ИСТИНЕ И ЗАБЛУДЕ О ХРИШЋАНСТВУ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
као што је и тебе злоупотребио добро нам познати мистер па ****ш као овај србенда:mrgreen:
Dobro je da je tebi poznat taj "mister", pošto meni nije poznat...

VolEm ove hrišćanske izjave ljubavi, nekako su sirove i iskrene, i tu im leži lepota.

A sad brzo u crkvu da daš prilog, da se očistiš od greha ovog poganog izražavanja iza zvezdica. Ti nemaš 18 godina k'o ovaj omladinac pa da ti praštamo bez novčane nadoknade....

као што је и тебе злоупотребио добро нам познати мистер па ****ш као овај србенда:mrgreen:
Nemoj tako, on je ateista , superinteligentan, njega je nemoguce izmanipulisati , sve sto radi iz uverenja radi a pomenuti mister nije nista drugo do svetli lik , ideal i smernica jednog prosecnog ateistickog genija . U principu je najbitnije biti tamo gde ce da prepoznaju tvoj pravi potencijal i odati priznanje tvom geniju i naprednim idejama . Postoji samo jedan mali problemcic sa tim , okruzenje van te odredjene grupice nekako ne uspeva da prepozna sve te kvalitete prosecnoig ateistickog genija sa jedne strane , a sa druge strane je potrebno raditi protiv sopstvenog naroda , nasledja i kulture kako bi taj genije bio prepoznat u odredjenim krugovima.

Nemoj tako, on je ateista , superinteligentan, njega je nemoguce izmanipulisati...
Ih ih... nemoj toliko da me fališ! Ja sam običan čovek iz naroda, koji ne veruje u ale i bauke, pošto ne postoje. Čim se dotične ale i bauci pojave, ja ću prestati da budem ateista.

Nije li to jednostavan stav?

Nešto mnim da je vama itekako krivo što se ovi još ne pojavljuju, da svima jednim potezom dokažu da niste VI vernici bili izmanipulisani nego MI ateisti - ali samo polako i strpljivo, čuo sam da bogovi silaze na zemlju obično utorkom...

Ih ih... nemoj toliko da me fališ! Ja sam običan čovek iz naroda, koji ne veruje u ale i bauke, pošto ne postoje. Čim se dotične ale i bauci pojave, ja ću prestati da budem ateista.

Nešto mnim da je vama itekako krivo što se ovi još ne pojavljuju, da svima jednim potezom dokažu da niste VI vernici bili izmanipulisani nego MI ateisti - ali samo polako i strpljivo, čuo sam da bogovi silaze na zemlju obično utorkom...

Pa gde si bre Sizife...sto godina...

VolEm ove hrišćanske izjave ljubavi, nekako su sirove i iskrene, i tu im leži lepota.

A sad brzo u crkvu da daš prilog, da se očistiš od greha ovog poganog izražavanja iza zvezdica. Ti nemaš 18 godina k'o ovaj omladinac pa da ti praštamo bez novčane nadoknade....

Ima jedna lepa misao koja opisuje takve: usnama me ljubite, a srce vam je daleko od mene.

Nemoj tako, on je ateista , superinteligentan, njega je nemoguce izmanipulisati , sve sto radi iz uverenja radi a pomenuti mister nije nista drugo do svetli lik , ideal i smernica jednog prosecnog ateistickog genija . U principu je najbitnije biti tamo gde ce da prepoznaju tvoj pravi potencijal i odati priznanje tvom geniju i naprednim idejama . Postoji samo jedan mali problemcic sa tim , okruzenje van te odredjene grupice nekako ne uspeva da prepozna sve te kvalitete prosecnoig ateistickog genija sa jedne strane , a sa druge strane je potrebno raditi protiv sopstvenog naroda , nasledja i kulture kako bi taj genije bio prepoznat u odredjenim krugovima.

Na koji način ateistički genije radi protiv sopstvenog naroda, nasleđa i kulture?

шта ћеш кад сам тако васпитан од родитеља, мене нису васпитале не/владине организације.

пази ово, изјавио је да тог познатог нам мистера није видео нити га познаје, а слепо му верује.:roll:

толико га је бранио да су ми све избрисали сличице и изјаве на тв-у
колика је та неизмерна љубав:)

Poslednja izmena od moderatora:
пази ово, изјавио је да тог познатог нам мистера није видео нити га познаје, а слепо му верује.:roll:

толико га је бранио да су ми све избрисали сличице и изјаве на тв-у
колика је та неизмерна љубав:)

Zasto ulazis u frku kad si slabiji

pusti sad narod. Kako to da u legitimnoj hrišćanskoj crkvi postoji ikona isusa koji je - ćelav?

Ма нема народ шта да ради чим се замлаћује хришћанским глупостима. Зна се ко је направио Хришћанство и због чега, а коме то није јасно нека онда то мало проучи да га не би вукли за нос и даље.

ale i bauci se pojavljuju svaki cas na temama na religij:sad2:

-Ove definicije "Bog je ljubav" su mi previse neodredjene,neprecizne i nemaju rodnoga pojma te specificnih karakteristika te samim tim ne mogu ni biti definicije jer ne pridrzavate se pravila definisanja.
-Da li Bog prema ljudima osjeca bilo koju emociju osim ljubavi.Ako osjeca koja je to emocija (grupa emocija).
-Kada kazete da Bog svugdje postoji onda jedino mogu da zakljucim da je Bog prostor. Nikako ne mogu da pretpostavim da prostor moze imati volju, emocije i ostale karakteristike covjeka koje su jako slicne bozijim karakteristikama.
-U covjeku postoje magnetni talasi koji su inicirani elektricnim impulsima u mozgu i tjelu i to je jedini nematerijalni dio covjeka do sada poznat. Da li ti talasi pripadaju duhu covjeka.Za definiciju pojma duh nije dovoljno reci da je on nematerijalan.To moze biti njegova specificna karakteristika ali ne i definicija.
-Zasto Bog nije bolje prilagodio ljude okolini tako da ne grijese u svom odnosu sa okolinom pa da ih Bog ne mora opominjati.Zasto je Bog stvorio u ljudima emocije kao sto su pohlepa, ljenost, uobrazenost zbog kojih se, ili okolina covjeka unistava a covjek je zadovoljan, ili se okolina cuva a covjek je nezadovoljan.Emocije covjeka i zahtjevi okoline ovdje nisu uskladjeni.Covjek nije uskladjen sa okolinom u kojoj je stvoren da egzistira.Iz toga mogu da zakljucim da bog eksperimentise da bi iz eksperimenata uocio koliko covjek i okolina mogu da se mjenjaju ukoliko postoji potreba za mjenjanjem da bi se jedni drugom prilagodile.

I magnetno polje je materijalno. Materija se javlja u dva oblika: supstanca i fizička polja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back