gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Eksponiranost u medijima (moja procena)
Dinkić i URS 45 %
Tadić i DS 35 %
Svi ostali 20 % (ubedljivo najmanje DSS).
Dinkić i URS 45 %
Tadić i DS 35 %
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinkić i URS 45 %
Tadić i DS 35 %
Na uzorku od 207 forumasa DS = 5,31%
Jedva cenzus....
Smorise - odjavi se !![]()
![]()
....

Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.
No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.
Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou
Kad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.
Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?
Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.
Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds

Мислио сам на ТВ и новине (без радија)...у етру има бар 16 ТВ и десетак новина, ето ту су само ТВ Свет + Инфо и Правда...премали удео у укупној бројци...Mozda je tako ako u medije ne racunas Fokus radio, TVSvet+Info i Pravdu!!!
Мислио сам на ТВ и новине (без радија)...у етру има бар 16 ТВ и десетак новина, ето ту су само ТВ Свет + Инфо и Правда...премали удео у укупној бројци...
Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.
Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds
Миша Вацић (Покрет 1389) овако каже : "Да смо ми добили новаца колико Двери од Колубаре и сл, давно бисмо срушили режим и у Београду и у Подгорици".Da ti iskreno kazem nesto. Da Dveri imaju samo 7 dana Fokus radio i Svet+Info, imali bi podrsku bar 50% jer jedini nude ono za cime osiromaseni narod vapi. ISPITIVANJE POREKLA IMOVINE od 1989.-2012!
Dinkić i URS 45 %
Tadić i DS 35 %
[/QUOTE]
U čemu je razlika ako umesto naprednjaka zaokruže demokrate?

Миша Вацић (Покрет 1389) овако каже : "Да смо ми добили новаца колико Двери од Колубаре и сл, давно бисмо срушили режим и у Београду и у Подгорици".
Haha, ali mi ćemo nastradati zbog njihove strasne veze.Joj.

Ако нисте у стању да видите разлику између СНС и ДС, ставите на папир (потенцијалне) коалиционе партнере једних и других па упоредите!
1. СНС - НС - ДСС
2. ДС - ЛСВ - СДПС - СПС - ПУПС - ЈС - ЛДП - СПО
Једни ће да сарађују са Илићем и Коштуницом а други са Чанком, Јовановићем, Драшковићем, Палмом, Дачићем итд.
Паметном доста!
петак, 23. мар 2012, 12:49 -> 13:01
СВМ самостално на изборе
На парламентарне извборе Савез војвођанских Мађара излази самостално, рекао Иштван Пастор. Предизборни слоган Савеза - „За Војводину у нормалној Србији".
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1948/Избори+2012/1068878/СВМ+самостално+на+изборе.html

Потенцијални коалициони партнери напредњака су и демократе, либерали, СПО, СПС, ПУПС, ЈС и СДПС.
Смета ми ово "Војводину у нормалној Србији"...имплицира као да Војводини у оваквој Србији није место...бољи би био слоган "За Војводину у другачијој Србији" и са тим бих се сложио...Елем, очигледно је да млађи Пастор вуче ка ДС-у, а његов отац ка СНС-у али отац је почео да попушта...Може ли ми неко објаснити овај феномен?![]()