ITF Taekwon-do

leprosy:
Juuuu i vi mene da se setite... :D

Nemate pojma koliko je nama dobro.Do kampa ima da se napumpamo samo tako.Ima da nam zavidite. Ja i samo ja i TKD_Mare treba da budete ponosni na sambekjosipotvimiodolio!Napravili ste od njega super trenera! Sve naj naj o treninzima na Strandu.
P.S.Vezbanje u vodi konza! :D

TAEKWON

Hvala,hvala,prijaju mi ove pozitivne kritike veoma.Cini mi se da ce momci biti jakolepo spremni kako za kamp,tako i za predstojeca takmicenja.Pozdrav svima
TAEKWON

Pozdrav svima,
evo i mene posle dužeg vremena. Bio sam maloko odsutan, službeno, u Mađarskoj tako da je razlog opravdan.
Što se tiče odlaska na more stvari stoje ovako: krećemo u ponedeljak iz B. topole, u 20 časova. Pošto autobus dolazi iz Sombora treba da mi javi da li će preko >Kule ili preko Telečke (u zavisnosti od toga će biti polazak iz Kule, Lipara i bajše) Sa Veljom sam dogovorio Novi Sad tako da će u vezi toga on sve da vam kaze.
Važna vest: Napokon sam dao knjigu na štampanje tako da ako bude bilo sreće već bude poneta i na more jedna količina. Mislim da je i Mare završio svoj rad pa neće biti oskudevanja u teorijskom delu. Što opet znači da ostaje onaj teži, PRAKTIČNI DEO HEHEHEHEHEHEHEH
Vidimo se u ponedeljak
Taekwon!

evo prošao je i kamp u Čanju bilo je super, sobzirom da smo tri dana bili zakovani za sobi i hm....ali ipak na polaganju sam iznenadjen uspehom što još jednom dokazuje što se hoće to se i može nije bilo većih problema sa teorijom jel tako ? :roll: a praktični deo je kod pojedinaca briljirao a bilo je i padanja, ali moracete se ubuduće navići na ovaj strožiji režim
pozdrav za sve i želim vam uspešnun sezonu :lol:

Evo i mene među preživelima....hehehe. Bilo je lepo i korisno na kampu bez obzira na glupi virus. Hvala ja i samo ja, sambekjosipotvimiodolio i TKD_Mare i svim višim pojasevima (pogotovo leprosy) koji su uvek spremni da prenesu znanje, pomognu i ukažu na greške.
Meni je drago što je polaganje organizovano "ni po babu ni po stričevima" principu, mislim da jedino tako i ima smisla...
Ajd odo da potrošim još ovo malo godišnjeg pa se vidimo u utorak...

Taekwon!

Back