izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam te momke dobro.Neću ništa da kažem, ni za ni protiv.Sve sam gledala, sve mi je jasno, ja sam stari glasač, nemoj da mi objašnjavaš ko govori istinu.

Које то момке знаш добро? Да ли их познајеш лично? Знам да су ме преварили СВИ за које сам гласао. И данас, кад погледаш политичке кампање, запањиш се колико неки већ више пута ухваћени у лажи, вичу са бине да ће они да помогну Србији, само да им поново дамо шансу да 'наставе напредак' који су започели.

Pa brate imas njihovih intervjua na you tube koliko hoces. To je bar lako. Znaci informacije iz prve ruke.

Nemam ni ja pojma ni ko su ni sta su i zato cu da glasam za njih. OVe druge ne mogu jer imam pojma ko su i sta su;

Ako se varam - ispravi me.To bi bilo lepo od tebe a za mene korisno.

Гледао сам много њихових гостовања и оставили су заиста позитиван утисак на мене.
Али како могу гласати на слепо? Како могу гласати за потпуну непознаницу? Нити знам ко их финансира нити знам какав им је стручни кадар... ма ништа!
Можда су само на речима јаки. Можда су неспособнији од тренутне владе.

Не кажем да су лоши, заиста не знам. Али сам сигуран да је потребно време да их упознамо.
Јер, сложићеш се, њихов главни адут којим претендују чак на председничку функцију је тај што су нови на политичкој сцени.
И заправо већина потенцијалних гласова је заснована на "новини". То је у најмању руку бесмислено.
Кад се докажу, на било какав начин, можда им поверим глас. А овако - не!

Nije dokaz, niti je garancija da ce to zaista tako da bude, ali moram da procitam/saznam na neki nacin ko su ti ljudi koji mi se nude kao opcije. Ja sam neko ko je dva puta glasao za DS i Tadica, a 5. oktobra za DOS, i ne bih da napravim gresku kao tada, jer posle moram da se jedem cetiri godine zbog toga sto sam uradio.
Nismo mi pogrešili što smo izašli na ulicu svaki put kad smo bili nezadovoljni.Tako treba raditi.Treba manifestovati javno svoje nezadovoljstvo.Dogodilo se Djindjićevo ubistvo, koje mnogi pozdravljaju uz obilje uvreda-neshvatljivo, dogodila se koalicija sa SPS-om.Mi se nismo za to borili.Ja nisam mogla da verujem.Ali, tako je.I sada će SPS ponovo učestvovati u vlasti.Ne znam da li će to biti štetno za Srbiju.Sve se menja.

Гледао сам много њихових гостовања и оставили су заиста позитиван утисак на мене.
Али како могу гласати на слепо? Како могу гласати за потпуну непознаницу? Нити знам ко их финансира нити знам какав им је стручни кадар... ма ништа!

Не кажем да су лоши, заиста не знам. Али сам сигуран да је потребно време да их упознамо.
Јер, сложићеш се, њихов главни адут којим претендују чак на председничку функцију је тај што су нови на политичкој сцени.
И заправо већина потенцијалних гласова је заснована на "новини". То је у најмању руку бесмислено.

Ја сам исто гледао доста њихових емисија и представљања по Србији и ту сам видео да су промовисали и програм и људе. Гледао сам и ове старе политичаре и гледам их сваки дан, убијам се гледајући политику, кад сам луд. Примећујем битну разлику. Од ових старих заиста не бих могао да гласам ни за једног као за мање зло. Једноставно су ми се превише смучили а кад их гледам неке како се боре против самог себе, ништа осим киселог осмеха не могу да испољим.

I meni tako izgledaju, složiću se.Nažalost, znam neke pojedinosti koje mi se ne dopadaju.Nemaju veze sa onim optužbama da rade za Djilasa.Jednostavno je, neće se znati kakvi su, dok izbori ne prodju.Zato je to tako teško.Izgubili smo poverenje.

Dveri su jedina nada.
Glasati druge znaci dobrovoljno sebi presuditi.

Ako te neko zajebe jedanput - kriv je.
Drugi put - treci put - i sam si kriv.

Samo nas Dveri do sada nisu zajebale.

Nismo mi pogrešili što smo izašli na ulicu svaki put kad smo bili nezadovoljni.Tako treba raditi.Treba manifestovati javno svoje nezadovoljstvo.Dogodilo se Djindjićevo ubistvo, koje mnogi pozdravljaju uz obilje uvreda-neshvatljivo, dogodila se koalicija sa SPS-om.Mi se nismo za to borili.Ja nisam mogla da verujem.Ali, tako je.I sada će SPS ponovo učestvovati u vlasti.Ne znam da li će to biti štetno za Srbiju.Sve se menja.

