izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...неће вам дозволити, нећете стићи

немате средстава, немате инфраструктуру, не можете сами,

неће вам веровати,

немате шансе... НЕМОГУЋЕ ЈЕ!

И стално смо немогуће

претварали у МОГУЋЕ.

НЕ зато што смо много моћни, НЕ зато што смо имали паре, НЕ зато што смо најпаметнији нити најспособнији, ВЕЋ ЗАТО што смо били спремни на само једну ствар:

ДА УРАДИМО СВЕ ШТО ЈЕ ДО НАС.

За све остало сте сами сведоци:

Онај Који треба да нам помогне дао нам је људе, дао нам је руке које су нас подржале,

Разгрнуо је сумње и отворио очи многима, дао нам је шансу да данас стојимо и изазивамо све оне који су упропастили овај народ – и ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈУ

Вама, драги наши, желимо да кажемо следеће:

НЕЋЕМО ВАС ИЗНЕВЕРИТИ !

Знамо да се тога бојите и од тога стрепите јер је ваше поверење до сада више пута изневерено и прокоцкано.

Ми смо довољно домаћински синови, довољно смо у животу видели ствари, да такво разочарење нећемо изазвати по цену да никад не успемо у овој борби.

Свесни смо да успех или пораз није у нашим рукама.

Наше је да пробудимо Србију, а остало ће Србија да уради сама.

Зато заједно, на Ђурђевдан, претворимо НЕМОГУЋЕ У МОГУЋЕ!

Како радили тако нам и Бог помогао!

Чули смо и осетили сва ваша надања:

Бошко, Владане, Радоване, Данило, Бранимире, Срђане....немојте нас издати, молим вас свим срцем!!!!

Гласаћу за вас децо, дао сам реч сину, само немојте да се покварите чим уђете у парламент

Мој син Богдан ове године први пут гласа. Глас ће дати вама. Немојте га изневерити. Деда у баба своје гласове стављају на располагање унуку. И ми, родитељи, такође ћемо га следити. Бојте се, верујте и радите како причате.

ГЛАСАЋУ ЗА ТЕБЕ ГЛИШИЋУ, СРБИНЕ МОЈ, али ако скренеш са пута о којем причаш нека си проклет.
А сад ти све најбоље жели унук солунаца добровољаца из Америке. ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Ако ико ишта може да промени у Србији, то су Двери. Моја породица и ја гласамо за вас... Надам се да се нећете и ви продати за паре или шта већ. Ако то, не дај Боже, буде случај, ја више не излазим ни на какава гласања.

Моја породица, моја 2 сина, снаха и супруг гласају за ВАС!!! Причају да сте Тадићеви људи, да ћете гласове дати ДС-у и сличне приче колају о Вама. ВИ СТЕ НАМ ПОСЛЕДЊА НАДА, немојте да нас изневерите.

10 хиљада правих људи је као 100 хиљада. Ја сам шетао по Торонту мада је било хладно у ваше име. За Двери.

Имате максималну подршку од једно 15-огодишњака. ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Погледајте како се на шетњи "клерофашиста" могу видети цигани, инвалиди, стари, млади... СВИ - НЕМА ДИСКРИМИНАЦИЈЕ !!!!

Посебно ме је обрадовала структура људи који су били на шетњи! Доста младих, нормалних особа а не страначких секташа. Професори, свештеници, породице, мала деца ... Живели! За Двери!

Надам се да сви сада виде у овој колони људе који само воле своју земљу, своју породицу и комшије. Какви ултрадесничари и хулигани. Двери, хвала вам на овој дивној слици.

Здрава, тиха, већинска, Србија се буди... долази вријеме за нове Обилиће, Синђелиће, Принципе, Тепиће, Михајловиће ! Шта год да се деси на изборима и послије избора, ову борбу коју људи из Двери воде, МОРАМО наставити и то јаче, боље и више ! Никада се не предајмо и боримо се до задњег даха!
НЕМА ПРЕДАЈЕ !!

