Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Koštunica, davno izgubljeni Tadićev sijamski blizanac)))))))))))))
Dosovska dvoglava azdaja. Tadic-Kostunica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koštunica, davno izgubljeni Tadićev sijamski blizanac)))))))))))))

"Коштуница после утакмице Звезда-Милан : "Одушевљен сам амбијентом на трибинама, имао сам осећај као да је Србија већ у Европској Унији"."

Nemoj da povećavamo, odvratno je i kad je malo
Moram da spavam, laku noć
Razbežali se nešto...

Какви су то "докази", не разумем?..Па и Милош Обреновић се састајао са непријатељима ради спаса Србије.
Коштуница није про-НАТОвски настројен, за разлику од СНС, ДС и осталих еуро-сателита.
Као председник владе Србије је разговарао са страним званичницима, и то је нормална ствар у спољној политици и нема никакве везе са идејом и подржавањем ("лизањем") истих.Kako nije, kad se lizao sa Solanom? Kako nije kada je u drugom krugu predsednickih izbora podrzao Tadica 2004?
Као председник владе Србије је разговарао са страним званичницима, и то је нормална ствар у спољној политици и нема никакве везе са идејом и подржавањем ("лизањем") истих.
Што се тиче избора 2004.године: Тадић је тада био, мање-више, на сличној позицији коју сада има Коштуница, тек 2008.године је Тадић нагло променио курс (према Косову највише, подршком Еулекса и сл. ).

Пошто су сви остали кооперативни и европски оријентисани једина нада за нормалну Србију остаје ДСС......
Глас за неку дргу странку је глас за Бориса Тадића и Европску Унију!
Хехе, баш си глуп.Mislis, Tadic se zalagao za vojnu i politicku neutralnost????????? Hahahahahahah
Слажем се са тобом, и ја бих то волео али то није близу реалности.Мислим да је ова теза неодржива. Да ли то значи да ако ДСС не добије изборе и не буде у позицији да формира власт и Воја не буде на челу, нема наде за Србију? Некако ми се то намеће као закључак из овог питања из наслова теме. И сам сматрам да је нада Србије ДСС, али једина нада је ако се уједине странке које су посвећена патриотизму Србије и једино тако уједињене формирају власт. Нада Србије је у патриотској власти. А то ако је неко патриота, а није у власти, слаба је вајда Србији од тога. Ја би радије рекао да је једина нада за Србију коалиција ДСС, СРС и Двери. Таква коалиција има изглед да освоји власт и она би могла да буде једина нада.
pa ko te tera da crtas kuvac na listicu?
Jel su to radikali koji nece sa izdajnicima ali mogu sa sps ili ds, ljudi jer vi koji volite srs slusate sta vam pricaju vasi funkcioneri, sta je bitnije da Boris padne ili vas fajt sa sns, pa izgleda da je vase dupe vaznije od SrbijeBolje SRS ,ovi su pizza sa sto lica.
Управо то!..Jel su to radikali koji nece sa izdajnicima ali mogu sa sps ili ds, ljudi jer vi koji volite srs slusate sta vam pricaju vasi funkcioneri, sta je bitnije da Boris padne ili vas fajt sa sns, pa izgleda da je vase dupe vaznije od Srbije