ITF Taekwon-do

Pitanje za sudije instruktore: Juce se odrzavalo jos jedno ili 2 takmicenja pored naseg. Jel nebi bilo bolje da se predstavnici klubova dogovore i naprave neku vrstu kalendara takmicenja. Mislim da bi bilo mnogo masovnije svako takmicenje.Sta vi mislite o tom pitanju?

Kako vam se cinilo takmicnje u Kuli?Organizacija? Jel bilo nekih propusta? Meni se cinilo da je bilo mnogo bolje nego u Hrvatskoj prosle nedelje!

E ljudi ajd da se nesto dogovorimo. Necemo ovaj forum koristi da pogadjanja ko je ko vec pisati komentare na temu nase drage i omiljene vestine! Mozete uz poruku o taekwon do-u pogadjati ko je ko, ali ovde je primarno „Veština Pete i Pesnice"!!! Gledajte to s druge strane. Neko se zainteresuje o nasoj vestini a sve sto vidi u postovima su pogadjanja imena. Kritika za instruktore:KAD SE POSTAVI PITANJE MOGLI BI DA ODGOVORE NA NJEGA!!!. Znam da su zauzeti, ali 2 minuta dnevno imaju da odgovore na pitanje!
Za chat imamo krstaricu,MSN, pa tamo mozemo chat-ovati. Mozemo dogovoriti okupljanje, recimo nedeljom uvece!

sto se tice kalendara takmicenja, vec duze vreme takav predlog postoji sa moje strane marinku. to ne zavisi iskljucivo od nas, medjutim, sigurno je da za tako nesto postoji velika potreba. po meni, predstavnici it federacija zemalja sa kojima se sastajemo (R Madjarska, Hrvatska, Bosna, R Srpska, Slovenija, Bugarska - ako nas ima jos ja se izvinjavam) na takmicenjima bi (po meni) trebali da se sastaju u decembru mesecu i da utvrde kalendare za narednu godinu sa tacnim desavanjima - seminari, takmicenja, ...
mozda bi ovo mogao da uzme u obzir ja i samo ja, medjutim to ni zavisi ni od njega samog, i za to je potrebno dosta posla, a pitanje je koliko covek ima vremena uopste.

sto se tice Kule - organizacije je bila odlicna (iz mog ugla), islo je brzo, takmicari su slusali sta im se govori (osim pionira, ali oni su jos mali), ozvucenje je bilo odlicno. Dobro, i sada je bilo manje sudija nego sto je bilo potrebno, ali mislim da nije bilo nikakvihj problema i da apsolutno niko nije bio ostecen - sastav na ringovima je bio zadovoljavajuci i sarolik. Ovo bi vec takmicari trebali da prokomentarisu.
Da, mnogo bolje organizaovano nego u Pezegi, tamo je bilo em malo sudija, em ozvucenje - ali svi koji smo bili, videli smo.

nadam se da ce vec neko videti i ovo, pa da ce ostaviti svoj komentar
srdacno, ja.

booom je pomagac za zapisnickim stolom - Sasha :wink:

Da, na to sam mislio. Eto kako darkdream i ja isto razmisljamo!:D Verujem da ja i samo ja ima pune ruke posla. Zato bi mozda trebao da imenuje nekog zamenika,sekretara koji cemu pomagati oko svega toga.

Jos jedan predlog koji bi se trebao uzeti u razmatranje. Predlazem da se ono saktenje bez veze sankcionise! Sve je vise toga, sto visi lici na boks nego na taekwon do! Taekwon do je atraktivna i lepa vestina! Ako to dozvolimo, uvucice se u vestinu kao nesto normalno, i pokvarice sve ono sto je gospodin General stvorio!

Pozdrav svima i zelim da vam cestitam na uspesnim borbama. Uspela sam malo da gledam pionire i normalno opet ostale nisam mogla da gledam(sem neke pojedince) ali videla sam rezultate pa stoga cestitam vam.
Prvo da kazem sto se tice organizovanja takmicenja i nepodudaranja sa drugim takmicenjima iz okolnih zemalja, tesko je. Kao prvo tu utice mnogo faktora, da li te godine ima evropsko i svetsko prvenstvo i kad su i onda se gledaju ostala takmicenja. Ja i samo ja inace kontaktira predstavnike drugih federacija i gleda kad oni imaju takmicenja, da li je raspust, prijemni itd. i na osnovu toga i onih predhodnih stvari odredi datum svoga takmicenja. Samo medju toliko klubova tesko je pogoditi da se ne odigraju dva takmicenja u isto vreme. Ostalo vec zavisi od samih predstavnika tih klubova gde ce ici na takmicenje.
Sto se tice ja i samo ja, pa imamo sekretara federacije a to je moja malenkost :roll: i desna ruka u svemu, odkako postoji prvi nas klub a samim tim i federacija, tu sam. Opet, ima tu i drugih stvari koje ne moze sam a neke koje opet mora sam, uhhhh. U svakom slucaju, momci na nasem takmicenju su uradili dobro posao i pomogli mu.
Sto se tice organizacije takmicenja u Kuli nije lose( bolje je nego u Pozegi), bice bolje drugi put (moja uocavanja necu javno) .Ipak, ovo mu je prvo vece takmicenje.
Ko ide u Bugarsku na takmicenje?

Pa ja sam uzeo u razmatranje. Moram videti s ostalima. Necu da idem sam. Opet moram da odem sutra do lekara da vidim sta mi on kaze,zbog povrede koje sam zadobio na takmicenju. Utice mnogo faktora. To cemo sve resiti sutra, nadam se. I ako budemo isli, ja bi da idemo kao Hajduk Kula!

Jesam jbt, jedva. Danas sam dosla "ranije" kuci. Oko 21,00. Umrecu na ovom poslu, ali jos malo i trebalo bi da bude kraj svih mojih muka. jesssss!!

Oce neko da pogodi ko sam ja? Hehehe, :P

E kako mi je poglavica Modro Uvo, :D? Jel otpalo ili jos uvek stoji na mestu?

I da vam pohvalim takmicenje, bilo je skroz ok. Brzo se zavrsilo, sto je najvaznije. Jes da smo vam odneli cetri zlatne, ali sta je tu je :)

Ajd pozdravljam vas, ne mogu vise da buljim u komp, ispadose mi oci.

femmche:
Jesam jbt, jedva. Danas sam dosla "ranije" kuci. Oko 21,00. Umrecu na ovom poslu, ali jos malo i trebalo bi da bude kraj svih mojih muka. jesssss!!

Oce neko da pogodi ko sam ja? Hehehe, :P

E kako mi je poglavica Modro Uvo, :D? Jel otpalo ili jos uvek stoji na mestu?

I da vam pohvalim takmicenje, bilo je skroz ok. Brzo se zavrsilo, sto je najvaznije. Jes da smo vam odneli cetri zlatne, ali sta je tu je :)

Ajd pozdravljam vas, ne mogu vise da buljim u komp, ispadose mi oci.
Poglavica Modro Uvo je dobro. Danas nam je drzao trening! Bilo je super. Sat vremena je proslo ko za cas! Dobro, ostali smo jos nekih pola sata da uvezbamo forme i da nam poglavica Modro Uvo pokaze uvod u Do-san.:D
Odneli smo vam cetiri medalje nja nja nja :D Imamo i mi medalja i cime da se pohvalimo!:D

Back