izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne samo reci. To nije dovoljno. Treba konkretizovati. Dveri imaju konkretno resenje za to i to saopstavaju: Doneti Zakon o POREKLU imovine od 1989.-2012. i to tako da se prizna najvisa stopa dobiti na dokazano poreklo ulaganih para a sve preko toga se oduzima. Naravno, iz toga onda slede sankcije ako je u pitanju bio kriminal ili zloupotrba polozaja.
Da ne pominjem i donosenje Zakona o preispitivanju privatizacija,dokapitalizacija, stecajeva,...
Ja sam ubedjen da je ogromna vecina ljudi koja sada podrzava SNS u nadanjima da ce oni to uraditi ali ce time razocarenje biti vece ko do toga ne dodje.
Prednost Dveri je u tome sto NISU bili ni u vlasti ni u politici i nisu NIKOME nista duzni (osim narodu, kako kazu).
Niko od mene ne bi bio srecniji da se pokaze da gresim u proceni stvarnih namera rukovodstva SNS.

Jedino preostaju radikali.SNS i DS zajedno ili odvojeno predstavljaju kraj istinske političke borbe.Ko sa sigurnošću može da kaže za neku stranku da nije u vezi sa nekom od stranaka u vlasti?Ovo su natježi izbori, jer ne treba glasati samo protiv, već glasati protiv i za, što je skoro nemoguće.Treba izabrati stranku koja ima najmanje prljave istorije, koja ne vodi ovakvu kič predizbornu kampanju kojoj se i deca smeju, a koja će moći da održi Srbiju kao državu.Mislim da su to radiklali, uostalom, za njih nikada nisam glasala, niti mogla da poverujem da ću glasati za njih.Još ću razmisliti, ali u pitanju je metastaza političkog života Srbije.Smrt je neminovna, pitanje je datuma.Htela sam i za Dveri da glasam, kad oni počeše da pričaju pozitivno o Hitleru...a i njihovo vidjenje porodice je prevazidjeno.

4247_2.jpg

Najlošija kampanja je DS-ova.Da nije smešno, bilo bi tagično.Najagresivnija je Dinkićeva, apsolutni fenomen, stranka mu je sadašnjoj vladi, a on nastupa kao opozicioni URS.To nisam videla ni u jednoj zemlji.Najzloslutnija je Tomina, jer onaj trenutak kada vrača sa onim krompirom u šaci je jeziv.A kampanju Preokreta i ne razumem.SPS se kreće izmedju po tankoj liniji vulgarnosti.Nikad gore.

Najlošija kampanja je DS-ova.Da nije smešno, bilo bi tagično.Najagresivnija je Dinkićeva, apsolutni fenomen, stranka mu je sadašnjoj vladi, a on nastupa kao opozicioni URS.To nisam videla ni u jednoj zemlji.Najzloslutnija je Tomina, jer onaj trenutak kada vrača sa onim krompirom u šaci je jeziv.A kampanju Preokreta i ne razumem.SPS se kreće izmedju po tankoj liniji vulgarnosti.Nikad gore.

Neću glasati za njim, ali za sada najbolju kampanju ima DSS sa Različkom.

Jedino preostaju radikali.SNS i DS zajedno ili odvojeno predstavljaju kraj istinske političke borbe.Ko sa sigurnošću može da kaže za neku stranku da nije u vezi sa nekom od stranaka u vlasti?Ovo su natježi izbori, jer ne treba glasati samo protiv, već glasati protiv i za, što je skoro nemoguće.Treba izabrati stranku koja ima najmanje prljave istorije, koja ne vodi ovakvu kič predizbornu kampanju kojoj se i deca smeju, a koja će moći da održi Srbiju kao državu.Mislim da su to radiklali, uostalom, za njih nikada nisam glasala, niti mogla da poverujem da ću glasati za njih.Još ću razmisliti, ali u pitanju je metastaza političkog života Srbije.Smrt je neminovna, pitanje je datuma.Htela sam i za Dveri da glasam, kad oni počeše da pričaju pozitivno o Hitleru...a i njihovo vidjenje porodice je prevazidjeno.

Uvazavam razmisljanje i najveci deo podrzavam.
Iznenadjen sam sa ovim sto si napisala za Dveri. Odakle sad to? Imas li neki link da vidimo o cemu se radi?
Sta je prevazidjeno u vezi njihovog vidjenja porodice?
Mozda korigujes misljenje ako procitas ovo http://www.dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri-pisu/autori/zene-u-dverima-svasta.php

Vidite ovo:
www.virtuelniizbori.com

da li nas očekuje neko iznenađenje na izborima ili su samo ovi najviše aktivni na internetu? Ja mislim da je ovo drugo, prosto ne mogu da poverujem u ove rezultate...