Zna se ciji su glasaci izlazili uvek na ulice, a ciji nikad.

A ti ciji nikad nisu izlazili na ulice non stop kukaju a nikad nisu imali 2 postena mitinga.

Nisam pametan.

A vidis prosle godine u martu, ako se dobro secam, bio je onaj Tomin miting. Stanje bilo kao pred revoluciju, cene do neba, cemer i jad. Kad sam otisao, od onolike mase sam pomislio to je to, sad cemo da vas smenimo. Kad ono mucak. Toma nam rekao posle dva sata da se vratimo kucama i da cekamo do decembra da vidimo da li ce Tadic da dobije kandidaturu, pa onda opet da se nadjemo da ga teramo da raspise vanredne. U medjuvremenu je bio onaj strajk gladju. Dodje decembar - prodje decembar. Dakle, ko koga ovde zayebava? Ja mislim, oni nas.

I ja sam, suština glasanja na ovim izborima je kao 90-ih godina.Treba glasati protiv vlasti.Sve je lepo napisao korisnik AC DC, i to bi trebalo okačiti u svakoj lokalnoj samoupravi.Pola života sam glasala protiv, jedan kratak i fatalni deo za, i jasno mi je da ću do kraja da glasam protiv vlasti, tj. za smenjivost.To je suština.

Problem je u tome što imamo nezamenljive i teško smenjljive i u vlast i u opoziciji. A, ni mi kao narod ne možemo da se pohvalimo da razmišljamo o svojim potrebama i interesima.
I ja mislim da u ovim okolnostima treba glasati protiv vladajuće koalicije. Dodatni problem je što skoro svi izlaze u nekim koalicijama. Nikako da nam se iskristaiše politička scena na nekoliko stranaka sa jasnim i dobrim programima.

Управо се завршио 'Утисак недеље'. Толико пљувачине, као вечерас од Ђелића, одавно нисам видео. А док је причао о томе шта је он јадан затекао у каси 2001. па кад је кренуо да описује Боратову брбу за грађане и Србију, мсилим да га треба запослити у Позориштанцу Пуж.

Da imam kome da verujem - glasao bih za njih; Nazalost nemam.

Znaci glasam na kontu eliminacije nepodobnih;

Svi osim Dveri su nepodobni. Za Dveri to ne mogu da tvrdim.
Eto to je onaj mali jezicak koji preteze.

Nisam pametan.

A vidis prosle godine u martu, ako se dobro secam, bio je onaj Tomin miting. Stanje bilo kao pred revoluciju, cene do neba, cemer i jad. Kad sam otisao, od onolike mase sam pomislio to je to, sad cemo da vas smenimo. Kad ono mucak. Toma nam rekao posle dva sata da se vratimo kucama i da cekamo do decembra da vidimo da li ce Tadic da dobije kandidaturu, pa onda opet da se nadjemo da ga teramo da raspise vanredne. U medjuvremenu je bio onaj strajk gladju. Dodje decembar - prodje decembar. Dakle, ko koga ovde zayebava? Ja mislim, oni nas.

Koje mase :lol: Pa svi sportisti okupe duplo vise ljudi.

Vaistinu!Srbin, a pragmatik, e to se retko sreće.

Најјаче митинге је имао СПС. Слоба је знао да окупи масу. А и превоз је био организован.

To su loze izrezirane predstave, kao Kontramiting.

Najjace mitinge i okupljanja je imala Opozicija tokom devedesetih.Totalna sprdnja.Od plakata, postera, akcija, pistaljki, serpi, setnji.Sto sad to niko ne radi > Energija nula.

Nosioci mitinga su bili mladi ljudi, a danasnji mladi ljudi nemaju tu energiju i snagu kao tada.

To su loze izrezirane predstave, kao Kontramiting.

Najjace mitinge i okupljanja je imala Opozicija tokom devedesetih.Totalna sprdnja.Od plakata, postera, akcija, pistaljki, serpi, setnji.Sto sad to niko ne radi > Energija nula.

Nosioci mitinga su bili mladi ljudi, a danasnji mladi ljudi nemaju tu energiju i snagu kao tada.

Ja imam preko trideset, a i dalje imam energiju, samo sto nema tog pokreta. Sve je nekako podeljeno u gomilu kolona sa nepremostivim razlikama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back