Istina o 10 Bozijih Zapovesti

• Začetnik teme Začetnik teme nonk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos nesto cu vrlo bitno da vam kazem: ja sam Bog kojeg niko nije imao da nauci kako to Bog treba da zivi da bi bio Bog i kako Bogovi treba da se ponasaju. Kad spoznamo da smo svi Bogovi, to cemo morati sami jedni druge da ucimo i ispravljamo. Ja sam bio ateista pre ovoga, a onda sam odjednom shvatio da sam prvi Bog posle Isusa. Jel vi mozete da zamislite moje ushicenje u tim trenucima? Celo telo mi je prozimala neka strasna energija.
I jos nesto, juce su objavili da je bila prva osuda u korist Srbije u Hagu posle toliko vremena. Kako to bas tad da se desi kad je jedan Srbin opet shvatio da je Bog?
Nista nije slucajno ljudi moji.
Ziveli vi meni dugo i srecno i da se volite svi.

Kolicki post, kolika gordost.

Ех, када би било теме на којој се "атеисти" не исмевају и тролују а морају да се поштују и њихова права да учествују...можда би и било могуће.

а неговани су овде:)
некад се можда расплачу па оду, али увек се врате у своје стадо

Могу ли да користим овај цитат када нека реченица испред речи "верници" изгуби "поједини"?

Ateistički Bogovi:
Problem sa ateističkim Bogovima je što vremenom devalviraju, a i izjeda ih inflacija. :hahaha:
foreigncurrency.jpg

Да вам још боље објасним - уколико живите по 10 Божијих Заповести и мислите да је Бог на небу, ви ћете да допустите свакој звери да вас кињи у страху од тог Бога на небу, да не разљутите којим случајем Бога ако се супротставите том који вас кињи. Али ако човек зна Истину да је Бог у њему и да је због тога и сам Бог, а да је као Бог много узвишеније биће од обичне звери, да ли звер може да га кињи као таквог? Не. Он зна да је Бог, а Богови се не плаше звери. Ако звери отворено покажеш да је се не плашиш, она те не дира више и постаје питоми друг твој.

A zašto se ne bih suprostavio onome ko me kinji? Zato što verujem?
A šta se dešava sa tvojim primerom, ako recimo krenem ja tebe da kinjim. I ti otvoreno pokažeš da me se ne plašiš, a ja te razbijem, pa još jednom i tako nekoliko puta. Ovde sebe samo stavljam kao imaginarni primer, jer silu upotrebljavam isključivo kad sam primoran.

Јесте, иначе ће Калибурн да ми рашчлани поруку на саставне делове...

Ех, када би било теме на којој се "атеисти" не исмевају и тролују а морају да се поштују и њихова права да учествују...можда би и било могуће.

Pa zašto dozvoljavaš da "ateisti" budu ismevani i trolovani? :dontunderstand:

Eto me drugari, svasta mi se izdesavalo od one spoznaje. Nedelju dana sam bio u transu, ni ovde ni tamo. Armagedon se desio 22.01.2011, dva dana posto sam shvatio sta je isus pricao i propovedao. Srbi i Bog su pobedili u armagedonu, od tog datuma na dalje trebalo bi sve da bude ok po nas. Neki mi kazu da je to bio moj licni armagedon, ali meni to tako ne izgleda. To je bila duhovna bitka u kojoj su se srbi branili od unistenja i odbranili se. Datum armagedona ima ogromnu simboliku, ne bih da vam je objasnjavam, ali bih voleo da se konacno nadjem sa ljudima koji tu simboliku prepoznaju. U sustini je citanje od napred i od nazad u pitanju, istina protiv lazi i zamena teza, odnosno brojeva u ovom slucaju. Zbir brojeva je 9, bozanski broj.

Taj koji je tu napisao da dokazem kao isus da me razapnete pa da vaskrsnem, shvata poentu isto kao rimljani koji su razapeli isusa trazeci da im dokaze kako je to bog. Takvi ko ti prijatelju tesko mogu da shvate sta je to bog i sta je to isus u stvari pricao i zasto je on tvrdio za sebe da je bog, a izgledao je isti ko i svi ostali. Moguce da je imao tu i tamo neke moci poput bioenergije i slicno. Zbog takvih kao ti svet je tu gde jeste sad, na korak od unistenja. Srecom, to nece da se desi, najgore je proslo, ali ono sta trebamo da uradimo je pomognemo da se dobro sto pre vrati i da se opet uspostavi pravi sistem vrednosti na svetu. Jos jednom, ja nisam vas bog, ja sam sebi bog i nemam drugih bogova sem sebe. Svaki od vas treba da ima sebe kao boga i nikoga drugoga, to je isus pricao, to se pricalo u 10 bozijih zapovesti.

