ITF Taekwon-do

Mislim sta reci? Kula, 13 medalja! hehehehe
Zeleo bih da se zahvalim svima koji su bili uz nas Kuljane. Veliko hvala za podrsku u onoj borbi s Hrvatom. Stvarno mi je znacilo i pomoglo!
HVALA JOS JEDNOM

uz rizik da ce nekome zasmetati komentari koji lice na chat ;) ja ipak moraaaaam da komentarisem... :-D
cestitke svima na hrabrom i fer ucescu u borbama. ponovo smo videli male nepravde, ali .. tako je, kako je.

uvek smo tu za sve vas, cestitam !!!!!!!!!!!!!

pa da, naravno .. :shock: vidimo se u subotu

ja i samo ja:
pazi kada znam o kome se radi
i da znaš da u Kuli učestvuješ i u takmičarskom delu

Treneru nemojte se ljutiti ali ja sam mislio da je TKD_Mare inspektor :) Da registrovo sam i nju cisto malo da se sprdamo a ne da se krijem iza laznog identiteta :grin: :razz:

@ja i samo ja
Sta kazete za rezultate postignute na takmicenju u Kroaciji

samo je logika bila u pitanju ko se krije iza novog nika na forumu, ... pa nije bilo tesko pogoditi, nemojte toliko da ga hvalite iovako je uobrazen do bolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sorry, :oops: hahahahahahahaahahah

znam da neces da se ljutis, jel da, jel da?!!!!!!!!

Sad ce sa stakama da hoda, definitivno....hehehe :lol:

Nego, jeste li se vi svi odmorili od puta?

Uh, a treba da budete pripremljeni za takmicenje, mozda ce vas malo postedeti oni strasni ....... ne smem napisatiiiiiiiiiii staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: (nije nista strasno, hehehe

:( necu stakeeeeeeeeeee
i rekla sam sorry :lol:

maskice, hvala na "uskakanju", ja stvarno nisam mogla vise, ...
TKD_Mare:
molim Vas da gospodjicu koja je sudila pored mene u formama ne stavljate vise blizu mene na takmicenjima, hvala na razumevanju!!!!!!!!!!!!

SORRY jos jednom za ja i samo ja, ali sta cu kad moram da ser.......... mislim pricam svasta hihiiihihihiihihihiiihi

i jos sam nesto htela, ... ne znam, verovatno nista jako vazno ... poz

Back