ITF Taekwon-do

Leprosy, ne znam da li ides za Bugarsku i ako ides da mi doneses onaj cd( na obican cd, moze mp3) da slusam a i ako ne ides i ako vidis momke koje idu da mi posaljes po njima.U slucaju da nema nista od ono dvoje nema veze, drugi put.
Hvala unapred ;)

Cao svima evo i mene napokon.
Vidim ima novih metoda za namestanje gume za zube,nadam se da ne moraju svi da prolaze kroz takvu proceduru.:wink:
E pa danas je takmicenje u Bugarskoj nadam se da ce ih nasi dobro isprasiti! :razz:

Boom drago mi je da si se prijavila.

Gde ste ITF-ovci!!! Ima jedan lep sajt na internetu, pa neka vezbaci vide.
http://www.tkd-itf.org/home2.htm
Ovo mi je najlepsa recenica sa sajta (sledi na dnu teksta), tako podseca na pojedince, samo ne mogu da se setim njihovih imena...Bese neki Ja i samo ja i neki njegov borac...MA prepoznacete vi njih.
Uzivajte u citanju.Pozdrav iz NS-a!
o In order to attract some high ranking members and instructors, they have lowered the requirements and made it easier and faster to obtain promotions.

p.p.s. zna li neko ko u Topoli radi fotomontazu, trebalo bi da se lomi neki armirani beton...mala sala, pa nije beton isto stai slana zaledjena voda koja puca kao od sale
I nastavise oni da prodaju mu.. za bubrege...

Danas cekamo detaljnije rezultate iz bugarske. Shanta je osvojio bronzu iz borbi a Mico nije izgleda nista posto su jedino oni bili iz inostranstva. Kazu da su opet sudije krive?!? Dokle vise! Ali nema veze. Bitno je ucestvovati.

Pozdrav svima! Vratili se mi iz Bugarske sa dosta medalja. Ovo je inace bilo drzavno prvenstvo Bugarske (znaci zatvoren tip) a eto nama su dozvolili da ucestvujemo :lol:
Iskreno, neke sam borbe samo gledala a i ono sto sam gledala sudije su dobro odsudile (borbe nekih nasih...bas iz vaseg grada K...).
Ipak, na ovom prvenstvu bugari biraju svoje takmicare za Svetsko prvenstvo u julu i dobri su. Treba imati u vidu da su oni nekoliko godina unazad u samom vrhu taekwondoa.
Sto se tice nasih, moj sincic, je osvojio srebro u formama i zlato u borbama (imao je dosta borbi, jaka kategorija) i iskreno sretna sam.
Novak je osvojio srebro u borbama a i Nikola je osvojio ( uh, to vec bolje zna ja i samo ja, jer je Nikola bio u drugom prevozu) ukupno imamo 4-5 medalja sa nasih 4 takmicara :lol: :lol: :lol:

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Nikola je osvojio srebro (ups,malopre saznala).
Zlato i tri srebra:)))
E, da je i dosla samo jedna medalja medju onim tutu bugarima bila bih zadovoljna, hehe.
Zanimljivo je bilo kad smo bili na granici i posto smo sa isli nekoliko kola a mi zadnji prelazili , kaze nama carinik pa je li moguce da i mi u nasim kolima imamo 4-5 medalja i smeje se ( kaze jer je cuo od ovih ispred da i svi oni imaju po toliko medalja).Mi se nasmejali, a ja i samo ja kaze klincima ajde momci vadite medalje i diplome i ovi normalno izvadise a ona trojica carinika nasmejase se, rekose super i ajdeee idite:)

Hehehe kad smo isli u S.Pozegu nas carinik (Hrvatski) pita kuda cemo i mi mu odgovaramo na takmicenje u taekwon do-u! Kad ce on nama:"Vi bi malo da se bijete"...... hehe I tukli smo se! I istukli hehehe

Back