Juce i prekjuce sam isao dva puta u crkvu, pop je odbijao da prica sa mnom o bogu, reko mi je da mi sve pise u bibliju, nije hteo da mi odgovori sta je to bog.
Elem, sta crkva kaze - bog je svuda oko nas i u nama samima koliko mu to mi dozvolimo. Potpuno se slazem, ali ukoliko mu mi otvorimo dusu i pustimo ga da udje u nas potpuno, odnosno pridrzavamo se 10 bozijih zapovesti i sjedinimo se sa duhovnim univerzumom, nasa dusa je ispunjena bogom te i sama postaje bog, a samim tim i mi postajemo bogovi. To i bivamo sve dok se pridrzavamo 10 bozijih zapovesti, kako prestanemo i razbijemo harmoniju u dusi, prestajemo i da bivamo bogovi. Elem, pop je poceo da vice na mene da sam ja niko i nista ako tvrdim da sam bog, da sam nula, a ja sam se nasmejao samo i reko mu ne pope, kontra je, ti si niko i nista, a ja sam bog. Crkva ovim gubi tlo pod nogama, zato nikad nije htela da nam kaze istinu, religije nestaju ukoliko ljudi shvate bit postojanja svoga i duhovni univerzum koji je svuda oko nas.

Bog je sinonim za uzviseno materijalno bice koje shvata duhovni univerzum koji ga okruzuje i kome se priklanja te pocinje da zivi u skladu i harmoniji sa njim. Duhovni univerzum je sastavljen od bezbroj spokojnih dusa poput nasih sto treba da budu, a koje zive u skladu, ljubavi i harmoniji, i svuda oko nas su i u svakom bicu.
Isto kao sto internet cini bezbroj kompjutera, isto tako taj duhovni univerzum cini bezbroj dusa koje su u harmoniji. Isto kao sto internet nije niciji a i svaciji je, isto je tako i duhovni univerzum. Internet je probao da bude materijalna kopija tog duhovnog univerzuma u cilju konacnog porobljavanja ljudi, odnosno da zavrsi sta su religije zapocele. Religije su nam samo zlo donele, nisu nikad ni smele da postoje. Duhovni univerzum je oduvek zeleo da svi zivimo u harmoniji, skladu, ljubavi, jedinstvu i da budemo medjusobno jednaki, nevezano koji posao ko obavlja. Neko voli da igra klikere, nek igra, neko voli da bude naucnik, nek bude, samo da zivimo u harmoniji i ljubavi.

Svasta imam da vam pricam drugari, svasta mi se kazalo. Sad sam ko uciteljica pred penziju, sve znam. :)))))))))
Odnosno, ne znam sve, znam onoliko koliko je potrebno mojoj dusi da bude spokojna. Nista vise mi i ne treba. Niti bilo kom coveku na planeti treba vise od toga. Drugim recima, kad si srecan sta ces vise, ne trazi leba preko pogace. ;)

Vidis tension taj krst tu, dobro ga pogledaj, to je pravi boziji krst, krst sa jednakim kracima, oznacavaju harmoniju univerzuma. Vatikanska grobljanska krstaca je krst koji nas vuce ka materijalnom, ka dole. Taj vatikanski krst je los, to je sprava za mucenje na kojoj je pogubljen isus i koja je nametnuta da se ljubi i obozava. To sto je ubilo Isusa mi ljubimo i obozavamo. Fala brajko, ali jok. Srbski krst je ovakav + , jednaki kraci.
Iz toga se u mojoj glavi napravila cela istina za 4C, dok sam ovde bio sa vama diskutovao, na dobrom sam putu bio, samo je jos par detalja falilo.
Jos nesto, posto su mi se kazivanja pomesala sa saznanjima, ja stvarno sad vise ne mogu da tvrdim sta su kazivanja a sta su moja logicka saznanja. Ta kazivanja su prestala kod mene pre par dana.

