gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Претпостављам да је ово грешка у куцању...
Trudnoca kao posledica silovanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Претпостављам да је ово грешка у куцању...
Trudnoca kao posledica silovanja...
Sve vise se govori o apelima crkve da se u Srbiji zabrani abortus!
Sta vi mislite o tome?
Nije li pravo zene da o tome odlucuje?!
Nikada ne bih abortirala...
Ali sam pristalica toga da svako ima pravo da bira...

Капирам, само си силоване жене сврстала уз ''неродитеље'' којима треба увести забрану рађања. Зато сам помислила да је то био случајни превид.

Sve vise se govori o apelima crkve da se u Srbiji zabrani abortus!
Sta vi mislite o tome?
Nije li pravo zene da o tome odlucuje?!

mislim(O) da je losa ideja pustiti crkvu da se tako igra nasim zivotima na
drustveno politickoj pozornici
da se njih ista zaista pita jos uvijek bismo vjerovali u geocentricni sustav...![]()
...А пошто се не пита, зар није мало неукусно константно плашити народ ставовима цркве?

Molim te, probaj u ovo da ubedis prosecnog Homo Balkanikusa!
Можда би претходно требала да одлучи с ким ће "легне", па онда о абортусу не би ни морала да се замара. Абортус треба забранити, то је чисто убиство. Убиство из себичности!
Наравно, трудноће у којима је живот мајке из неког разлога угрожен, као и трудноће услед силовања и страшних ствари тог типа треба другачије третирати, али ово идем од једног до другог...
A u redu je da zena abortira kad je neko siluje ili je opasno po njen zivot? ???
Pa i samo silovanje je uzasno po njen zivot i bez toga da zacne u tom gnusnom cinu ali onda je jelte opravdano abortirati?
Hmm
Ovo se i ja pitam .... ako abortiraš dete od čoveka koji te je silovao, pa zar se i to ne zove ubistvo?

Nikada ne bih abortirala...
Ali sam pristalica toga da svako ima pravo da bira...
A to znači da onda stavljamo sebe ispred tog deteta ... za koje se tako silno bore ovi ''protiv abortusa''... i dodje na to da se ipak tu hteli ne hteli svodi sve na isto ..... Prvo smo sebi najvažniji, pa onda sve ostalo ... što je negde i razumljivo.
A to znači da onda stavljamo sebe ispred tog deteta ... za koje se tako silno bore ovi ''protiv abortusa''... i dodje na to da se ipak tu hteli ne hteli svodi sve na isto ..... Prvo smo sebi najvažniji, pa onda sve ostalo ... što je negde i razumljivo.

Ima jedna predivna knjiga, zove se Place of Reeds napisala ju je
Caitlin Davies. Knjiga je i njenom zivotu u Africi ali i iskustvu sa silovanjem. Nazalost, kod nas jos nije prevedena, ali ko moze da je nadje na engleskom najtoplije preporucujem!

Priznajem, pogresila sam, ne treba obrazovati samo zene nego i muskarce. Samo da razjasnim - nisam ja ANTI CHOICE, ja sam za prosirivanje mogucnosti izbora. Znaci zena treba prvo da ima pravo da nece da zatrudni. Homo Balkanikusi su takvi delimicno i zato sto im Homo Balkanikuske to tolerisu. Ja znam zenu koja je minimum 7 puta abortirala, zato sto njen dragi ne voli kondome, a nije bio spreman za decu. Sad kad je rodila jedno, on hoce jos troje, a ona vec ima previse godina i zdravstvenih problema. E sad, da je ona njega lepo sutnula kad je prvi put odbio da koristi kondom, brzo bi on shvatio da to i nije tako neudobno. O tome zasto je njoj bilo tesko da uzme pilule ne znam sta da kazem, ali radim sa tinejdzerkama i brine me koliko ih (samo sto ja znam, a vecinu ne znam) koristi samo "nece valjda bas meni da se desi" metod kao jedinu kontracepciju.
Treća je uspešno sakrila trudnoću od sviju, rodila u tajnosti, a ujutru smo našli u kontejneru bebu pridavljenu, uvijenu u novine i zapaljenu...