izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сам си рекао да постоји само интерес. Па тако можемо да рачунамо да ДС и СРС могу да договоре неку кохабитацију.

Иначе све су то неке теорије завере. Још две недеље, па ћемо да видимо.

da ali razlika je ogrmna izmedju SRSa i DSa... no videcemo

da ali razlika je ogrmna izmedju SRSa i DSa... no videcemo

Пази, огромна је разлика и између СПСа и ДСа, па су опет саставили владу. То је била страшна мржња, знаш и сам. Ја, опет ништа не тврдим и немам никакве инсајдерске податке. Само разматрам могућности.

Пази, огромна је разлика и између СПСа и ДСа, па су опет саставили владу. То је била страшна мржња, знаш и сам. Ја, опет ништа не тврдим и немам никакве инсајдерске податке. Само разматрам могућности.

znam ali ipak uspeli su da se dogovore oko najvaznijih stvari... ja ne mogu da zamislim da radikali prihvate da Srbija treba da udje u EU, isto tako ni da DS se zalaze da Srbija ne ide u EU... time bi izgubili sve glasace i jedni i drugi

kakve garancije? ako ga zovu da dodje sto ne bi prihvatio?

Шешељ пре 6. маја може у Србију једино ако Влада Републике Србије пружи довољне гаранције Хашком трибуналу - да ће се Шешељ вратити у Хаг после одређеног периода, да (вероватно је то један од услова за Шешељево пуштање на привремену слободу) се Шешељ неће бавити политиком, да Шешељ неће критиковати Хашки трибунал и говорити о поступцима који се воде против њега.
Дакле то би била привремена слобода, првостепена пресуда у главном поступку ће бити изречена вероватно у јуну или јулу.

Влада Републике Србије то може да прихвати, али Шешељ не сарађује са тим издајницима и не жели да доказани издајници дају некакве гаранције за њега. И он на такве услове никада неће пристати. Политика му је у венама а мислим да је немогуће спречити га да зајебава хашке будале.

И да би га пустили на привремену слободу, Шешељ мора писмено да се обрати Секретаријату Хашког трибунала - а он са будалама из Секретаријата не комуницира и јасно је саопштио да никада неће послати писмени захтев за привремено пуштање на слободу.

Koštunica je dvaput bio na vlasti, hvala mu.Glišić predstavlja malu stranku za potkusurivanje.Ako nećemo DS na vlasti, moramo da podržimo najveću stranku na izborima.To je bio jedini način 2000. godine kada smo glasali za Koštunicu, a u isto vreme i protiv Miloševića.Princip smenjivosti nema alternativu, a rasipanje glasova vodi u nemoguće koalicije raznih gubitnika.

Mislis ti sinko da smo mi sisali veslo, pa glasa se za ideju za program zato ce neki za dveri ja cu za dss, dogovorili se zuti i ds da podele biracko telo, e bato nece moci ove noci,

Jel se ovde neko razume u izborna pravila. Ako ima takvih neka mi odgovore na sledece pitanje. Da li neko ko se kandidovao za odbornika moze da bude za glasackom kutijom kad budu izbori? To po meni nije logicno...

:lol:

552767_3630716972476_1410671669_33489613_515232634_n.jpg

Kojim radikalima,cela mu stranka visi na Krsti:zcepanje:
Jos samo i on da dodje pa da budete kompletni:zcepanje:
A,sto se morala tice , to je za radikale misaona imenica:aha:

Fato ti si iz Novog Sada, trebalo bi da znas kolika je masa bila na skupu

a ako cemo iskreno o moralu, ti meni reci ko je moralniji: oni sto su ostali dolsedni svojim ubedjenjima i verni svojoj stranci ili ovi drugi koje ti bezuslovno podrzavas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back