Sad kad si shvatio da si ti bog sam sebi i u sebi, vreme je da se odrekneš svega što je nastalo u vekovima života pod dogmom crkve, da se odrekneš doktora, automobila, televizora, gazironog soka, pa i interneta. Okreneš se božanskom životu u simbiozi sa prirodom.
Jesam li ti napisao da se odrekneš interneta?
Ubuduće nam šalji božanske poruke snagom oslobođenog uma, šalji čudesa i izlečenja.
I ako ti nisam napisao, odrekni se interneta, on je oblikovan vekovima pod uticajem crkve.

Obratite paznju kad vas pop prekrsti na taj njegov potez ruke. Shvaticete da krst ima 4 ista kraka, nije produzen na dole. Kada je produzen na dole, to nije dobro, vuce ka materijalnom.
A sad zamislite kad udjete u katolicku crkvu gde svud oko sebe vidite isusa razapetog na krst u najstrasnijim mukama. Kakvu poruku dobijate? Ja mislim ovakvu nekakvu: eto vidite kako je zavrsio poslednji sto je pricao da je bog, tako cete i vi bude li vam to palo na pamet.
Istina nije smela da se zna sve ovo vreme ljudi moji, nije smela ni sad da se sazna, ali eto, kao i voda i dobro uvek nadje svoj put.

Sad kad si shvatio da si ti bog sam sebi i u sebi, vreme je da se odrekneš svega što je nastalo u vekovima života pod dogmom crkve, da se odrekneš doktora, automobila, televizora, gazironog soka, pa i interneta. Okreneš se božanskom životu u simbiozi sa prirodom.
Jesam li ti napisao da se odrekneš interneta?
Ubuduće nam šalji božanske poruke snagom oslobođenog uma, šalji čudesa i izlečenja.
I ako ti nisam napisao, odrekni se interneta, on je oblikovan vekovima pod uticajem crkve.

Odrekao sam se interneta, nisam bio na internetu sve ovo vreme od kad mi se prosvetljenje desilo. Medjutim, vidim da niko nema sluha za ono sta pricam, ljudi primecuju da sam se naglo promenio ali me jos uvek nisu prihvatili za ozbiljno, crkvi ne pada na pamet da prica sa mnom, a ja moram da nadjem ljude koji su me cekali, te dok ne nadjem moram da budem tu jos malo. Ne zelim na televiziju jer necu da bilo ko gleda u mene kao ludaka ili pak spasioca nekog kad se bude ovo sto vam pricam ispostavilo kao istina. Svi ljudi trebaju da budu jednaki, niko ne sme da ima idole. Pop kad ti da ruku da mu ljubis, pitaj ga jel zna 2gu boziju zapovest i ako je zna pitaj ga sto ti daje ruku da mu ljubis. A to prvi papa radi. Vole da budu bogovi pa to ti je. A nista bolji oni od tebe nisu.
Napominjem:
odi ispod hrasta i kazi hrastu sve sta te muci, taj hrast ce pre da prenese poruku bogu sta te muci nego ovi zadrigli popovi koji samo gledaju kako da izmuzu sto vise love iz ovog naseg napacenog naroda.

Uh, sad si me malo razočarao. A ja poverovao da si stvarno otkrio boga u sebi.
Za ljubljenje ruke sam ti ranije odgovorio, ali ti ili nisi pročito ili ne razumeš napisano... ili ne poštuješ običaje i lepo ponašanje.
Svi ljudi i jesu jednaki po rođenju, ali onda počinjemo da živimo naše materijalne živote. Oni odvojeni od crkve tome najviše teže.
I ja se slažem da nam idoli ne trebaju. Mogu da volim nekog muzičara, ali ga ne doživljavam kao idola jer je isti kao i ja, a možda po nekim delima i nije?
Ružno je porediti pravoslavnog sveštenika i Papu, ili bilo kog od otcepljenih iz hrišćanstva.
Što se tiče molitve, svejedno je da li je pod hrastom, u kući, štali ili crkvi. A sveštenik i crkva nam trebaju zbog nečega što ne možemo dobiti pod hrastom.

Sve si ti to lepo napisao i promucurno sagledao sem jedno - sta cemo sa krstom? Zasto koristimo satanisticki simbol umesto krsta kakav bi trebao da bude, sa jednakim kracima?
Popovi imaju grobljanske uniforme, samo na smrt potsecaju i na groblje, ni na sta drugo.
Svoje mrtve treba da prestanemo da zakopavamo u vecni materijalni zatvor u zemlju, u materijalno, trebamo opet da ih palimo na poljani nekoj i da ih simbolicno saljemo u vis, kod boga, odnosno kod svoje brace.
Crkva ima bezbroj gresaka, crkva je sekta u stvari. Nakaradno prikazivanje onoga sta je isus pricao i ono u cemu je smisao zivota. Tome je dosao kraj, vreme je za istinu. A videcete kako ce i nasa crkva svim silama da se upinje da zadrzi vlast, kao i bilo koja druga vera. Znaju da ako ovo sto pricam je tacno, mogu da se oproste od svega sto su imali do sada.

