izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj malo Ujsale. Koji su to nasi, a koji vasi? Koji ste to vi, a koji smo mi? Zar muftija nema zelju da postane predsednik svih drzavljana Srbije? Zar nije muftija nas koliko i vas?

Čoveče, pa zar misliš da pričamo o ljudima koji žele dobro gradjanima ove države!? A još veći greh je što ne znaju njom da upravljaju.A najveći što imaju obraza da se kandiduju za bilo šta.

Upravo zato neces biti toliko kriv;Zato sto ne znas.

Bices kriv Ako budes glasao ove druge za koje znas.

Шта је са вама људи, какве су ово јефтине форумске рекламе?
Схватам да немате новца за јаку кампању али се барем немојте офирати по форуму овим "слоганима" и "рекламама".

Pa ne kidam se. Pokusavam ovde da artikulisem pitanja koja sebi postavlja jedan neopredeljeni glasac koji ima za cilj da smeni ovaj rezim.

Царе, па одговорио сам ти малопре али ниси прочитао пост. Ево поновићу га

Бошко Обрадовић у сваком свом гостовању каже да је важан интерес Србије и Српског народа, каже и Србин сам и поносим се тиме. Ето, имаш на јутубету снимак емисије Упитник а мислим да је и овде постављена. На ту његову реченицу је Мја Гојковић рекла: Ја се вас плашим! Ето како реагују у Србији на то да кажете да се поносите тиме да сте Србин. А да не причамо о томе да предлажу закон о испитивању порекла имовине, заплену имовине стечене на непоштен начин, додатно опорезивање страних банака, прекид преговора са ЕУ, прекид преговора о делу наше територије са зликовцима... А неће да улазе у коалицију нисаким јер нико није спреман на ове мере, као и што нису били спремни да потпишу да неће правити постизборне коалиције са странкама које су тренутно у власти.

Čoveče, pa zar misliš da pričamo o ljudima koji žele dobro gradjanima ove države!? A još veći greh je što ne znaju njom da upravljaju.A najveći što imaju obraza da se kandiduju za bilo šta.

Pa ja sam gore napisao zasto se muftija kandiduje. Nije to zato sto on misli da moze da pobedi, nego da bi zauzeo poziciju kao vodja Bosnjaka. A i dobro se placa kandidatima.

Шта је са вама људи, какве су ово јефтине форумске рекламе?
Схватам да немате новца за јаку кампању али се барем немојте офирати по форуму овим "слоганима" и "рекламама".

Опусти се и гласај за Двери.

Бошко Обрадовић у сваком свом гостовању каже да је важан интерес Србије и Српског народа, каже и Србин сам и поносим се тиме. Ето, имаш на јутубету снимак емисије Упитник а мислим да је и овде постављена. На ту његову реченицу је Мја Гојковић рекла: Ја се вас плашим! Ето како реагују у Србији на то да кажете да се поносите тиме да сте Србин. А да не причамо о томе да предлажу закон о испитивању порекла имовине, заплену имовине стечене на непоштен начин, додатно опорезивање страних банака, прекид преговора са ЕУ, прекид преговора о делу наше територије са зликовцима... А неће да улазе у коалицију нисаким јер нико није спреман на ове мере, као и што нису били спремни да потпишу да неће правити постизборне коалиције са странкама које су тренутно у власти.

A jeste stvarno, promaklo mi je to. Samo sam copy/paste njegovo ime da bi procitao biografiju pa nisam ni procitao tvoj post do kraja.

Taman sam htela da zaokružim Dveri, ali njihovi aktivisti su preterali večeras.Od 1990. glasam, i nemoj da pričaš da je nešto sigurno, kada nije.Zašto nas ubedjuješ za koga ćemo da glasamo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back