izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Podseti nas samo ko su imenom i prezimenom bili ti "radikali". A kad su imali priliku pod vodjstvom Seselja u vreme bombardovanja, tad su je i preuzeli i usli u vladu sa Milosevicem. Danas mozemo da se svadjamo oko toga da li je Seseljeva ideja, kao jedinog, o ne pravjenju kompromisa i nastavku bombardovanja bila dobra ili losa. Iz ovog ugla danas, cini mi se, dobra.
koliko je bilo izbora pre bombardovanja..?? jel javna tajna da je seselj prodao izbornu pobedu nad milosevicem -zasto..??
zasto je SRS pristala da kao stranka sa najvecim brojem glasova za parlament dozvolila tadicu da poveri mandat slabijoj stranci za predsednika vladee..??

Mozda i nisu, ako naprave koaliciju sa radikalima, cime bi pokazali da nemaju sta da sakriju, time sto bi bili pod "kontrolom" radikala.

I sad bih ja tebi trebala da odgovorim istom merom i trazim 100 citata gde su naprednjaci jos od raspada to isto i jos gore govorili za radikale i Seselja? A unistenje ce biti neminovno, onog momenta kad jedan deo stranke bude odbio koaliciju sa radikalima, o tome Seselj i govori.

Само сам ти одговорио на тему коалиције СНС-СРС која је нереална (иако би могла бити повољна за Србију) због неслагања.
Нисам ни рекао да СНС обожава радикале, не знам зашто си се осетила позваном да ми одговараш неким цитатима, па није ми циљ препирка са тобом већ указивање на неке чињенице.

Da budu blizu kolaca, da mogu da djapaju, a da ih stiti imunitet.Pa im bilo malo, pa se odvojila vecina u nadi da ce moci malo vise da drpaju kao samostalni, a ostale narikace i neskolovani kadrovi. Hebes zemlju u kojoj su oni nada u bolju buducnost.

I ova laz i mit vam vise ne prolaze.Skolovaniji su svi nego predsednik licno kome "fale" neki dokumenti sa studija

Само сам ти одговорио на тему коалиције СНС-СРС која је нереална (иако би могла бити повољна за Србију) због неслагања.
Нисам ни рекао да СНС обожава радикале, не знам зашто си се осетила позваном да ми одговараш неким цитатима, па није ми циљ препирка са тобом већ указивање на неке чињенице.

Nisam se osetila prozvanom, niti zelim da pisem citate, govorim samo da su koalicije moguce medju srodnim strankama, uprkos stranackom prepirkama, a to kazem jer je to praksa svuda u svetu, pa i u Nemackoj konkretno, Na zadnjim izborima je prvi put napravljena "velika koalicija" koja je vazila za nemogucu. Ali sve stranke imaju jedno zajednicko, a to su nacionalni interesi, sto u Srbiji na zalost nije slucaj

Nema sanse :zcepanje:Njihova percepcija lazi je najveca istina,tu polemike nema-zato ignorisi i obidji histericne ....:D ili slusas dobru muziku;)

Taj "Tolstojevski" (zar se moglo ocekivati drugacije) jednom je napisao (imajuci u vidu ko ga i ko ce ga-sve pominje u pogrdnom smislu) sledece: " Na jednog naprednog coveka, dolazi citav bezdan duhovno zaostalih i nistavnih":klap:

Za tebe je BUDAKov dusu dao:mrgreen:
Da sam ja tebi napisao da si duhovno zaostala i nistavna popio bi kaznu, ali to koliko si napredna se vidi iz ovog posta.Jako si napredna, skoro da covek ne poveruje.

Da bre, mi smo svi slepci pa nemamo pojma ko su SNS i Radikali. Ok, u radikalima ima par likova, kao onaj bradonja, ali jedna lasta ne cini prolece.

