izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
92496.jpg

KLIKNI DA UVECAS:zcepanje:

Није он једина нада, јер је нада тамо где су истинити хришћани (а Коштун то није јер је уз СПЦ), али чињеница да је већ неколико година његова политика најмање зло, и да тренутно на политичкој сцени немамо бољег.
Нажалост, али тако је.:)

Какви су то "докази", не разумем?..Па и Милош Обреновић се састајао са непријатељима ради спаса Србије.
Коштуница није про-НАТОвски настројен, за разлику од СНС, ДС и осталих еуро-сателита.

Какви су то "докази", не разумем?..Па и Милош Обреновић се састајао са непријатељима ради спаса Србије.
Коштуница није про-НАТОвски настројен, за разлику од СНС, ДС и осталих еуро-сателита.

Kako nije, kad se lizao sa Solanom? Kako nije kada je u drugom krugu predsednickih izbora podrzao Tadica 2004?

Kako nije, kad se lizao sa Solanom? Kako nije kada je u drugom krugu predsednickih izbora podrzao Tadica 2004?
Као председник владе Србије је разговарао са страним званичницима, и то је нормална ствар у спољној политици и нема никакве везе са идејом и подржавањем ("лизањем") истих.

Што се тиче избора 2004.године: Тадић је тада био, мање-више, на сличној позицији коју сада има Коштуница, тек 2008.године је Тадић нагло променио курс (према Косову највише, подршком Еулекса и сл. ).

Као председник владе Србије је разговарао са страним званичницима, и то је нормална ствар у спољној политици и нема никакве везе са идејом и подржавањем ("лизањем") истих.

Што се тиче избора 2004.године: Тадић је тада био, мање-више, на сличној позицији коју сада има Коштуница, тек 2008.године је Тадић нагло променио курс (према Косову највише, подршком Еулекса и сл. ).

Mislis, Tadic se zalagao za vojnu i politicku neutralnost????????? Hahahahahahah

Мислим да је ова теза неодржива. Да ли то значи да ако ДСС не добије изборе и не буде у позицији да формира власт и Воја не буде на челу, нема наде за Србију? Некако ми се то намеће као закључак из овог питања из наслова теме. И сам сматрам да је нада Србије ДСС, али једина нада је ако се уједине странке које су посвећена патриотизму Србије и једино тако уједињене формирају власт. Нада Србије је у патриотској власти. А то ако је неко патриота, а није у власти, слаба је вајда Србији од тога. Ја би радије рекао да је једина нада за Србију коалиција ДСС, СРС и Двери. Таква коалиција има изглед да освоји власт и она би могла да буде једина нада.

Пошто су сви остали кооперативни и европски оријентисани једина нада за нормалну Србију остаје ДСС......
Глас за неку дргу странку је глас за Бориса Тадића и Европску Унију!

Nikada nemojte zaboraviti da u politiku i javnu kuću može svako.

petak, 30. mar 2012, 13:20 -> 19:51
DSS: Sudbinska odluka naroda

Lider DSS-a Vojislav Koštunica izjavio da se na Đurđevdane određuje budućnost i sudbina Srbije i njen strateški pravac kojim će ići, da li će se okrenuti sebi ili nastaviti pogubnu politiku da Evropa nema alternativu.

Na Đurđevdan se određuje budućnost i sudbina Srbije i njen strateški pravac kojim će ići, da li će se okrenuti sebi ili nastaviti pogubnu politiku da Evropa nema alternativu, izjavio je lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica i istakao da ta stranka na izbore izlazi sa programom, odgovorno i spokojno.

DSS.jpg

Koštunica je, na tribini Opštinskog odbora stranke u Zemunu, izjavio da politička neutralnost Srbije predstavlja osnov programa DSS i temelj za ekonomski program stranke za razvoj zemlje.

Potpredsednik i tvorac ekonomskog programa stranke Nenad Popović istakao je da ekonomski interes Srbije nije integracija u Evropsku uniju već je njena šansa u sporazumu o slobodnoj trgovini sa Rusijom.

On je ponovio da će, ako dođe na vlast, DSS obezbediti priliv od 10 milijardi evra od Rusije kroz kredite i zajednička ulaganja.

Mislis, Tadic se zalagao za vojnu i politicku neutralnost????????? Hahahahahahah
Хехе, баш си глуп. :D..
Па, није ни Коштуница 2004.године форсирао толико идеју о војној и политичкој неутралности, то је тек касније почело.
Јер, није ни ЕУ тада водила толико оштру политику према Србији као што данас раде (тј. од 2006. па на даље).

