izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda je jos tada dobro procenjivao,hahaha. Kakva bi to stabilnost bila kada se pokazalo da je i sama SRS bila pred raspadom.
I posle kazu Voja neobavesten!?

Sa 82 poslanička mesta ili 27% SRS uopšte nije bio pred raspadom ( te 2003 kada je Koštunica formirao vladu), radikali su tada za 10% više osvojili glasova od DSS i više nego duplo od DS-a...
Koštunica se držao kursa EU, a između dva zla DS ili G17 odabrao je gore...

Ne,nego je slika Voje sa kalasnjikovim, samo nisam mogla da kopiram sliku a ostao je NAPTIS, Boze nekima se mora crtati:mrgreen:

Vidim ja da si ti ljuta na mene pa nisi ni videla da sam stavio pod navodnike. BoTa ti ometao seriju a ja ispadoh kriv. Evo Nole "rastura" pa se posvecujem njemu. Tebe pozdravljam i zelim ti laku noc!

Mislim da je Kostunica jedinipoliticar u Srbiji, Ostali su samo politikanti. Narano, to sto je on jedini politicar, ne znaci da je on odlican za Srbiju. Sustinski, po svojoj prirdi, opredelenju, vaspitanju i obrazovanju , on je covek zapada i krajnji legalista, a ovde trebaju ostri rezovi. u koliko mi Srbi ne pocnemo da gradimo nacionalnu drzavu is pocetka i odmah. Srbija ce nestati za< uvek, a s njom i srpski narod.

Mislim da je Kostunica jedinipoliticar u Srbiji, Ostali su samo politikanti. Narano, to sto je on jedini politicar, ne znaci da je on odlican za Srbiju. Sustinski, po svojoj prirdi, opredelenju, vaspitanju i obrazovanju , on je covek zapada i krajnji legalista, a ovde trebaju ostri rezovi. u koliko mi Srbi ne pocnemo da gradimo nacionalnu drzavu is pocetka i odmah. Srbija ce nestati za< uvek, a s njom i srpski narod.

e samo kad bi bio malo obavesteniji :hahaha:

Nisam ni tepala, narocito ne Voji Kostunici, neka mu tepa Uglajnin, Tadic i svi s kojima je bio u vlasti.
Mozes i ti, ko ti brani?

Koštunicu treba zabraniti sporazumom START o ne širenju nuklearnog oružja jer postoji opasnost da padne u ruke teroristima koji mogu da ga bace padobranom iznad neke zemlje i time izazovu haos, katastrofu, raspad sistema i na rkaju potpuni raspad zemlje.

Koštunica je imao šansu kakvu niko nije imao posle 2000. i nije je iskoristio zato je DSS bio kažnjen na izborima 2007 i 2008...

Stotine Albanaca na razne načine oslobađane iz srpskih zatvora pre 2001. godine, a zatim „nestali“ na Kosovu i Metohiji

Do 10. aprila 2001. godine, na osnovu odredbi republičkog i saveznog zakona o amnestiji, puštena su 229 zatvorenika. Od tog broja, oslobođeno je 16 zatvorenika koji su služili kazne za opšti kriminal, dok su ostali bili osuđeni za udruživanje radi neprijateljske delatnosti ili oružanu pobunu.

Deo optuženih Albanaca oslobođen je "zahvaljujući" odlukama Vrhovnog suda. Tako je aprila 2001. iz KPZ u Nišu na slobodu izašlo 126 albanskih zatvorenika, članova takozvane Đakovičke grupe.

Njima se pridružila i grupa od 17 Albanaca iz drugih srpskih zatvora, a svi su se potom organizovano autobusima uputili na Kosovo. Vrhovni sud Srbije je grupi od 143 Albanca iz Đakovice ukinuo prvostepenu presudu i predmet vratio na novno suđenje zbog "bitnih povreda odredaba krivičnog postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i pogrešne primene materijalnog prava".

:rtfm:

DSS podržava Borisa Tadića
17.Jun.2004, 11:00, Izvor: B92

Beograd -- DSS je u sredu uveče podržao predsedničkog kandidata DS Borisa Tadića.

U saopštenju Predsedništva Demokratske stranke Srbije ne navodi se eksplicitno da Tadić ima podršku u drugom krugu, već da DSS podržava Tadića u ostvarivanju politike za koju se, učešćem u Vladi Srbije, zalaže DSS.

"To je politika koja omogućava stabilnost i napredak Srbije

i zato je veoma važno da budući predsednik Srbije u potpunosti i bezrezervno zastupa te političke ciljeve", navodi se u saopštenju Predsedništva DSS. Iako su takvim stavom otvorena mnoga pitanja, niko iz Demokratske stranke nije bio dostupan da odgovori na njih.

Poslednja izmena:
DSS podržava Borisa Tadića
17.Jun.2004, 11:00, Izvor: B92

Beograd -- DSS je u sredu uveče podržao predsedničkog kandidata DS Borisa Tadića.

U saopštenju Predsedništva Demokratske stranke Srbije ne navodi se eksplicitno da Tadić ima podršku u drugom krugu, već da DSS podržava Tadića u ostvarivanju politike za koju se, učešćem u Vladi Srbije, zalaže DSS.

"To je politika koja omogućava stabilnost i napredak Srbije

i zato je veoma važno da budući predsednik Srbije u potpunosti i bezrezervno zastupa te političke ciljeve", navodi se u saopštenju Predsedništva DSS. Iako su takvim stavom otvorena mnoga pitanja, niko iz Demokratske stranke nije bio dostupan da odgovori na njih.

------------
Jesi li siguran, da to nije rekao Nikolic:think:
Gde bi Kostunica -JEDINA nada Srbije:lol:
Taj ne zna ko je Boris Tadci,kamoli da je s njim bio u vlasti ili ga PODRZAVAO svom snagom, protiv Nikolica, more ako cenzus predje bice dobro- za zute naravno:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back