Pricam za sve religije, ne samo za nasu.

Svi ljudi i jesu jednaki po rođenju, ali onda počinjemo da živimo naše materijalne živote. Oni odvojeni od crkve tome najviše teže.
Odakle crkvi pravo da mene kao novorodjence krsti? Odakle njima pravo da mene kao tek izaslog na svet pretvori u gresnika? Svako dete uradi neku gresku u svom zivotu, hvali se, mozda ukrade nesto, izda svog drugara, laze, ma bilo sta slicno. Cim to uradis ti si po prirodi onda gresan ako si hriscanin. To vodi tome da smo svi mi osudjeni da budemo gresni danom kada smo krsteni ukoliko smo krsteni kao bebcici. Jel tako?

Odakle crkvi pravo da mene krsti bre? Si cuo ti za zlostavljanje dece? To crkva radi. Silom je pokrstavala bre. I to udarajuci na najslabije, na decu, na bebe.
Ne samo crkva hriscanska, nego sve religije isto to rade.
I sta cemo sad? Da tuzim crkvu sto me je nasilno pokrstila? Kolko mi para ona dodje za to sto sam gresan danas zbog nje? Koliko para moze da kupi taj moj dusevni mir?
Nema tih para brajko moj, ali put do dusevnog mira postoji. Raskrinkas bandu, shvatis da su zlo, shvatis odakle bije zlo i nadjes duhovni mir, ne moze ti niko nista vise.
E taj svoj duhovni mir koji sam spoznao hocu da prenesem sad na sve srbe, da znaju sta je laz a sta je istina. To je jos jedini moj nespokoj, moj zadatak je da rasirim ovo sto sam spoznao sto vise mogu.

Da nisi zaboravio ulogu roditelja u odgajanju dece?
Tako je, po prirodi smo grešni, vidiš kako nešto dopire do tebe. I zar treba deca da žive sa tim gresima? Ti bi ih ostavio tako, ali neki ne bi. Neki roditelji paze na svoju decu.

Da nisi zaboravio ulogu roditelja u odgajanju dece?
Tako je, po prirodi smo grešni, vidiš kako nešto dopire do tebe. I zar treba deca da žive sa tim gresima? Ti bi ih ostavio tako, ali neki ne bi. Neki roditelji paze na svoju decu.

Prijatelju, u ovim mojim spoznajama boga prvo sta sam shvatio je to kako se covek treba ponasati sa ljudima kao sto si ti, tj sa ljudima koji izvrcu istinu i pokusavaju da zamagle um ljudi sa kojekakvim besmislicama.
A evo kako i po kom osnovu ja sad mogu da tuzim crkvu jer me je krstila kao bebu i pretvorila samim tim u gresnika:
moja tetka me je odnela tamo, komunizam je bio, krisom od mojih roditelja. I da nije tako, i da su me roditelji odneli, crkvina je duznost da kaze ovako:
izvinite ljudi, hriscanstvo je ozbiljna stvar, kada mali poraste, recimo kad napuni 30 godina kao isus sto je imao kad se krstio, i kad shvati da je hriscanstvo dobro, i kad shvati sta je hriscanstvo, nek dodje i nama ce da bude drago da ga krstimo, protiv njegove volje mi to ne mozemo sada da uradimo.

E da je crkvin stav takav, to bi bilo u redu, ovako sve pravo imam da ih tuzim sto sam bio gresan zbog njih sve dok nisam spoznao boga u sebi i shvatio koliko je danasnja crkva zlo u stvari.

A cekaj sad ovo da vas pitam: srbi su preziveli pogrom u zadnje dve decenije, ko zna koliko smo izbeglica imali i beskucnika. Da li je neko cuo da je crkva odvojila nesto svojih zgrada za prihvat tih ljudi? Barem pola je trebala da da odmah ako ne i sve, dokle god ima beskucnika koji nisu imali gde. Da li je crkva to uradila? Ili je tretirala te jadne ljude isto kao vlast sto je, kao da nisu ni postojali? Jel tako bilo? I crkva meni nesto da prica o bogu i milosrdju? Ne crkva, vec svi sto ih brane.

