izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислиш на ове који доминирају у нашој малој анкети? Нисам чуо да обећавају куле и градове, баш кажу пропас', да се спасава што се спасти може, док није скроз касно.

Kako ne, obecavaju cudesan ekonomski domacinski program.

Сваки нормалан човек кад гласа, осећа се онако... тупо.

U staroj Grckoj su ljude koji ne glasaju gledali onako...tupo.

Ti biras farmerke koje ces da nosis, biras svoje prijatelje, biras sta ces da doruckujes.Onda izaberi vlast, prosto je.

Svidjalo se to nama ili ne muftija je stao u zastitu svog naroda. Verovatno i u zastitu svog dzepa, ali Boze moj. Dok se nasi politicari utrkuju da dokazu ko je veci evropejac i liberal, muftija je glas svog naroda. Ko od nasih politicara sme da poruci svim Srbima na Balkanu i sire, da je on njihov vodja i da se bori za ujedinjenje srpskih teritorija? Ko je taj junak? Nema ga. Svi glume veliku poniznost prema EU i Americi i plase se da ne izgube njihovu "podrsku". Albanac sme da se bori za sve Albance u jednoj drzavi, Bosnjak sme. A Srbin? To ne. Srbina je sramota sto je Srbin. On hoce da bude Beogradjanin, gradjanin, Vojvodjanin, Sumadinac i ko zna sta jos, samo da nije Srbin.

Бошко Обрадовић у сваком свом гостовању каже да је важан интерес Србије и Српског народа, каже и Србин сам и поносим се тиме. Ето, имаш на јутубету снимак емисије Упитник а мислим да је и овде постављена. На ту његову реченицу је Мја Гојковић рекла: Ја се вас плашим! Ето како реагују у Србији на то да кажете да се поносите тиме да сте Србин. А да не причамо о томе да предлажу закон о испитивању порекла имовине, заплену имовине стечене на непоштен начин, додатно опорезивање страних банака, прекид преговора са ЕУ, прекид преговора о делу наше територије са зликовцима... А неће да улазе у коалицију нисаким јер нико није спреман на ове мере, као и што нису били спремни да потпишу да неће правити постизборне коалиције са странкама које су тренутно у власти.

Двери - редни број 8

Двери се залажу за моментално прекидање субвенционисања отварања нових радних места од стране страних фирми и њихово преусмеравање на отварање радних места у домаћој привреди у стратешки битним гранама.

:zcepanje:

560361_437647336250531_195751020440165_2059342_1649559953_n.jpg

Do 6.maja je muftija, a poslije 6.maja, ako budete dovoljno pametni pa mu ukažete povjerenje, onda ce biti samo Muamer Zukorlic.
Sad moze i dalje obnasati duznost muftije jer je samo kandidat.
Ne moze obnasati duznost imama/muftije istovremeno sa nekom politickom funkcijom.

Ne, ne može, kažem ti greh je tako zavitlavati vernike i nevernike, a i bilo koji narod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back