izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad si predsednik najveće i najnaprednije partije na Balkanu onda ti ljudi i banke izlaze u susret.
Ako si luzer onda bauljaš kao što to rade radikali.

И дају паре за џабе ....

:hahaha:

Hajde bre Trivanova vam ubacila kosku a vi navalili. Čovek radi od mladosti, ozbiljan je čovek, prodao svoj stan,uložio porodičnu ušteđevinu,podigao kredit i šta je tu nezakonito? Kako mu je banka dala kredit? Pa to je pitanje za banku. Ne bojte se brinu oni o tome kako će naplatiti. U mom malom gradu funkcioneri DS,SPS,G-17,LSV i komp. imaju po nekoliko kuća i stanova višestruko veće vrednosti pa ih niko ne pita ništa a imaju 40-tak godina života. Toma je čovek u ozbiljnim godinama pa se i očekuje da je nešto stvorio u životu. Ovde je cilj da pomislimo - kako su svi isti - e pa nisu. Da je ovde nešto ne zakonito odavno bi žuto-crveni uhapsili Tomu. Njima je problem rejting SNS - i to je to. Zato ne treba slušati vadikalska i druga napadanja nego - pamet u glavu i olovku u ruke pa hajde lepo da ispratimo žute i komp - pa da počnemo da menjamo našu lepu Srbiju.

Шта на пример (а да није украо) ???

daleko da je toma od nekog uzora , ali vece djubradi od ovih Demokrata u Srbiji nije bilo :)

Pazi cime se sve ta djubrad sluze

Nego ovo me na neki nacin raduje jer cim se ovako pokvarenim stvarima sluze DS djubrad to znaci da DS i SNS ipak nece u koaliciju :)

Naravno da nece. SNS ce pre privoleti neku minijaturnu rezimskiu strancicu, tipa SPS, PUPS lii Madjare za vlast ako zafali. Sto je opet manje zlo.

Naravno da nece. SNS ce pre privoleti neku minijaturnu rezimskiu strancicu, tipa SPS, PUPS lii Madjare za vlast ako zafali. Sto je opet manje zlo.

sns već ima, u svojoj koaliciji, minijature koje im ne donose ništa.
ako im fali za vlast, kao sto kazes, zasto bi sps isao sa sns, a ne sa zutima, kao i do sada?
sta bi im to sns ponudio sto oni vec nemaju?

nego, nemoj da te zavede grupa gradjana:lol:

Како СНС-овци штите своје маскоте. Ево сад баш гледам, па они никога немају сем Томе, Вучића и Јоргованке.
Све остало беда.

ПС
И моделсице...

U rimskom pravu je postojala jedna zgodna kazna za ljude koji previse puta stave imovinu pod hipoteku u razne svrhe...

Skupe im se svi koji treba da naplate, svako po sataru, pa odnesu svako po deo kuci, neko nogu, neko ruku - ko sta do'vati :lol:

Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.

No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou :D

Kad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.

Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?

Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.

Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds

I ja sam kao i ti nekad bio u DS.Zadnja sansa za njih je bio poslednji kongres gde su ponovo izabrani isti podpredsednici. Ovaj danasnji DS nema veze sa DS iz vremena Djinbjica,Perisica,Pekica ,da su zivi ove likovi bi mozda bili predsednici mesnih zajednica a ne stranke. Njihova nesposobnost je primecena i u EU gde vise nisu favorizovani. Ukratko nikako ne glasati za njih, vec za Tomu koji im je najveca opozicija i koji ce dalaskom na vlast uzrokovati odlazak Tadica i ekipe.i tada cemo dobiti novo rukovodstvo u DS.

No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou

Понекад стварно тешко могу да поверујем шта су појединци све у стању да напишу. Најтужније је што тако и мисле.

Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou :D

Kad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.

Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?

Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.

Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds[/QUOTE

Jadni mi sa vama na intelektualno visem nivou .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back