Imali su srbi svoju veru pre svih tih gluposti koje su dosle, imaju i danas bogu hvala. Cuvajte ljudi slave, batalite ove vatikanske i grcke lazi. Italijani i grci su isti narod, siptari nase davne proslosti. Sve sto nam sad siptari rade, to su nam i ovi radili.
Ovde na forumu sam naucio, pravi srbin je pravoslavac, slavi slave, nije hriscanin. Srbi su ratnici postali silom, nije to bila nasa filozofija zivota. Ziveli smo mi mnogo pre isusa po tome sto je isus propovedao, isus je bio tu samo da nas podseti, a zavrsio je na spravi za mucenje koju vam crkva daje da blagosiljate i ljubite danas.

Video sam da je obrisan ovde link ka onom mom sajtu 10 bozijih zapovesti, necu vise da ga pustam, moram da skupim sve misli u knjizicu i da vam prezentujem kompletnu istinu koja je zbir mojih spoznaja, kazivanja i logicke misli. Ne mislim da cu da delim link ka tome, vec cu da odstampam i davacu ljudima dzabe ali ako budem mnogo stampao moracu da trazim sponzora za stampanje. :))))))))

Jos nesto samo, napravite razliku izmedju manastira i crkvi, ta dva nisu jedno isto. Manastiri i ljudi u njima zive u skladu sa prirodom i sa bogom, ovi u crkvama zadrigli zive samo da dzepove svoje lovom pune. 13000 za sahranu, bez grobno mesto, ej. A najgrdje sto covek nema gde da se zali za to.

kazem vam, na 4 motke, na poljanu, sa svojim bliznjim oko vas, lomaca i poslednji pozdrav pred put u nebo, medju bracu, ne u zemlju u materijalno, vec u nebo i u duhovno.

Eto me drugari, svasta mi se izdesavalo od one spoznaje. Nedelju dana sam bio u transu, ni ovde ni tamo. Armagedon se desio 22.01.2011, dva dana posto sam shvatio sta je isus pricao i propovedao. Srbi i Bog su pobedili u armagedonu, od tog datuma na dalje trebalo bi sve da bude ok po nas. Neki mi kazu da je to bio moj licni armagedon, ali meni to tako ne izgleda. To je bila duhovna bitka u kojoj su se srbi branili od unistenja i odbranili se. Datum armagedona ima ogromnu simboliku, ne bih da vam je objasnjavam, ali bih voleo da se konacno nadjem sa ljudima koji tu simboliku prepoznaju. U sustini je citanje od napred i od nazad u pitanju, istina protiv lazi i zamena teza, odnosno brojeva u ovom slucaju. Zbir brojeva je 9, bozanski broj.

Taj koji je tu napisao da dokazem kao isus da me razapnete pa da vaskrsnem, shvata poentu isto kao rimljani koji su razapeli isusa trazeci da im dokaze kako je to bog. Takvi ko ti prijatelju tesko mogu da shvate sta je to bog i sta je to isus u stvari pricao i zasto je on tvrdio za sebe da je bog, a izgledao je isti ko i svi ostali. Moguce da je imao tu i tamo neke moci poput bioenergije i slicno. Zbog takvih kao ti svet je tu gde jeste sad, na korak od unistenja. Srecom, to nece da se desi, najgore je proslo, ali ono sta trebamo da uradimo je pomognemo da se dobro sto pre vrati i da se opet uspostavi pravi sistem vrednosti na svetu. Jos jednom, ja nisam vas bog, ja sam sebi bog i nemam drugih bogova sem sebe. Svaki od vas treba da ima sebe kao boga i nikoga drugoga, to je isus pricao, to se pricalo u 10 bozijih zapovesti.