Iako je ta priča o političkoj neutralnosti nerealna i dosta šuplja , opet je mnogo manje strašno slušati dosadnog Koštunicu koji drvi o tome , od sumanutog i obolelog Tadića koji je izgubio svaki kompas i počeo je da tako masno halucinira i laže o tim investicijama i blagodeti koja nas čeka da je to za povratiti , kad vidim reklamu DS-a na TV-u ,ili otvaranje neke nove šatro fabrike dodje mi da izbacim TV kroz prozor ,a posle i ja da se bacim za njim od muke ,al ne mogu da stignem da to uradim jer mi od otvaranja novi radnih mesta odmah krene proliv pa moram da trčim do klonje ko Ben Džonson na hemiji.

Poslednja izmena:
Мислим да је ова теза неодржива. Да ли то значи да ако ДСС не добије изборе и не буде у позицији да формира власт и Воја не буде на челу, нема наде за Србију? Некако ми се то намеће као закључак из овог питања из наслова теме. И сам сматрам да је нада Србије ДСС, али једина нада је ако се уједине странке које су посвећена патриотизму Србије и једино тако уједињене формирају власт. Нада Србије је у патриотској власти. А то ако је неко патриота, а није у власти, слаба је вајда Србији од тога. Ја би радије рекао да је једина нада за Србију коалиција ДСС, СРС и Двери. Таква коалиција има изглед да освоји власт и она би могла да буде једина нада.
Слажем се са тобом, и ја бих то волео али то није близу реалности.
Нажалост, те три странке неће освојити заједно ни 20%, зар не видиш да народ и даље верује евроунијатама (СНС, СПС, ДС и сателити)??

Ako cemo realno u periodu od 2005-2007 je bilo bolje u ekonomiji nego sto je sada, pocev od kursa evre, pa sve sto iy toga proilazi, neka svako pogleda svoju platu u dinarima koliko ste evra mogli da kupite 2007-2008 a koliko sada, da o cenama rezije, hrane goriva, da ine govorim, ako na ekonomiju dodamo i politiku sta tek onda reci , kada je akostunjavi 2008 rekao sta nas ceka u procesu pridruzivanja EU,pa ovde su se mnogi komentatori i politicari sprdali kad je rekao da su EU i KIm jedan kolosek a ne dva odvojena procesa i bio je u pravu, ljudi generalno misle ajde da pustimo KiM niy vodu, ali ako na to pristanemo ucenama i komadanju Srbije nema kraja, pa sad nam i ya datum pocetka traze da se ukine svaki trag prisustva Srbije na Kim, srpskih institucija, pa pitanje raske i vojvodine, zato podrska Kostunici, i za rayliku od SRS on sigurno nece uci u dil sa tadicem i pristati na ovakvu pogubnu politiku, za srs nisam siguran

Jel su to radikali koji nece sa izdajnicima ali mogu sa sps ili ds, ljudi jer vi koji volite srs slusate sta vam pricaju vasi funkcioneri, sta je bitnije da Boris padne ili vas fajt sa sns, pa izgleda da je vase dupe vaznije od Srbije
Управо то!..:ok:
СРС се понаша као размажено дериште коме је неко узео играчку па не може то да преболи.

Ваљда је важнији одлазак ДС са власти од тих дечијих болести?...

UOTE=libe strasni;21180122]дррр коштун је конвертит некад еврофанатик данас ваљда евроскептик-срс је доследан никад у еурупу.[/QUOT DSS je protiv EU iy jasnih politickih i ekonomskih razloga protiv EU jer nije to EU od pre 10godina,stvari su se u medjuvremenu promenileU EU, to vise nije ista prica, plus sto traze od nas to sto traze, a radikali su po difoltu protiv svega i stvarno su dosledni, posebno 97 i 98 kad ste nas sve dosledno yajebali i prodali predsednicke izbore i sliyali se sa najvecim kriminalcem Milosevicem i crvenom vesticom sa dedinja kako je Seki govorio, a da o 2008 ne govorim kada je Kostunjavi ponudio a Toma odbio koaliciju,

Жалости ме када видим да људи које сматрам интелигентним, а то је већина са Крсте, насједају на исте форе као и маса обесвештених бирача. Бацили вам коску па се керови почерупали. ДСС, СРС, СНС,... Бољи ови него они итд. Боље било који умјесто ДС и ЛДП. Ни ви као ни вође опозиционих партија немате нимало свијести и осјећања шта Срби данас требају више него ишта. Уједињен фронт опозиције против издајника који нам уништавају земљу и народ. Зар је било тешко подржати предлог који су изнијеле Двери да се све опозиционе партије обавежу договором прије избора да ни по коју цијену неће правити власт са жутима? Да се то урадило било би свеједно за кога из опозиције гласате и сигурно је да би додатних 20-30% апатичних, разочараних и несвјесних бирача ипак изашло на изборе и помогло да се скине ова багра. Овако се гложите, а жути се смјешкају...

Треба да се уједине све патриоте али ко су те Двери да они сада позивају на уједињење а сами су одбили да се ставе на листу ДСС кад им је Коштуница нудио раније?....И сад ће Двери да откину пар процената и то може бити кобно за све нас.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back