leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima. Drago mi je što se u Srbiji javlja sve veće interesovanje za Taekwondo. Ja na mom blogu pisem o ovoj mnogo dobroj borilačkoj veštini. pa ako hoćete posetite me na www.tekvondista.mojblog.co.yu
Malko si pogresio, ovo je ITF taekwondo forum, a tebi je potreban WTF, s obzirom da sam posetio tvoj blog, znam o cemu je rec. Ta tema je takodje poceta na forumu, mada nije preterano posecena , pod nazivom "Tekvondo" je i nalazi se na 2 ili 3. strani.Taekwon
Meni je drago što je sve veći broj ljudi koji se zanimaju za Taekwondo, a potpuno je nebitno da li je ITF ili WTF....;-)
Pitanje: taekwondo i teretana? Zima, ladno, ružno vreme, ne može da se trenira napolju, a teretana ima na svakom ćošku...Šta raditi u teretani, koje sprave, vežbe...?
Sambek, spominjao si seminar u Prnjavoru 8. i 9. decembra. Jel to Kim drži seminar? Ajde daj malo više informacija i detalja (kako je organizovan seminar, kada su treninzi, koliko traju...)
Sambek, spominjao si seminar u Prnjavoru 8. i 9. decembra. Jel to Kim drži seminar? Ajde daj malo više informacija i detalja (kako je organizovan seminar, kada su treninzi, koliko traju...)
Najpre hvala na pohvalama za trening, na zalost nisam ja izmislio one vezbe i ja sam ih skinuo, no nebitno...
Sta se tice teretane i ja se razmisljam da se malo aktiviram na tom polju, sredom kad nemam trening, mada sam i ovako prezauzet. E sad vezbe koje raditi. Pre svega znas i sam da su najbolje vezbe sa svojom tezinom, tipa propadanja, zgibovi i slicno, a ukoliko vec radis sa tezinama radi sa malim, da bih mogao da razvijas eksplozivnost, pogotovu ruku, sto ti je definitivno potrebno za borbe. Dakle bez velikih tezina, napucavanja, kreatina, efedrina i testesterona, nego sve vezbe izvoditi brzo u oba smera. Uostalom i tamo postoje instruktori, koji kada im objasnis sta ti je potrebno znaju da naprave dobar plan rada vezbi, barem neki od njih. U svakom slucaju su strucniji od mene u tim segmentima, a verujem da ti Nenad moze dosta pomoci oko ovog pitanja, jer ima vise iskustva i u tome od nas ostalih.
Taekwon
ovo nije tacno. nije mi jasno kako mozete tako lako da pricate o stvarim koje ne poznajete, nego ste samo culi da je to tako... Najeksplozivniji sportisti su dizaci tegova( cucanj preko 400kg, mrta dizanja preko 400, bench preko 400 ). Njih na 30-40m sprintu ne stizu ni sprinteri. Sta je to napucavanje? Zasto ne kreatin? Zasto uopste spominjes testosteron kad se smatra dopingom...
Uglavnom stoji ovo sto si rekao, ali samo u slucaju da ce u teretani trenirati kao i svi ostali. Ali ako ima znanja, teretana moze samo da pomogne, kao sto pomaze svima u svijetu. I teretana, i dodaci ishrani.
ppzdrav sportski
Sija Sunce kao ZLATO...![]()
Jel ti vidis da sam ja napisao da tamo postoje instruktori i da treba sa njima da se konsultuju? Ovo je taekwondo forum, a ti sigurno ne znas 1% onoga sto ja znam o toj vestini zato te molim da ne izmisljas rasprave i da ne ulazis u imaginarne konflikte sa mnom
Dakle ovako....Doboj Open...Rezultati kluba "Soko": 2 zlata, 2 srebra i 2 bronze...nije loše s obzirom da nas je bilo samo četvoro. Ovo su rezultati bez Maretovih iz Lipara...
Posle svakog treninga, posle svakog takmičenja a pogotova kada ukapiram, skontam, naučim i uspem da uradim nešto novo, nešto više, nešto bolje, ovaj taekwondo mi se sve više i više sviđa.
Jako me raduje što ćemo ponovo da krenemo sa treninzima i subotom![]()