Da bi postali ljudi, odnosno bogu ravni i bogovi kako nam je rekao taj sto nam je dao 10 bozijih zapovesti a koji je sebe isto zvao bogom, a koji je bio covek kao mi, mi jedino sto smo trebali je da ih tumacimo na pravilan nacin. Medjutim, ljudsko zlo je napravilo hriscanstvo i izvrnulo sve nakaradno. Napravilo je i ostale nove lazne religije, sekte itd.
Stvarno verujem da je doslo vreme da to prestane. Ne trebamo ratove da vodimo, ne trebamo nikog da ubedjujemo, ne trebamo niceg da se odricemo. Ono sta trebamo je da kazemo deci da to citaju u skoli onako kako sam rekao.
Ljudska svest je cudo. Sto puta ponovljena laz postaje istina, culi ste to verujem? Zasto mi njima, nasoj deci, da ne kazemo istinu 100 puta? Ne 100, nego nek celo covecanstvo dokle god bude trajalo, a trajace mnogo, ove osnovne zakone ljubavi ponavlja iz dana u dan. Ne da ih naucis napamet, niko nece to da te prepituje, vec da ih citas. Umesto ocenas procitaj njih, batali ocenas, to je djavolovo maslo. Znamo da ih znas napamet, al ih procitaj svaki dan.
Religije ce prestati da postoje, nauka ce se razviti do nama neslucenih granica, nece nam biti jasno kako i zasto je neko u ovoj ljudskoj epohi isao u zatvor. Kriminal nece da postoji, nase danasnje ponasanje ce biti neshvatljivo ljudima buducnosti.
A sve vreme nam je stajalo pred nosem, ali opet nismo bili spremni za vreme isusa, medjutim sad jesmo.
Kad sam pomenuo generacije, nisam mislio u smislu otac-sin poboljsanja, vec prvi-drugi razred generacije. Iz godine u godinu cemo ziveti bolje.
Ako mi srbi to pokrenemo, od nas ce po celom svetu da se rasiri. Kako? Prosto:
posle mesec dana ucitelj ili uciteljica koji bude poceo da radi ovo sa decom primetice nenormalni boljitak. Koje dete nesto lose uradi da ga podigne pred svima i da ga pita da procita gde je pogresio i da objasni sto je to uradio. To odeljenje ce poceti kroz mesec dana da se ponasa skroz drugacije, deca ce da se smeju i bice pozitivna jer niko ne pravi vise zlonamerne gluposti. Shvatice sta je dobro a sta lose. Nece im ubiti duh, zdrave sale ce biti na svakom koraku. A kad to ta uciteljica bude videla, danas su ljudi inace u strasnom problemu sa decom, pohvalice se koleginici pa ce i koleginica da proba da primeni isti metod. Na taj nacin ima da se prosiri po celom svetu bez rata, bez religija, bez icega zlog. Svako zeli da zivi lepo, niko ne zeli svaki dan da ima trzavice i nervozu sa decom, zato ce svi ovo i da prihvate.
A to dal ces da se krstis i da decu ucis kuci da to rade, to je tvoj problem i tvoja stvar. Niko to tebi ne brani, ali u skoli ne smeju da se krste kad citaju to jer ima i decice muslimana i sta ti znam cega jos koji bi odbili ovo kao verski napad, a koje isto zelimo da naucimo ljubavi.
I kad se krstis ako se krstis uopste, stani ponosno i prekrsti se, nisi ti sluga. Prekrsti se ponosno kao da udaras stit po grudima, ne klanjaj se, druga zapovest ti to zabranjuje, procitaj je da vidis gde gresis. Kad se klanjas ponizavas boga u sebi i pljujes po njemu.
Ne ljubi popove u ruke (ima tu i dobrih ljudi, ali ne ljubi nikom ruke i ne klanjaj se), a ove lose (pominjane) kad god ih vidis sutni ih u dupe i kazi baksuz.

))))))))))))))))
Ako nesto pomenu boga i kako ces da nadrljas od boga prvu motku u ruke pa mu grbinu ispravi.

)))))))))))))))
Salim se malo za kraj, ne bite ih, nego mu kazi pope ja sam bog, pali i ne davi me sa vatikanskim nebulozama.
Opet, verujem da ce i nasi druidi brzo da se vrate kad ovo dodje na snagu. Oni su ok ja mislim, propovedaju prirodu, ali opet dugo vremena je proslo pod hriscanstvom, pa i ne pamtimo mi vise nase druide, budite pazljivi i snjima zato.