatalni deo za, i jasno mi je da ću do kraja da glasam protiv vlasti, tj. za smenjivost.To je suština.

To je sustina. Slazem se 100%.

Podelio sam reputacije. Cim dobijem novu turu vracam se da pohvalim ovo.

Seselja postujem, ali ovi njegovi su podbacili i sve cekaju na gotovo od njega. Nekoliko njih rade ko crvi, ovi drugi prstom ne mrdaju. Pa brate posao ti je da budes opozicija a ne da ladis mu da. Sve ce Seki da ih proceslja kad se vrati.

Znaci DVERI nastavljaju tu borbu koju samo Seselj i jos nekoliko njih vode, samo na malo manje agresivan nacin - sto je dobro.

Nisu potkovani kao Seki ali su najposteniji, a to je najvaznije. tako mi bar izgledaju.
I meni tako izgledaju, složiću se.Nažalost, znam neke pojedinosti koje mi se ne dopadaju.Nemaju veze sa onim optužbama da rade za Djilasa.Jednostavno je, neće se znati kakvi su, dok izbori ne prodju.Zato je to tako teško.Izgubili smo poverenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back