izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.

No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou :D

Kad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.

Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?

Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.

Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds

Glupost nema granica.

No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou

Понекад стварно тешко могу да поверујем шта су појединци све у стању да напишу. Најтужније је што тако и мисле.

Al si prepotentan. Ovde na forumu smo obicni ljudi ,nismo Ajnstajni ,pisemo sta nam padne na pamet ,ponekad mudrujemo ali retko.

Da pa da se ne lazemo, nije isto ako neko ima siroko obrazovanje i fakultetsku diplomu, u poredjenju sa nekom baba serom. :D

Ima izuzetaka.. ali koliko znate baba sera da su procitali Mein Kampf :D A koliko znate fakultetlija da su radili kao baba sere :D

Da pa da se ne lazemo, nije isto ako neko ima siroko obrazovanje i fakultetsku diplomu, u poredjenju sa nekom baba serom. :D

Ima izuzetaka.. ali koliko znate baba sera da su procitali Mein Kampf :D A koliko znate fakultetlija da su radili kao baba sere :D

Mislim ,na tebi se primecuje da si siroko edukovan i da posedujes fakultetsku diplomu......ali samo privremeno radis kao baba sera.:hahaha::hahaha::hahaha:

E taj kvazi intelekt i elitizam ce vam se obiti o glavu. Gde su rezultati? Sto neko rece dosta intelektualne onanije, radite nesto.

Možda niste obratili pažnju, ali toma je uzeo kredit za 80 poslanika.
32%.
Toliko je i banka procenila da može da uzme.

Potpuno je jasno šta čovek radi.Ono što ne razumem jeste masovno učlanjenje u tu stranku, kao da je to manje zlo od sadašnje vlasti.Udružena sa DS-om, biće prava katastrofa za Srbiju.Ljudi hoće masovno da glasaju za SNS, kao da je to iskusna opoziciona stranka sa kredibilitetom.Kamo sreće, isto kao sada, samo još gore...

Potpuno je jasno šta čovek radi.Ono što ne razumem jeste masovno učlanjenje u tu stranku, kao da je to manje zlo od sadašnje vlasti.Udružena sa DS-om, biće prava katastrofa za Srbiju.Ljudi hoće masovno da glasaju za SNS, kao da je to iskusna opoziciona stranka sa kredibilitetom.Kamo sreće, isto kao sada, samo još gore...

Tako je bilo masovno učlanjenje i kod Karića

Veoma je inteligenta tvoja poruka "Srecan 8. mart svim ribicama na forumu!" . Dzaba tebi sto si procitao sve te knjige i zavrsio fakultet kad nisi nista naucio .

U rimskom pravu je postojala jedna zgodna kazna za ljude koji previse puta stave imovinu pod hipoteku u razne svrhe...

Skupe im se svi koji treba da naplate, svako po sataru, pa odnesu svako po deo kuci, neko nogu, neko ruku - ko sta do'vati :lol:

Ovo mi se dopada, postoji i Dušanovom Zakoniku mera za takve slučajeve, nešto blaža, ali, reklo bi se efikasna.

"Хоћу и ја нешто да изјавим за Дневник"!

Не знам како вама, али мени је од Ботине пропаганде скротум већ дошао до менискуса,
ценим да ће се до Ђурђевдана вући једно 2-3 метра иза мене!

Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.

Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou :D

Kad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.

Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?

Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.

Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds

"Хоћу и ја нешто да изјавим за Дневник"!

Не знам како вама, али мени је од Ботине пропаганде скротум већ дошао до менискуса,
ценим да ће се до Ђурђевдана вући једно 2-3 метра иза мене!

Pa nemoj da gledaš televiziju.Ko to radi u vreme kampanje!?

Ja ne znam nijednog fakultetliju koji radi kao baba sera jer ti u DS-ovskoj srbiji nemozes ni baba sera da budes bez veze. Dzabe ti i fakultet ako nemas vezu da budes baba sera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back