Slap888
Aktivan član
- Poruka
- 1.701
Hrist ne određuje dan suda...pokazao sam ti iznad da ne zna dan.
A što je Sin dobio SAV sud da obavi to ne znači ništa. Onaj koji planira SAV sud da ne zna kad će započeti sud. To je tvoj nivo umovanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrist ne određuje dan suda...pokazao sam ti iznad da ne zna dan.
Nigde u Bibliji eksplicitno ne piše da je Isus anđeo tako ni da je Bog, a opet Isus kaže ko veruje u mene ima večni život, ne kaže ko veruje u oca ima večni život.Jovan 17:3
Ovo je ključ za spasenje.
Pa svo vreme se oko toga i vrtimo..
Veruješ li sve što Isus kaže?
Recimo:
'Otac moj je veći od mene'...
'Sin ne može činiti ništa sam od sebe'...
'Niko ne zna dan, ni Sin...samo Otac'...
'Nisam došao sam od sebe nego me On posla'...itd...
Veruješ li kako Isus kaže, ili ćeš reći, ma On to kaže zato i zato...
Poenta je da se vama sve zasniva na tome, ma Isus to govori iz ljudske perspektive...a direktna i jasna reč u fioku...
Hrist kaže...''ko ima ljubav prema meni, držaće moju reč''...nama tu perspektive, one ili ove, već se posle jasnih reči stavi tačka...
E onda možeš citirati ovo što si citirao gore.
A ja te na osnovu tih reči pitam...
Je li Otac veći od Hrista?...veruješ li Hristu?
Isus Bog ne postoji...to smo utvrdili.
A šta Božji Sin Isus iz nebeske perspektive kaže...čitaj ispod..
Otkrivenje 3,12
Koji pobijedi učiniću ga stub u crkvi Boga svojega, i više neće izići napolje; i napisaću na njemu ime Boga svojega, i ime novoga Jerusalima, grada Boga mojega, koji silazi s neba od Boga mojega, i ime moje novo.
Bežiš od suštine.A što je Sin dobio SAV sud da obavi to ne znači ništa. Onaj koji planira SAV sud da ne zna kad će započeti sud. To je tvoj nivo umovanja.
E moj sale koliko ti površno čitaš Pismo...nije ni čudo što ga seckaš svojom logikom...Nigde u Bibliji eksplicitno ne piše da je Isus anđeo tako ni da je Bog, a opet Isus kaže ko veruje u mene ima večni život, ne kaže ko veruje u oca ima večni život.
A anđeo nema tu moć niti piše da nekakav anđeo može da daje večni život sem Boga . A ti meni ovo ono a?
Šatro veruješ Hristu
Po sustini prirodi isti.Bežiš od suštine.
Hrist kaže da ne zna dan...pa dodaje da jedino Otac zna...Što samo po sebi govori da nisu isto biće. A znamo da nisu jer Hrist kaže ''Otac je veći od mene''...
Znači, ne kažem ja da On ne zna dan...ja mu samo verujem...niti pokušavam da mudrujem svojom pameću.
Po čemu je tata veći od mene?Po sustini prirodi isti.
Ko ti i tvoj tata al ti si ti tata je tata.
Tata je veci od tebe zar ne.
I ja imam vlast svoj život položiti i vlast imam uzeti ga nazad. Imaš i ti, samo toga nisi svestan.Pitanje je što Isus kaže iz svoje bog perspektive o svojoj žrtvi a ne o nagrađivanju drugih.
Isus kaže : "Zbog toga me i ljubi Otac što polažem život svoj da ga opet uzmem. Vlast imam položiti ga, vlast imam opet uzeti ga /natrag/."
Isus ovdje kaže da sam sebe može uskrsnuti iz mrtvih. Tvojim jehovinim svjedocima ne sviđa se ta ideja da Isus ima sposobnost da sam sebe uskrsava pa su odlučili prevesti drugačije te stihove.
"Imam vlast položiti ga i imam vlast opet ga primiti". Ako je neko "mrtav" kako ima /tada/ vlast primiti ga natrag ? Ako te nema nemaš niti vlast.
Jel si ti ili tata izvor tebe tvog zivota.Po čemu je tata veći od mene?
Pa nije ni moj tata izvor svog života.Jel si ti ili tata izvor tebe tvog zivota.
Jes bez njega bi postojala malo sutra.Pa nije ni moj tata izvor svog života.
Isti smo.
Poštovanje je nešto sasvim drugo.Jes bez njega bi postojala malo sutra.
Postuj svoga oca
Prirodu tacno imate istu a i tvoje dete i njegovo imace istu ko i ti i tvoj otac deda pradeda i na samom.pocetku adam.Poštovanje je nešto sasvim drugo.
Ali u svakom pogledu smo isti.
Pa da.Prirodu tacno imate istu a i tvoje dete i njegovo imace istu ko i ti i tvoj otac deda pradeda i na samom.pocetku adam.
A sad isus da li on ima istu prirodu s obzirom da mu nije covek otac.Pa da.
Svi smo isti.
Sad...sami sebe možemo ili podići ili spustiti u Božjim očima...samo od nas lično zavisi.
Nema istu prirodu kao mi zemljani.A sad isus da li on ima istu prirodu s obzirom da mu nije covek otac.
Sta mislis
Njegov otac bog i on bog.Ista im.prirodaNema istu prirodu kao mi zemljani.
Ali nam je Otac svakako isti.
Ne možeš tom logikom ići...Bog je jedan a Sinova Božjih koliko hoćeš...Njegov otac bog i on bog.Ista im.priroda
Tvoj otac covek i ti covek.Ista vam priroda.
Ljudi.i bog ko nebo i zemlja.
I tebe nije covek napravio nego bogNe možeš tom logikom ići...Bog je jedan a Sinova Božjih koliko hoćeš...
Jov 1,6
A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona
Daničić piše veliko slovo...samo sam kopirao
Zato i jesmo deca Božja.I tebe nije covek napravio nego bog
Ti si stvorenje kao i tvoj moj tata i adamZato i jesmo deca Božja.
Slava mu i hvala.Ti si stvorenje kao i tvoj moj tata i adam
Napeavio je coveka kao grncar kad napravi lonac.

Pricamo.o.prirodi oca i sina koja je jednaka i razlicita od nas ljudi.Slava mu i hvala.
Aj' ti sastavi od zemlje ovaku lepotu![]()
Slažem se.Pricamo.o.prirodi oca i sina koja je jednaka i razlicita od nas ljudi.
Iz tog razloga se i rodio na zemlji kao covek.
Kad bi ti upao.sa svojom.pravom.prirodom ovde.na zemlji nestali bi i nebo.
Naso nacin boxa haha
BogocovekSlažem se.
Nema nikog živog na zemlji a da zna bolje od Isusa.
Na nama je da ga poslušamo, bukvalno u svemu.
Jedino tako pokazujemo pravu ljubav prema njemu.