Šta govore jučerašnji izbori?

Na demonstracijama se stalno govori kako Vucic sigurno pada medjutim i letos i sad Vucic pobedi na svakom izbornom glasanju.

Sta to govori?

Da li su preuvelicana ocekivanja da on pada na sledecim izborima, da li je ovo znak da ceo pokret protiv njega treba da menja strategiju?
sns propao skroz svuda su pukli sa popularnosti. U kosjericu i zajecaru su isto dobili izbore ali su kiksnuli 15-20% popularnost, i to je nasuprot tome da su nabili vise od 10 puta veca sredstva nego prosle izbore. Od novog puta do bukvalno 200-300 evra u poklonima i donacijama.

Ovde su gotovo sigurno ulozili masovne resurse u milionskim ciframa po lokalitetu. Bilo je batinasa da zaplasi narod, kao sto je opasni sns kriminalac bio u kosjericu posle izbora da edukuje raju za koga trebaju glasati. Bez obzira na silnu mobilizaciju, SNS je pao 30% u mionici i zamalo izgubio (naravno pokrali su par procenata snimili su ih), ostala mesta po 20% i to sa x10 resursima i neverovatnim pritiskom na glasace.

Iako je SNS dobio, ovo nista lepo ne govori za njih. Moraju ulagati vise miliona evra u najmanja mesta koja su dobijala sa 90% glasaca i deset puta manjim ulaganjem. Mora se gurati ka izborima na svim nivoima jer bi prostom racunicom SNS trebao izvojevati stotine miliona evra, ako ne i milijardu evra, samo da bi dobio izbore. Bez podrske evropske unije to je nemoguce, a sigurno bi izgubili vise gradova poput novog sada i nisa, a vala i beograd bi verovatno pao, te bi sns vlast pukla ko zvecka

Говори о томе да је много зихерашица и зихераша .. који не би да изубе .. кад већ имају ...

.. да не кажем лешинарки и лешинара .. увредиће се

:ogledalo:🪞
Da SNS ima mnogo para, u rangu nekoliko desetina milijardi evra godisnje, kontrolisu drzavne institucije sile, i batinase i ubice iz mafije.

I posle kazete da ovo nije diktatura, aha.

Hajde pricajte jos malo tako neke nebuloze.
nije ovo uspeh za sns iako su dobili izbore. Morali su poslati masovne kolicine batinasa i investicija. Cak i sa time su izgubili cak 20, 30% glasaca sa dosta povecanim investicijama. Ovo znaci da je sada bitnije nego ikad da se guraju parlamentarni izbori jer je nezadovoljstvo veliko, i ne bi imali resurse (osim ako evropska unija ne intervenise) da sve pokriju.

Било би неукусно бити на страни ових жена у било чему, било чему. Немогуће је бити уз њих.
To su pustili osobe sa psihijatrijskog odeljenja tamo iz bolnice u Kikindi, da skandiraju za Vucica tada.

Mislim da je neko ranije potvrdio to.

Ova bagra ubica, mafijasa i olosa nema niti jednu ljudsku granicu.

sns propao skroz svuda su pukli sa popularnosti. U kosjericu i zajecaru su isto dobili izbore ali su kiksnuli 15-20% popularnost, i to je nasuprot tome da su nabili vise od 10 puta veca sredstva nego prosle izbore. Od novog puta do bukvalno 200-300 evra u poklonima i donacijama.

Ovde su gotovo sigurno ulozili masovne resurse u milionskim ciframa po lokalitetu. Bilo je batinasa da zaplasi narod, kao sto je opasni sns kriminalac bio u kosjericu posle izbora da edukuje raju za koga trebaju glasati. Bez obzira na silnu mobilizaciju, SNS je pao 30% u mionici i zamalo izgubio (naravno pokrali su par procenata snimili su ih), ostala mesta po 20% i to sa x10 resursima i neverovatnim pritiskom na glasace.

Iako je SNS dobio, ovo nista lepo ne govori za njih. Moraju ulagati vise miliona evra u najmanja mesta koja su dobijala sa 90% glasaca i deset puta manjim ulaganjem. Mora se gurati ka izborima na svim nivoima jer bi prostom racunicom SNS trebao izvojevati stotine miliona evra, ako ne i milijardu evra, samo da bi dobio izbore. Bez podrske evropske unije to je nemoguce, a sigurno bi izgubili vise gradova poput novog sada i nisa, a vala i beograd bi verovatno pao, te bi sns vlast pukla ko zvecka
Toliki entuzijazam, toliko strpljnje, tolika volja i - NIŠTA?
O raspoloženju tek da ne pričamo

Tako samo pomažeš Vučiću.. ako nisi znao.