Не могу да верујем! Значи све што ја овако инстиктивно мислим или осећам ови људи причају и заговарају, одакле су се појавили?!? (кликни на слику да прочиташ изборни програм Двери)

Мој ујак, судија у пензији, рекао ми је да вам напишем ово писмо и да пренесем његову подршку Дверима. Он је на парчету папира написао ове стихове-слогане које дели својим пријатељима и комшијама:

ТРИПУТ МЕРИ И ГЛАСАЈ ЗА ДВЕРИ

Гласајте за вашу децу
Не гласајте за лопове
и за оног ко вас попреко мери
ГЛАСАЈТЕ ЗА ДВЕРИ!

Доста је било подела, хајде да сви заједно помогнемо својој деци да остану овде где су рођени, где су им породице, пријатељи и успомене из детињства, а не да живе расути по свету.

Маму и тату, бабе и деде, стрине и стричеве, тетке и тече, ујке и ујне, зетове и снаје, свекрове и свкрве, тастове и таште, свастике и пашеноге, шураке и шурњаје, девере, заове и јетрве, пријатеље и прије, кумове и куме, све госте које затекнете на слави, СВИ ЗАЈЕДНО! КОНАЧНО ИМАМО ЗА КОГА ДА ГЛАСАМО!

ЗА Србију, здраву, непоткупљиву, породичну! Двери!

ДАЈ СЕБИ ШАНСУ,

ПОДИГНИ ГЛАВУ,

МИ ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ДА СЕ ИЗБОРИМО

ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ !

ДВЕРИ – РОДОЉУБИВИ ПОКРЕТ ПОРОДИЧНИХ ЉУДИ

ХИМНА ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ

Драга драгом шапнула
Синоћ сан сам уснула:
Ратник неки велики
крсташ барјак виори

Застава је ватрена
Из борбе донета
Окрете се ка мени
Твој ме поглед скамени

Устај драги време је, Србија те сад зове
Ја ћу кућу чувати, ти се немој плашити

Твоје речи љубави,
Тињају и у мени
Идем, драга, не брини
Србију ћу бранити

Децу нашу чувај ми
Истину им пренеси
Живот нећу жалити
Србију ћу спасити

Ново време долази, време праве љубави
Устали су сви Срби, дају живот Србији

С њиве сељак говори
Србију ћу хранити
А и радник прозбори
Окове ћу разбити

Српска војска говори
Свети Саво, помози
Свети Срби са Савом
Молитву су вазнели

Помози нам Боже Ти, подај живот Србији
Грехове нам опреости и спасење подари

Са њим или на њему
И по Божјем закону
И ја идем у борбу
За Србију вољену

Само слога спашава
Ал' и спремност челична
Отаџбина Србија
Породица велика

Покрени се Србине, ЗА живот Србије!
Цело Српство дигло се, ЗА живот Србије!

WWW.dverisrpske.com

ИЗБОРИ 2012.

ШАЉИ ДАЉЕ ОВАЈ ЛЕТАК СВИМА КОЈИ СУ ТИ ВАЖНИ!

ДВЕРИ СУ БРОЈ
8
НА ГЛАСАЧКОМ ЛИСТИЋУ!

ЗНАМ КО САМ: ГЛАСАМ ЗА БРОЈ 8

ГЛАСАЋУ ЗА ТЕБЕ ГЛИШИЋУ, СРБИНЕ МОЈ, али ако скренеш са пута о којем причаш нека си проклет.
А сад ти све најбоље жели унук солунаца добровољаца из Америке. ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Ако ико ишта може да промени у Србији, то су Двери. Моја породица и ја гласамо за вас... Надам се да се нећете и ви продати за паре или шта већ. Ако то, не дај Боже, буде случај, ја више не излазим ни на какава гласања.

Моја породица, моја 2 сина, снаха и супруг гласају за ВАС!!! Причају да сте Тадићеви људи, да ћете гласове дати ДС-у и сличне приче колају о Вама. ВИ СТЕ НАМ ПОСЛЕДЊА НАДА, немојте да нас изневерите.

10 хиљада правих људи је као 100 хиљада. Ја сам шетао по Торонту мада је било хладно у ваше име. За Двери.

Имате максималну подршку од једно 15-огодишњака. ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Погледајте како се на шетњи "клерофашиста" могу видети цигани, инвалиди, стари, млади... СВИ - НЕМА ДИСКРИМИНАЦИЈЕ !!!!