Ma dobro, bitno da su oni "skolovani i nacitani" brzebolje doleteli u DS da hapaju, pa su tako ti "posteni i umni" hvala bogu i daleko od radikala. Prizajem da nemamo velicine poput "eksperta" Dinkica i "strucnjaka" za vojno raspadanje poput sadanjeg predsednika, propalog psihologa Tadica, ali ih ni ne zelimo.

Ma dobro, bitno da su oni "skolovani i nacitani" brzebolje doleteli u DS da hapaju, pa su tako ti "posteni i umni" hvala bogu i daleko od radikala. Prizajem da nemamo velicine poput "eksperta" Dinkica i "strucnjaka" za vojno raspadanje poput sadanjeg predsednika, propalog psihologa Tadica, ali ih ni ne zelimo.

Zamisli, a ti su vas nadigrali u svakoj situaciji.

Da sam ja tebi napisao da si duhovno zaostala i nistavna popio bi kaznu, ali to koliko si napredna se vidi iz ovog posta.Jako si napredna, skoro da covek ne poveruje.
Izvini, ja sam se nadala da umes da citas, citirala sa tog, kako si rekao- Tolostojevskog, tek da ti pokazem da sam ga citala, dakle, nisu to moje reci, nego citat, umes li da vidis i razlikujes navodnike?
Ne?

O cemu mi onad pricamo(o cemu opste pricamo)?

Za kraj - jos jedan CITAT:

"Uostalom,mozda je i bolje sto ljudi vredjaju: Bar vas spasavaju nevolje da ih vollte"

Zato nastavi da vredjas, cinis mi uslugu:)

koliko je bilo izbora pre bombardovanja..?? jel javna tajna da je seselj prodao izbornu pobedu nad milosevicem -zasto..??
zasto je SRS pristala da kao stranka sa najvecim brojem glasova za parlament dozvolila tadicu da poveri mandat slabijoj stranci za predsednika vladee..??

Za ovaj prvi deo, jel mislis na predsednicke izbore, gde je pobedio ali nije bila dovoljna izlaznost od 50% posto, pa su izbori ponovljeni?
A ovaj drugi deo se opet odnosi na radikalnu stranku pod vodjstvom Nikolica

Problem nije u radikalima, nego u vama, a to si upravo i potvrdio ovom recenicom reciplirajuci meni gde kao radikal pozivam na jedinstvo. No na srecu, bar 60% naprednjaka ne misle kao forumski napredni vojnici, nego su na putu da se vrate odakle su dosli, to znam z pouzdanih izvora.
Problem je znaci vas vrh, i sacica partijskih profitera koji svoju fotelju mogu da nadju samo u toj novoj stranki.

:klap: Bravo , razbijaš ih na ovoj temi , da mi ih na čas dođe i žao ;)

Lično znam dosta njih u vrhu ove grupice i znam zbog čega su i odlučili da se tu uhlebe , kao što će u niskom startu da prebegnu dalje kad ovaj smešni dvojac grobar&silikonac nosevima pobrišu blato u koje su uvaljani do guše .

Njih i razumem , tajkunska posla i lova ne poznaje granice ali ne razumem količinu gluposti koja izvire iz ovdašnje šačice paćenika kojima još uvek nije jasno da će ih izdati i prodati čim im završe posao za koji su ih angažovali i takvih mi nije žao sutra kada ostanu i bez te mrve hleba koju zarađuju zahvaljujući stranačkoj pripadnosti, a blamirajući se po rodnim im provincijama ...a tako će i da završe i to uskoro.

Što se tiče izbora je l' postoji iko još , a da mu nije jasno da grobaru samo pertle vire iz Tadićeve zadnjice , a vrhunac blama je bio sinoć na RTS-u od ponašanja one jadne tabakovićke ...vrhunac blama , za povraćanje načisto ...bolje bi bilo da se zamisle kojiko im je samo od sinoć opao rejting i koliki prezir normalnih mislećih ljudi doživljavaju ovih dana .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back