gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
ma i jedni i drugi su sljam![]()
Mudro, baš mudro.Ko si jedni, a ko drugi?Ti skupljaš reputaciju?Evo ti jedne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i jedni i drugi su sljam![]()
Koliko imaš godina!? Kulturica, keršme!!!Pobogu Ivane, o muftiji neću ni da pričam, a Glišić je u redu, ali mu je snaga mala.Čovek patriota, lepo, pa i mi smo,
Сад ће још мало тв дуел на РТС-у, нашем омиљеном јавном сервису кога много волимо. Зукорла ВС онај клеронациста из Двери. Шта мислите ко ће бити бољи? Обојица имају јак интелект, али је муфтија дрчнији и агресивнији, тако да мислим да ће га покидати, на радост свих грађана и грађанки Европске провенијенције. Мада, муфтија је брз, па се можда излети и каже нешто екстремно и непромишљено, што би га покопало не само у том дуелу, него и убудуће,
Јел’ ово неки заобилазан начин да дознаш моје годиште?
Муфтија је закон јер откида водитељку у мозак. Глиша нема шанси поред Тадића и Николића, али ето, нека бар покуша.
" "Glišić je rekao da su "Dveri" do 2000. godine borili protiv režima Slobodana Miloševića ..." a mene deset puta pitali da dokazem da je ucestvovoa u demonstracijama protiv Milosevica![]()
" "Glišić je rekao da su "Dveri" do 2000. godine borili protiv režima Slobodana Miloševića ..." a mene deset puta pitali da dokazem da je ucestvovoa u demonstracijama protiv Milosevica![]()
... DS ili SNS.Izmedju te dve stranke se bira.
Mene, haha, prvoborca još od 9.marta do 5. oktobra, pljuju kao da me zalivaju.Zar je to sad in na forumu?

Ja jos uvek ne mogu da provalim da li ti stvarno mislis ono sto pises ili si ironican
Sto jos ne rece zatucani srbocetnicki(vidi brade!) velikosrpski agresor protiv jadnog nevinog i bespomocnog jagnjeta u vidu dragog nam mirotvorca muftije Zukorlica
![]()
И ја сам био првоборац 5. октобра... Сад ће да ме гађају напалмом.![]()
Грешиш Груба, не бира се између те две странке, него се гласа против неке од њих.
a gde pise da su ucestvovali na kako je neko ovde napisao 'Djinjicevim demonstracijama'?
Грешиш Груба, не бира се између те две странке, него се гласа против неке од њих.
Glasa se protiv DS-a.Da se ne bi rasipali glasovi, valjda ti je jasno šta treba da uradiš.Ne svidja mi se što glasam samo protiv, ali tako je bolje za sve.
Pa neka su i Djindjićeve, ako si učestvovao, onda ne bi trebalo da ti smeta.Osim ako nisi podržavao Vuka ili Vesnu.

Slazem se da rezim vodi prljavu kampanju protiv SNS ali mislim da takva kampanja ide u prilog nametnutoj psihozi ZA ili PROTIV SNS i DS. Smatram da je to najopasnije za drzavu. Da se gazde plase SNS-a vec bi odavno nasli nacin da zatvore ili disciplinuju partijske medije SNS-a (Fokus radio, TVSvet plus Info, Pravda).
Pre ce biti da je sve odlicna rezija Brisela i Vashingtona.
PS: Bilborde, koje sam pominjao na deonici Bezanijska Kosa auto-put do Zmaja, unakazio je neko kome su se svideli jedino bilbordi SNS. Samo njihova DVA su ostali netaknuta. Na ostalima je bio isti rukopis. Ne tvrdim da su to uradili iz SNS-a ali stanje na terenu je ovakvo pa neka svako donese zakljucak za sebe.
ti si bas druzeljubiva neka zenska![]()

У томе је квака. 5. октобар наново... Мада, можда је и тако боље, јер ако СНС победи и само настави где је ДС стала, онда ће народ заиста да изађе на улице и повеша гомна по Теразијама.
vidim bre na svaku neciju rec imas nesto da dodas
Ne razumem te Riče, pa ovo je društvena mreža.Dala sam ti reputaciju, mada se dosta čuvaš, haha, ne znam za šta, ali valjda je suština da sa svakim budeš u kontaktu.Inače, besmisleno je.

радикали су закон![]()