Јоој, мукице, калкулишеш за сваки случај?

Види, тај ко на тебе и такве као ти рачуна, ако дође на власт, растуриће и оно што остане од Србије, после вас.

Ако ишта остане, после усташке власти.

Toliki entuzijazam, toliko strpljnje, tolika volja i - NIŠTA?
O raspoloženju tek da ne pričamo
SNS je ulozio 5 miliona evra u kampanju u kosjericu i zajecaru (pojedinacno), to je prosle izbore bilo 5 miliona dinara. Belezi se opasan gubitak u glasovima od 15 procenata pa dalje

i tamo i ovamo sad je bila masovna mobilizacija, investicije do krova, batinasi bukvalno vrbaju ljude proveravaju za koga ce glasati napadaju posmatrace...i opet se belezi smanjen broj glasaca za 20% prosecno u ova tri lokaliteta. Ovo nije pobeda za sns, oni toce milionske kolicine evra, ulazu vise od 10-15 puta nego na proslim izborima i beleze znatno gore rezultate. Da li bi osvojili da su ulozili koliko i prosli put i da nisu dovezli mafijase da tuku narod? Pa ne bi, jedva su dobili kosjeric i tu su dovezli hiljade ljudi u maskama bez tablica na kolima...

gledamo na snimcima kako bacaju sanduk pun glasova tamo gde je sns dobio 52% i dovezao stotine maskiranih ljudi, sad lete prijave zbog nasilja nad posmatracima

Samo vi nastavite sa vašim pobedama, nemam ja ništa protiv
znam da nemas nista.

a ne znam ko rece da smo MI pobedili. ovde vec troje danas mi kazu VI. niko ne kaze koji sam pa to JA kad ih pitam :lol:

odgovaraju kao onaj debilni jake iz 2@half men...you know :rotf:

pobedio je sns i dobio bitku, ali je izgubio rat jer narod sumadije je bio suocen sa najcrnjom slikom vlasti koja je toliko bahata da ce samu sebe pojesti.

SNS je ulozio 5 miliona evra u kampanju u kosjericu i zajecaru (pojedinacno), to je prosle izbore bilo 5 miliona dinara. Belezi se opasan gubitak u glasovima od 15 procenata pa dalje

i tamo i ovamo sad je bila masovna mobilizacija, investicije do krova, batinasi bukvalno vrbaju ljude proveravaju za koga ce glasati napadaju posmatrace...i opet se belezi smanjen broj glasaca za 20% prosecno u ova tri lokaliteta. Ovo nije pobeda za sns, oni toce milionske kolicine evra, ulazu vise od 10-15 puta nego na proslim izborima i beleze znatno gore rezultate. Da li bi osvojili da su ulozili koliko i prosli put i da nisu dovezli mafijase da tuku narod? Pa ne bi, jedva su dobili kosjeric i tu su dovezli hiljade ljudi u maskama bez tablica na kolima...
Ko zna ko je tebi to pričao a ti dotrčao na forum da nam javiš ko klinja treći razred koji čuo nešto o seksu pa razglasio da bude važan pred drugarima kako se razume :D

znam da nemas nista.

a ne znam ko rece da smo MI pobedili. ovde vec troje danas mi kazu VI. niko ne kaze koji sam pa to JA kad ih pitam :lol:

odgovaraju kao onaj debilni jake iz 2@half men...you know :rotf:

pobedio je sns i dobio bitku, ali je izgubio rat jer narod sumadije je bio suocen sa najcrnjom slikom vlasti koja je toliko bahata da ce samu sebe pojesti.
Sada imate ozbiljne poluge moći

Зато што немају никакав консензус по тим питањима. Није ни ДОС имао (имала) консензус "шта кад оде Милошевић" и ту победу су протумачили као сопствену људи на опречним позицијама.
Покушај консензуса би само направио раздор у "студентској листи". Следећи избори неће бити "за" него "против" да би се направила Влада која ће имати временски и програмски ограничен мандат, рецимо годину дана, да се се уништи "хоботница" у највећој мери и васпостави уставни поредак. Тек онда могу да буду прави избори у којима ће учествовати новоформиране странке са људима са чистом прошлошћу и моћи ћемо лако да се "хватамо за гушу" око суштинских питања.

Back