Посебно ме је обрадовала структура људи који су били на шетњи! Доста младих, нормалних особа а не страначких секташа. Професори, свештеници, породице, мала деца ... Живели! За Двери!

Надам се да сви сада виде у овој колони људе који само воле своју земљу, своју породицу и комшије. Какви ултрадесничари и хулигани. Двери, хвала вам на овој дивној слици.

Здрава, тиха, већинска, Србија се буди... долази вријеме за нове Обилиће, Синђелиће, Принципе, Тепиће, Михајловиће ! Шта год да се деси на изборима и послије избора, ову борбу коју људи из Двери воде, МОРАМО наставити и то јаче, боље и више ! Никада се не предајмо и боримо се до задњег даха!
НЕМА ПРЕДАЈЕ !!

Не могу да верујем! Значи све што ја овако инстиктивно мислим или осећам ови људи причају и заговарају, одакле су се појавили?!? (кликни на слику да прочиташ изборни програм Двери)

Мој ујак, судија у пензији, рекао ми је да вам напишем ово писмо и да пренесем његову подршку Дверима. Он је на парчету папира написао ове стихове-слогане које дели својим пријатељима и комшијама:

ТРИПУТ МЕРИ И ГЛАСАЈ ЗА ДВЕРИ

Гласајте за вашу децу
Не гласајте за лопове
и за оног ко вас попреко мери
ГЛАСАЈТЕ ЗА ДВЕРИ!

Доста је било подела, хајде да сви заједно помогнемо својој деци да остану овде где су рођени, где су им породице, пријатељи и успомене из детињства, а не да живе расути по свету.

Маму и тату, бабе и деде, стрине и стричеве, тетке и тече, ујке и ујне, зетове и снаје, свекрове и свкрве, тастове и таште, свастике и пашеноге, шураке и шурњаје, девере, заове и јетрве, пријатеље и прије, кумове и куме, све госте које затекнете на слави, СВИ ЗАЈЕДНО! КОНАЧНО ИМАМО ЗА КОГА ДА ГЛАСАМО!

ЗА Србију, здраву, непоткупљиву, породичну! Двери!

ДАЈ СЕБИ ШАНСУ,

ПОДИГНИ ГЛАВУ,

МИ ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ДА СЕ ИЗБОРИМО

ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ !

ДВЕРИ – РОДОЉУБИВИ ПОКРЕТ ПОРОДИЧНИХ ЉУДИ

ХИМНА ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ

Драга драгом шапнула
Синоћ сан сам уснула:
Ратник неки велики
крсташ барјак виори

Застава је ватрена
Из борбе донета
Окрете се ка мени
Твој ме поглед скамени

Устај драги време је, Србија те сад зове
Ја ћу кућу чувати, ти се немој плашити

Твоје речи љубави,
Тињају и у мени
Идем, драга, не брини
Србију ћу бранити

Децу нашу чувај ми
Истину им пренеси
Живот нећу жалити
Србију ћу спасити

Ново време долази, време праве љубави
Устали су сви Срби, дају живот Србији

С њиве сељак говори
Србију ћу хранити
А и радник прозбори
Окове ћу разбити

Српска војска говори
Свети Саво, помози
Свети Срби са Савом
Молитву су вазнели

Помози нам Боже Ти, подај живот Србији
Грехове нам опреости и спасење подари

Са њим или на њему
И по Божјем закону
И ја идем у борбу
За Србију вољену

Само слога спашава
Ал' и спремност челична
Отаџбина Србија
Породица велика

Покрени се Србине, ЗА живот Србије!
Цело Српство дигло се, ЗА живот Србије!

WWW.dverisrpske.com

ИЗБОРИ 2012.

ШАЉИ ДАЉЕ ОВАЈ ЛЕТАК СВИМА КОЈИ СУ ТИ ВАЖНИ!

ДВЕРИ СУ БРОЈ
8
НА ГЛАСАЧКОМ ЛИСТИЋУ!

ЗНАМ КО САМ: ГЛАСАМ ЗА БРОЈ 8

Na spolovilu te nosam :D

yebiga, kad vam je nezgodan broj :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back