ITF Taekwon-do

Nema na cemu darkdream!
Ali kad sam videla da se ovi okrecu i ne znaju koga da uzmu za zapisnicki sto a jos sam kasno primetila da onaj za svaki prekid zaustavlja vreme, morala sam da, pokusam da uletim. Ko zna kad bi tek onda zavrsili da nisam uletela.... Jeste li videli kako su se iznenadili kad sam prvi put racunala vreme, bilo je ono u pogledu kad pre kraj( sudija u ringu i treneri)?!
Sudjenje uzassssss.....
A darkdream reci glavnom sudiji tvoje molbeeeeee.....
Nego moram da se izvinim nasoj dvojici momaka koji su se takmicili na mom ringu na kraju.
Izviniteeee, kod vas sam zaboravila na vremeeeee pa ste se dosta duze borili medjusobno, hehehe. :lol:

@darkdream
Pa mogla bi. :) Sto da ne :) Treba nam sto vise nasih sudija koji su kvalifikovani ili barem znaju svoj posao a ne kao u hrvatskoj gde sudije ne znaju sta je to 4. runda i pobeda na prvi poen.

Sudjenje u Hrvatskoj. ..E to je vec diskutabilno. Ja cu samo reci...No Coment :evil: :evil: :evil:

maskice ono nije bila molba - ono je bio zahtev, ili tacnije ... ne sudim u blizini doticne gospodjice i zavrsena diskusija :)
mislim, oooonaaaaa ce meni da filozofira, hahahha, u meni nije nasla odgovarajuceg za fajt i ne palim se na provokacije, ali da je jos jednu izustila ustala bih sa stolice i otisla pre rucka, sva sreca pa je procitala u mojim :shock: "jos jednom i zbogom". hahahah

nisam bila sa maretom, ali vec smo se dogovorili, sudim u Kuli :roll: ukoliko ne dodje do nekih promena planova, ali mislim da nece posto me je vrbovao pre mesec dana :razz:

hahhaha, mi opet chat ... i bas mi je drago zbog toga :D
ajde spremajte se, trcanje, skakanje (pazite na kolena) itd, itd ....

p.s. znaju oni sta je pobeda na prvi poen, samo se prave da ne vide, neki doduse i nisu mogli da vide, ipak treba imati da i medju njima izuzetno fer sudija koji se ne zanose previse... za nasim ringom bas i nije bio dobar sastav - no, necemo o tome ovde, ako hocete reci cu vam svoje misljenje oko u oko ... he he

Ljudi ja sam rikno! Padoh s nogu od trcanja za organizaciju takmicenja! Te vijaj onoga te ovoga...aaaaaa Ajd kontam u Kuli niko ne radi pa nema kinte, ali Novi Sad...seronje! Juce sam bio u Novom Sadu i po preporuci idemo u bolje firme. Kad tamo...tuki! Nece ni da cuju! Pre bi dali da se droga uvozi nego za sportsko takmicenje.
Covece kad su izbori, za pare koje potrosi jedan kandidat mi bi mogli da organizujemo svedsko prvenstvo! Nije ni cudo sto nas svi mrze! Svi gledaju samo na sebe i na svoju guzicu! Samo kradu a nista ne daju! Za cega ce im toliki novac? Sta je ovo, vise niko ne "pere" novac?(sala)

Izvinite na ruznim recima, ali stvarno sam BESAN!!!

darkdream:
juuuuu leprosy ... :-)
to je prvo takmicenje koje organizujete ... ;) navici ces se

ajd, ne sekiraj se!!!

Ma ne organizujem ja nista vise!Nemam ja zivaca za to! Treba da ucim za fax a knjigu nisam pipno! Bilo bi sve lakse kad bi se i ostali malo vise angazovali! Dajte ljudi da ovo zavrsimo pa se posle sprdamo!
Kad dodje takmicenje bicu zgazen ko kokica... Samo nek dodje baja s kojim sam radio prvu borbu u Hrvatskoj da ga nokautiram u prvoj rundi i ja sam svoje odradio!:D Jako me je naljutilo to sto nije hteo da se pozdravi na kraju!

Ajoj , pa to je tek prvo tamicenje a sad zamisli kad je ja i samo ja , sam jurio sponzore i ostalo sto je trebalo i jos je 99% sve sam organizovao a Mare je podelio na sve vas. Tesko je da to sve jedna osoba odradi.
Leprosy, knjiga je ipak prva, bez obzira na sve a ovo posle toga. Ako si bio u frci sa ucenjem Mare bi te shvatio i verovatno postedeo ( a ako je obrnuta stvar treba ga daviti).
Nego, gde li je dvarucna...... nije otisla na takmicenje, je li se razbudilaaaaaaaa, pitam se kako li je sad?
Neko se bori a neko uziva u lepim nocima, hehe:)

maskica:
Ajoj , pa to je tek prvo tamicenje a sad zamisli kad je ja i samo ja , sam jurio sponzore i ostalo sto je trebalo i jos je 99% sve sam organizovao a Mare je podelio na sve vas. Tesko je da to sve jedna osoba odradi.
Leprosy, knjiga je ipak prva, bez obzira na sve a ovo posle toga. Ako si bio u frci sa ucenjem Mare bi te shvatio i verovatno postedeo ( a ako je obrnuta stvar treba ga daviti).
Ne! Ja sam sve ovo radio dobrovoljno. Ako sam se latio toga na pocetku, treba to i da zavrsim!MAre nema nikake veze s tim. I on juri koliko i ja(mi)!

Jos sam ja mlad!:D Mozda sam razocaran u sve i svasta, pa mi je zato to tako crno! Bice bolje...
Uspecu ja sve to! Zato ne verujem da cu ici u Bugarsku na takmicenje. To je ipak 2 dana. A ja za 2 dan maltene mogu preci 2 oblasti. Naravno ako se zaletim!
Ma samo nek to prodje bez problema i nek gosti budu zadovljni, a za ostalo cemo lako.:D

Nego, gde li je dvarucna...... nije otisla na takmicenje, je li se razbudilaaaaaaaa, pitam se kako li je sad?

Neko se bori a neko uziva u lepim nocima, hehe:)[/QUOTE]
hehehe razbudila sam se.........cekam sutra nadam se da necu dobiti batine

stigla sam i ja na red :)

CESTITKE SVIMA NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA!!!

hvala

p.s. dvarucnapadolio vas provocira izjavom da je ona sama osvojila pola toga sto ste svi vi zajedno ;) , a ja je sada grdim da to nije lepo ....

pozdravljam vas eto i ja!!!!!!!

Back