*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Ne,nego je slika Voje sa kalasnjikovim, samo nisam mogla da kopiram sliku a ostao je NAPTIS, Boze nekima se mora crtatiKako nisi? Cije su reci na kraju tvog posta? Ne pise valjda i u depesi Vojo Kalašnjikov ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego je slika Voje sa kalasnjikovim, samo nisam mogla da kopiram sliku a ostao je NAPTIS, Boze nekima se mora crtatiKako nisi? Cije su reci na kraju tvog posta? Ne pise valjda i u depesi Vojo Kalašnjikov ?

Nisam ni tepala, narocito ne Voji Kostunici, neka mu tepa Uglajnin, Tadic i svi s kojima je bio u vlasti.
Mozes i ti, ko ti brani?
Izgleda je jos tada dobro procenjivao,hahaha. Kakva bi to stabilnost bila kada se pokazalo da je i sama SRS bila pred raspadom.
I posle kazu Voja neobavesten!?
Ne,nego je slika Voje sa kalasnjikovim, samo nisam mogla da kopiram sliku a ostao je NAPTIS, Boze nekima se mora crtati![]()
I nek mu tepaju 1300 Šiptara koje je pustio iz zatvora.
Pobedjuju sigurno, evo imas anketu i ovde, ubedljivo osvajaju vlast![]()
a sta si ocekivao, treci svetski rat ili pokusaj invazije na usa?
I nek mu tepaju 1300 Šiptara koje je pustio iz zatvora.
Kako da netomista opet lazes, on je pomilovao samo onu pesnikinju
Mislim da je Kostunica jedinipoliticar u Srbiji, Ostali su samo politikanti. Narano, to sto je on jedini politicar, ne znaci da je on odlican za Srbiju. Sustinski, po svojoj prirdi, opredelenju, vaspitanju i obrazovanju , on je covek zapada i krajnji legalista, a ovde trebaju ostri rezovi. u koliko mi Srbi ne pocnemo da gradimo nacionalnu drzavu is pocetka i odmah. Srbija ce nestati za< uvek, a s njom i srpski narod.

Naravno. Pogotovo ako se pravimo blesavi da ne vidimo i ono sto vidimo!
Izvini, nisam videla, laku noci i tebiVidim ja da si ti ljuta na mene pa nisi ni videla da sam stavio pod navodnike. BoTa ti ometao seriju a ja ispadoh kriv. Evo Nole "rastura" pa se posvecujem njemu. Tebe pozdravljam i zelim ti laku noc!

Nisam ni tepala, narocito ne Voji Kostunici, neka mu tepa Uglajnin, Tadic i svi s kojima je bio u vlasti.
Mozes i ti, ko ti brani?
Odluka parlamenta. doneta vecinom glasova usled pritisaka Velike Brtanije, Nemacke i SAD. Kostunica nema nikakve veze s tim.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2004&mm=06&dd=16&nav_category=11&nav_id=143566
Bez njihove podrske Tadic nikada i ne bi bio predsednik. Toliko.

Mislim da je Kostunica jedinipoliticar u Srbiji, Ostali su samo politikanti. Narano, to sto je on jedini politicar, ne znaci da je on odlican za Srbiju. Sustinski, po svojoj prirdi, opredelenju, vaspitanju i obrazovanju , on je covek zapada i krajnji legalista, a ovde trebaju ostri rezovi. u koliko mi Srbi ne pocnemo da gradimo nacionalnu drzavu is pocetka i odmah. Srbija ce nestati za< uvek, a s njom i srpski narod.
IZVOR....OD POVERENJA...
OROČENA NOVINARSKA PATKETINA....držaće par sati da se ...NAVATAJU BUDALE....pa će da...UKLONE TEKST...![]()

Koštunica je imao šansu kakvu niko nije imao posle 2000. i nije je iskoristio zato je DSS bio kažnjen na izborima 2007 i 2008...
DSS podržava Borisa Tadića
17.Jun.2004, 11:00, Izvor: B92
Beograd -- DSS je u sredu uveče podržao predsedničkog kandidata DS Borisa Tadića.
U saopštenju Predsedništva Demokratske stranke Srbije ne navodi se eksplicitno da Tadić ima podršku u drugom krugu, već da DSS podržava Tadića u ostvarivanju politike za koju se, učešćem u Vladi Srbije, zalaže DSS.
"To je politika koja omogućava stabilnost i napredak Srbije
i zato je veoma važno da budući predsednik Srbije u potpunosti i bezrezervno zastupa te političke ciljeve", navodi se u saopštenju Predsedništva DSS. Iako su takvim stavom otvorena mnoga pitanja, niko iz Demokratske stranke nije bio dostupan da odgovori na njih.

------------
Jesi li siguran, da to nije rekao Nikolic
Gde bi Kostunica -JEDINA nada Srbije
Taj ne zna ko je Boris Tadci,kamoli da je s njim bio u vlasti ili ga PODRZAVAO svom snagom, protiv Nikolica, more ako cenzus predje bice dobro- za zute naravno![]()
)))))))))))))Briselski naprednjaci bolje da cute dok kusaju ovaj buckuris od velje, vulina, karicke, zukorlica, modelsice, kemisa itd.