John McClane
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Al ste čisti, jeste li vi ikada videli vodu....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treninzi pocinju 2.septembra u isto vreme na istom mestu.Sambek jel od septembra pocinju treningi u Gimnaziji?
TheFalcon-e kolko ide kg praska po doboku?E kakve ste face! Ali ono do gege! Slika govori 1000 reci i 5kg praska!
Brate koji lik.... eh da bar mi na nekim od takmičenja munemo nekoga sudiju....![]()
cuo sam od ujaka koji je trenirao taekwondo (dogurao do zelenog pojasa) da su nozne tehnike mnogo bolje nego u kik boksu. dali je to tako![]()
Postavimo stvari ovako: ako prevedeš tae kwon na engleski dobiješ kik box. U kik boxu se koriste samo nekoliko od veoma bogatog i širokog spektra taekwon-do nožnih tehnika. Poznata je stvar da ITF taekwon-do borci dominiraju i kik box ringovima, konkretne primere ti može nabrojati npr. TKD_Mare...
omg...pricas o bugarima..pa to je nacionalna liga...gde se mecevi namestaju na veliko...takve stvari ne racunam...
Ne pratim ni kick box,niti K-1 ali licno poznajem dvojicu ITF boraca koji su potpisali profesionalne kick box ugovore. K-1 je, po mom nekom shvatanju, poprilicno surov i sirov sport,gde do izrazaja dolaze sirova snaga i umece hvatova... Nek me ispravi neko kompetetniji ako gresim. ITF Taekwon-do je vestina gde su borci brzi i lagani.Uglavnom!Dok su recimo u K-1 svi grdosije od 100kila pa na vise.Medjutim! TheFalcon je naveo pro-taekwondo koji je dokaz da i ITF borci itekako mogu da se nose recimo sa kick box borcima.npr? aj mi navedi jednog ITF tkd borca u K-1...
Malo mi je glupo to što se više neće bodovati poeni sa zemlje, to mi najgluplji potez ITF taekwondoa...