leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
booom:e znate Lazica
Znam.Sto pitas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
booom:e znate Lazica
booom:e on se tako zaljubio u mene vec je tri puta bio ovde kod mene
znaci strasno
dvarucnapadolio:e mala nemoj da se foliras budi sretna.ljubav je lep stvar....ali stvarno nemoj da ga zajebes.
booom:nemoj da ja vas pocnem cenkati jer necu znati da stanem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leprosy:Ljudi ko ide na kamp? Kad se uopste krece na kamp? Meni je prijemni 28.,29. ,30 juna, zavisno od smera. Ali mislim da je za moje smerove 28.juna. Samo me interesuje kojeg datuma se ide! Jooooooooooooooj jedva cekam!
maskica:Femmche, odmaraj ti samo.... sigurno si premorena, samo vidim da te nema ovde pa sam se pitala sta je sa tobom :-D
A sto se tice gume za vilicu...uzmes je i stavis u usta i kazes da stane dvarucnapadolio ispred tebe i dozvolis da te opali sa dolio ili dva tri rucna i veruj mi namestice ti se guma tacno kako treba da stoji u vilici. I da pre toga treba da stoji u vrucoj vodi prvo 30 sekundi, pa sleduje hladjenje od dvarucna... pa opet 2 minute u vrucoj vodi i opet hladjenje od dvarucna...![]()
Izvini, mala sala (ala sam zlocaaaa), na predhodni odgovor ali u tome ima i malo istine![]()
leprosy:Nemoj da ga zajebes inace dolazi dvarucnapadolio da se osveti.A to nije dobro!Gledao sam u par navrata kako doticna bije... Nije lep prizor... Jos sam cuo neke price kako je devojku izvela iz kafica (valjda) pa sa dva dolia "namestila" sminku...juuu
E pitanje za dvarucnapadolio: Kupio sam gumu za zube. I kako se to kuva, koliko dugo...U sustini sta se s time radi da bi mi lezala na vilici kako treba?
leprosy:Alo bre! Ovde se radi o mojim zubima! Vidi dvarucnapa dolio, ako nisam jaci al' sam brzi!Nisi gledala kako sam bezo od onog bosanca? EEEE da nisam sav bi bio izlomljen
![]()
Njega?dvarucnapadolio:ja volim ljude i sve samo diram onoga ko mene dira....a njega ono bas.....
pa onoga ko me dira .... sad trenutno nikoleprosy:Njega?