o00o
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
stidi se, to je jedna postena i najbolja stranka
Taaaako je... od skoro se qrva samo sa starijom bradatom gospodom, nikako sa ovim što menjaju partnere od izbora do izbora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stidi se, to je jedna postena i najbolja stranka
Ne samo reci. To nije dovoljno. Treba konkretizovati. Dveri imaju konkretno resenje za to i to saopstavaju: Doneti Zakon o POREKLU imovine od 1989.-2012. i to tako da se prizna najvisa stopa dobiti na dokazano poreklo ulaganih para a sve preko toga se oduzima. Naravno, iz toga onda slede sankcije ako je u pitanju bio kriminal ili zloupotrba polozaja.
Da ne pominjem i donosenje Zakona o preispitivanju privatizacija,dokapitalizacija, stecajeva,...
Ja sam ubedjen da je ogromna vecina ljudi koja sada podrzava SNS u nadanjima da ce oni to uraditi ali ce time razocarenje biti vece ko do toga ne dodje.
Prednost Dveri je u tome sto NISU bili ni u vlasti ni u politici i nisu NIKOME nista duzni (osim narodu, kako kazu).
Niko od mene ne bi bio srecniji da se pokaze da gresim u proceni stvarnih namera rukovodstva SNS.
Vidite ovo:
www.virtuelniizbori.com
da li nas očekuje neko iznenađenje na izborima ili su samo ovi najviše aktivni na internetu? Ja mislim da je ovo drugo, prosto ne mogu da poverujem u ove rezultate...
Najlošija kampanja je DS-ova.Da nije smešno, bilo bi tagično.Najagresivnija je Dinkićeva, apsolutni fenomen, stranka mu je sadašnjoj vladi, a on nastupa kao opozicioni URS.To nisam videla ni u jednoj zemlji.Najzloslutnija je Tomina, jer onaj trenutak kada vrača sa onim krompirom u šaci je jeziv.A kampanju Preokreta i ne razumem.SPS se kreće izmedju po tankoj liniji vulgarnosti.Nikad gore.
Jedino preostaju radikali.SNS i DS zajedno ili odvojeno predstavljaju kraj istinske političke borbe.Ko sa sigurnošću može da kaže za neku stranku da nije u vezi sa nekom od stranaka u vlasti?Ovo su natježi izbori, jer ne treba glasati samo protiv, već glasati protiv i za, što je skoro nemoguće.Treba izabrati stranku koja ima najmanje prljave istorije, koja ne vodi ovakvu kič predizbornu kampanju kojoj se i deca smeju, a koja će moći da održi Srbiju kao državu.Mislim da su to radiklali, uostalom, za njih nikada nisam glasala, niti mogla da poverujem da ću glasati za njih.Još ću razmisliti, ali u pitanju je metastaza političkog života Srbije.Smrt je neminovna, pitanje je datuma.Htela sam i za Dveri da glasam, kad oni počeše da pričaju pozitivno o Hitleru...a i njihovo vidjenje porodice je prevazidjeno.
ma sream teebe da bude

i ti ces da glasas za ldpAuuu, da, da, da... izvini, ne znam sta mi bi, ja zaboravio da si ti EUropljanin... Za tebe onda jedan produzeni espresso s mlekom![]()
Vidite ovo:
www.virtuelniizbori.com
da li nas očekuje neko iznenađenje na izborima ili su samo ovi najviše aktivni na internetu? Ja mislim da je ovo drugo, prosto ne mogu da poverujem u ove rezultate...

Neću glasati za njim, ali za sada najbolju kampanju ima DSS sa Različkom.

E, još jedino kad bi narod glasaoМислим да ће бити узненађење, али опет, то је само мој утисак и ништа више. Ево и овде:
http://eizbori.com/
http://glasackakutija.com/istrazivanja/
http://www.trojka.rs/anketa/25242-Za-koga-cete-glasati-na-izborima.html
Углавном у тим нет анкетама стоје добро Двери, СРС, СНС, понегде се више пробије у први план ДС и ЛДП, али то зависи од врсте публике која посећује тај сајт. Има варијација. Најзанимљивије ми је било да су у анкети Б92 Двери биле на другом месту, иза ЛДП. Анкету су обрисали, али су остале поруке у којима се згражавају, чуде и бесне либерали што им неко "загађује" простор![]()
Utisci o kampanjama:
DS- nepristojna
URS- bezobzirno-agresivna
Preokret- otrcana
SNS- isto pomalo otrcana
DSS- osmišljena, ali ne pokazuje program stranke
Mislim da oni rade, zapravo, ono što bi Naprednjaci trebalo. Ćute i čekaju da se vlast nadaje autogolovaДСС има шта да понуди, али и ја имам утисак да не раде то баш како треба и да нису "загризли".
slaazem seGlasanje bi moralo biti rezervisano za ljude sa dovoljnim IQ. Tajnost nije bitna...
Дражи ми је банатски локализам:Да га моје очи више не видиду!да га моје очи више не виде