Посрбица
Zainteresovan član
- Poruka
- 482
...неће вам дозволити, нећете стићи
немате средстава, немате инфраструктуру, не можете сами,
неће вам веровати,
немате шансе... НЕМОГУЋЕ ЈЕ!
И стално смо немогуће
претварали у МОГУЋЕ.
НЕ зато што смо много моћни, НЕ зато што смо имали паре, НЕ зато што смо најпаметнији нити најспособнији, ВЕЋ ЗАТО што смо били спремни на само једну ствар:
ДА УРАДИМО СВЕ ШТО ЈЕ ДО НАС.
За све остало сте сами сведоци:
Онај Који треба да нам помогне дао нам је људе, дао нам је руке које су нас подржале,
Разгрнуо је сумње и отворио очи многима, дао нам је шансу да данас стојимо и изазивамо све оне који су упропастили овај народ – и ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈУ
Вама, драги наши, желимо да кажемо следеће:
НЕЋЕМО ВАС ИЗНЕВЕРИТИ !
Знамо да се тога бојите и од тога стрепите јер је ваше поверење до сада више пута изневерено и прокоцкано.
Ми смо довољно домаћински синови, довољно смо у животу видели ствари, да такво разочарење нећемо изазвати по цену да никад не успемо у овој борби.
Свесни смо да успех или пораз није у нашим рукама.
Наше је да пробудимо Србију, а остало ће Србија да уради сама.
Зато заједно, на Ђурђевдан, претворимо НЕМОГУЋЕ У МОГУЋЕ!
Како радили тако нам и Бог помогао!
Чули смо и осетили сва ваша надања:
Бошко, Владане, Радоване, Данило, Бранимире, Срђане....немојте нас издати, молим вас свим срцем!!!!
Гласаћу за вас децо, дао сам реч сину, само немојте да се покварите чим уђете у парламент
Мој син Богдан ове године први пут гласа. Глас ће дати вама. Немојте га изневерити. Деда у баба своје гласове стављају на располагање унуку. И ми, родитељи, такође ћемо га следити. Бојте се, верујте и радите како причате.
немате средстава, немате инфраструктуру, не можете сами,
неће вам веровати,
немате шансе... НЕМОГУЋЕ ЈЕ!
И стално смо немогуће
претварали у МОГУЋЕ.
НЕ зато што смо много моћни, НЕ зато што смо имали паре, НЕ зато што смо најпаметнији нити најспособнији, ВЕЋ ЗАТО што смо били спремни на само једну ствар:
ДА УРАДИМО СВЕ ШТО ЈЕ ДО НАС.
За све остало сте сами сведоци:
Онај Који треба да нам помогне дао нам је људе, дао нам је руке које су нас подржале,
Разгрнуо је сумње и отворио очи многима, дао нам је шансу да данас стојимо и изазивамо све оне који су упропастили овај народ – и ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈУ
Вама, драги наши, желимо да кажемо следеће:
НЕЋЕМО ВАС ИЗНЕВЕРИТИ !
Знамо да се тога бојите и од тога стрепите јер је ваше поверење до сада више пута изневерено и прокоцкано.
Ми смо довољно домаћински синови, довољно смо у животу видели ствари, да такво разочарење нећемо изазвати по цену да никад не успемо у овој борби.
Свесни смо да успех или пораз није у нашим рукама.
Наше је да пробудимо Србију, а остало ће Србија да уради сама.
Зато заједно, на Ђурђевдан, претворимо НЕМОГУЋЕ У МОГУЋЕ!
Како радили тако нам и Бог помогао!
Чули смо и осетили сва ваша надања:
Бошко, Владане, Радоване, Данило, Бранимире, Срђане....немојте нас издати, молим вас свим срцем!!!!
Гласаћу за вас децо, дао сам реч сину, само немојте да се покварите чим уђете у парламент
Мој син Богдан ове године први пут гласа. Глас ће дати вама. Немојте га изневерити. Деда у баба своје гласове стављају на располагање унуку. И ми, родитељи, такође ћемо га следити. Бојте се, верујте и радите како причате.