izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma cenim tvoju mladost i sposobnost razmisljanja svojom glavom.
Ja sam recimo stariji covek i uvek se trudim da razmisljam svojom glavom.
Dakle, nema tu starosne podele. Ima samo vise ili manje sposobnsti za ono sto sam napisao za tebe i mene.
Ja ne znam ko ce oformiti vladu ali znam da u toj vladi nece biti Dveri, SRS i DSS. Kakve ce se kobinacije iskombinovati, onima u Briselu i Vasingtonu nije bitno. Njima je jedino vazno da imaju "svoje" tj. one kojima ce moci lako upravljati.

Slazem se da ni 1 od 3 pomenute nece biti, ali opet nece biti ni kombinacije sns-ds zato sto je njima potrebna jaka opozicija, koja bi s'vremena na vreme pravila greske koje bi ih kostale taman toliko da ne osvoje izbore i trenutne odrzali na vlasti sto je duze moguce, ali na zalost narod nije sposoban da to shvati..

mislim da je veoma moguca vlada SNS SPS i DSS, a verujem da i SNS-DS nije neostvarljiva

Odgovor iznad

Slazem se da ni 1 od 3 pomenute nece biti, ali opet nece biti ni kombinacije sns-ds zato sto je njima potrebna jaka opozicija, koja bi s'vremena na vreme pravila greske koje bi ih kostale taman toliko da ne osvoje izbore i trenutne odrzali na vlasti sto je duze moguce, ali na zalost narod nije sposoban da to shvati..

Odgovor iznad

a sta ako ne bude drugog izbora sem formiranja vlade SNS-DS? ponovo novi izbori, kampanja, placeni termini?

mislis? pa nema neke velike razlike izmedju njih... i jedni i drugi kazu: i Brisel, i Vasington, i Moskva, i EU i Rusija... jos ako dobiju blagoslov sa zapada... eto nama nove vlade, bas kakvu narod zasluzuje

Да, али и ДС и СРС подједнако не желе да СНС дође на власт. Имају заједничког непријатеља.

Да, али и ДС и СРС подједнако не желе да СНС дође на власт. Имају заједничког непријатеља.

zaboravi n prijateljstva i neprijateljstva, ovde nema mesta za ljubavi... ja sam pisao SPSu kad su bili pred ulazak u vladu sa DSom i G17+, kritikovao sam ih zbog toga... sami su mi otvoreno rekli da u politici nema mesta za ljubav i da svako radi za svoj interes

zaboravi n prijateljstva i neprijateljstva, ovde nema mesta za ljubavi... ja sam pisao SPSu kad su bili pred ulazak u vladu sa DSom i G17+, kritikovao sam ih zbog toga... sami su mi otvoreno rekli da u politici nema mesta za ljubav i da svako radi za svoj interes

Интерес ДСа и СРСа је да Тома не заседне у фотељу, не?

СНС-ДС је остварива колико и ДС-СРС-Преокрет.

Ja mislim da je mala verovatnoca da bude SNS-DS ali zato ne iskljucujem kombinacije DS,SPS,LDP(URS) ili SNS,SPS,URS (LDP).
Onaj drugi "veliki" ostaje u opoziciji koja je po ukusu VB!

No, za laku noc lepse je zamisliti da se dogodi neko prijatno iznenadjenje!
Laka i prijatna noc svima!

Ja mislim da je mala verovatnoca da bude SNS-DS ali zato ne iskljucujem kombinacije DS,SPS,LDP(URS) ili SNS,SPS,URS (LDP).
Onaj drugi "veliki" ostaje u opoziciji koja je po ukusu VB!

No, za laku noc lepse je zamisliti da se dogodi neko prijatno iznenadjenje!
Laka i prijatna noc svima!

Dinkic da izda Tadica? nema sanse

a voleo bih da SNS udje u koaliciju sa LDP, cisto zbog naroda, mada znam da je to gotovo nemoguce

Зависи шта код тебе значи реч "ускоро".

Пре 6. маја сигурно неће. Ми се надамо да ће пре летње паузе у Хашком трибуналу, дакле у јуну или јулу.

Таман на време да зачини постизборни циркус/паприкаш.

izmedju SNS i DS nema neke razlike u ideologiji

Сам си рекао да постоји само интерес. Па тако можемо да рачунамо да ДС и СРС могу да договоре неку кохабитацију.

Иначе све су то неке теорије завере. Још две недеље, па ћемо да видимо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back