Мислим да ће бити изненађење, али опет, то је само мој утисак и ништа више. Ево и овде:

http://eizbori.com/
http://glasackakutija.com/istrazivanja/
http://www.trojka.rs/anketa/25242-Za-koga-cete-glasati-na-izborima.html

Углавном у тим нет анкетама стоје добро Двери, СРС, СНС, понегде се више пробије у први план ДС и ЛДП, али то зависи од врсте публике која посећује тај сајт. Има варијација. Најзанимљивије ми је било да су у анкети Б92 Двери биле на другом месту, иза ЛДП. Анкету су обрисали, али су остале поруке у којима се згражавају, чуде и бесне либерали што им неко "загађује" простор :)

Poslednja izmena:
Мислим да ће бити узненађење, али опет, то је само мој утисак и ништа више. Ево и овде:

http://eizbori.com/
http://glasackakutija.com/istrazivanja/
http://www.trojka.rs/anketa/25242-Za-koga-cete-glasati-na-izborima.html

Углавном у тим нет анкетама стоје добро Двери, СРС, СНС, понегде се више пробије у први план ДС и ЛДП, али то зависи од врсте публике која посећује тај сајт. Има варијација. Најзанимљивије ми је било да су у анкети Б92 Двери биле на другом месту, иза ЛДП. Анкету су обрисали, али су остале поруке у којима се згражавају, чуде и бесне либерали што им неко "загађује" простор :)
E, još jedino kad bi narod glasao ;)

Очекујем да добар резултат (већи од онога што се приказује по анкетама у новинама, итд) постигну Двери, СРС и ДСС.

Utisci o kampanjama:
DS- nepristojna
URS- bezobzirno-agresivna
Preokret- otrcana
SNS- isto pomalo otrcana
DSS- osmišljena, ali ne pokazuje program stranke

ДСС има шта да понуди, али и ја имам утисак да не раде то баш како треба и да нису "загризли".

http://www.alo.rs/politika/47771/Tadic_prelomio_Podnosi_ostavku_

[QUOTE Politika
tadic-v.jpg

Na Đurđevdan i predsednički izbori!
Tadić prelomio: Podnosi ostavku!
Petak - 30.03.2012
Prevremeni predsednički izbori najverovatnije će biti održani istog dana kada i parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori - 6. maja, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih predsedniku Srbije Borisu Tadiću! Naš sagovornik kaže da bi Tadić tokom vikenda trebalo da donese konačnu odluku i podnese ostavku početkom sledeće nedelje.

- Predsednik je već razgovarao nekoliko puta na tu temu, kako sa najbližim saradnicima iz DS-a tako i sa nekima od koalicionih partnera. Nije još saopštio konačnu odluku, čekamo da se vrati sa službenog puta iz Italije i najverovatnije će tada sesti sa njima i saopštiti šta je rešio. Videćemo šta će reći, ali kako sada stvari stoje, izbori za predsednika biće raspisani za 6. maj i o tome će najverovatnije javnost biti obaveštena iduće nedelje. To je i krajnji rok kako bi oni bili održani kada i parlamentarni i lokalni. Dakle, predsednik bi u tom slučaju morao da podnese ostavku najkasnije do 7. aprila - priča izvor „Alo!“.
Ukoliko Tadić odluči da podnese ostavku, državu će do izbora novog predsednika voditi predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović.
Prema Zakonu o predsedniku Republike, mandat predsednika Srbije prestaje istekom vremena na koje je izabran, ostavkom ili razrešenjem. Kad predsednik Republike podnese ostavku, on o tome obaveštava javnost i predsednika Narodne skupštine. Danom podnošenja ostavke, predsedniku Republike prestaje mandat. Kada je predsednik Republike sprečen da obavlja dužnost ili mu mandat prestane pre isteka vremena na koje je biran, zamenjuje ga predsednik Narodne skupštine, i to najduže tri meseca. Izbore za predsednika Republike predsednik Narodne skupštine je obavezan da raspiše tako da se održe najkasnije tri meseca od nastanka sprečenosti predsednika Republike, odnosno prestanka mandata na koji je biran, a najranije mesec dana.

U trci i Toma, Dačić, Panić...
Pored Tadića, kandidaturu za predsednika Srbije najavili su još lideri SNS-a i SPS-a Tomislav Nikolić i Ivica Dačić. A kako je „Alo!“ već objavio, njima će na crtu ispred URS-a najverovatnije stati nekadašnji predsednik vlade SR Jugoslavije Milan Panić. Ukoliko niko od njih ne bude osvojio više od 50 odsto glasova, drugi krug predsedničkih izbora održaće se dve nedelje kasnije, to jest 20. maja.

Grudi moje srpske!
Da se na izborima može konkurisati ne samo političkom ponudom već i drugim atributima pokazao je bilbord „Srpske liste“ za lokalne izbore u Herceg Novom, koji će biti održani 7. aprila. Fotografija bujnog ženskog poprsja sa parolama „Ja sam za“ i „Glasaj srcem“ ovih dana mami uzdahe uglavnom muških stanovnika tog grada i ponekog turiste, a rezultat ove izborne liste na izborima mogao bi biti dobar putokaz i strankama u Srbiji kako da finiširaju u izbornoj kampanji pred parlamentarne izbore 6. maja.

S. Vojinović - V. P.

][/QUOTE]

Tadic je resio da po prvi put u svojoj politickoj karijeri uradi nesto dobro za Srbiju...podnece ostavku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back