Juce i prekjuce sam isao dva puta u crkvu, pop je odbijao da prica sa mnom o bogu, reko mi je da mi sve pise u bibliju, nije hteo da mi odgovori sta je to bog.
Elem, sta crkva kaze - bog je svuda oko nas i u nama samima koliko mu to mi dozvolimo. Potpuno se slazem, ali ukoliko mu mi otvorimo dusu i pustimo ga da udje u nas potpuno, odnosno pridrzavamo se 10 bozijih zapovesti i sjedinimo se sa duhovnim univerzumom, nasa dusa je ispunjena bogom te i sama postaje bog, a samim tim i mi postajemo bogovi. To i bivamo sve dok se pridrzavamo 10 bozijih zapovesti, kako prestanemo i razbijemo harmoniju u dusi, prestajemo i da bivamo bogovi. Elem, pop je poceo da vice na mene da sam ja niko i nista ako tvrdim da sam bog, da sam nula, a ja sam se nasmejao samo i reko mu ne pope, kontra je, ti si niko i nista, a ja sam bog. Crkva ovim gubi tlo pod nogama, zato nikad nije htela da nam kaze istinu, religije nestaju ukoliko ljudi shvate bit postojanja svoga i duhovni univerzum koji je svuda oko nas.

Bog je sinonim za uzviseno materijalno bice koje shvata duhovni univerzum koji ga okruzuje i kome se priklanja te pocinje da zivi u skladu i harmoniji sa njim. Duhovni univerzum je sastavljen od bezbroj spokojnih dusa poput nasih sto treba da budu, a koje zive u skladu, ljubavi i harmoniji, i svuda oko nas su i u svakom bicu.
Isto kao sto internet cini bezbroj kompjutera, isto tako taj duhovni univerzum cini bezbroj dusa koje su u harmoniji. Isto kao sto internet nije niciji a i svaciji je, isto je tako i duhovni univerzum. Internet je probao da bude materijalna kopija tog duhovnog univerzuma u cilju konacnog porobljavanja ljudi, odnosno da zavrsi sta su religije zapocele. Religije su nam samo zlo donele, nisu nikad ni smele da postoje. Duhovni univerzum je oduvek zeleo da svi zivimo u harmoniji, skladu, ljubavi, jedinstvu i da budemo medjusobno jednaki, nevezano koji posao ko obavlja. Neko voli da igra klikere, nek igra, neko voli da bude naucnik, nek bude, samo da zivimo u harmoniji i ljubavi.

Svasta imam da vam pricam drugari, svasta mi se kazalo. Sad sam ko uciteljica pred penziju, sve znam. :)))))))))
Odnosno, ne znam sve, znam onoliko koliko je potrebno mojoj dusi da bude spokojna. Nista vise mi i ne treba. Niti bilo kom coveku na planeti treba vise od toga. Drugim recima, kad si srecan sta ces vise, ne trazi leba preko pogace. ;)

Ne razumem sta su to "Srbi"? Jel tu spada i moj masni, bezubi komsija koji tuce zenu?

Ne razumem sta su to "Srbi"? Jel tu spada i moj masni, bezubi komsija koji tuce zenu?
Ne, medju srbe spada ono sto sam napisao na mom sajtu, ljudi koji se drze 10 bozijih zapovesti i znaju da su bogovi. Taj sto bije zenu nije od ovih srba bogova o kojim vam ja pricam, taj je zver.
Trenutno ne znam koliko srba ima u srbiji koji lepo pricaju o svom narodu i koji brane svoj narod, verujem da je broj katastrofalno mali. Od tog broja oduzmi onda one koji se dice srbskim ratnim podvizima, a ne srbskom mudroscu, pa onda sve one koji ne zive po 10 bozijih zapovesti, pa onda sve one koji sebe ne smatraju bogovima i onda dolazis tu negde na neki realan broj srba danas.
Malo nas je, ali kad se budemo nasli i budemo shvatili da nas ima jos i da nismo sami, svakim danom cemo biti sve brojniji. Razlog je prost, mnogo vise ljudi bi volelo da zivi u ljubavi i kao slobodni ljudi, nego u ratovima i strahovima i u ropstvu.

Poslednja izmena:
Prijatelju, u ovim mojim spoznajama boga prvo sta sam shvatio je to kako se covek treba ponasati sa ljudima kao sto si ti, tj sa ljudima koji izvrcu istinu i pokusavaju da zamagle um ljudi sa kojekakvim besmislicama.
A evo kako i po kom osnovu ja sad mogu da tuzim crkvu jer me je krstila kao bebu i pretvorila samim tim u gresnika:
moja tetka me je odnela tamo, komunizam je bio, krisom od mojih roditelja. I da nije tako, i da su me roditelji odneli, crkvina je duznost da kaze ovako:
izvinite ljudi, hriscanstvo je ozbiljna stvar, kada mali poraste, recimo kad napuni 30 godina kao isus sto je imao kad se krstio, i kad shvati da je hriscanstvo dobro, i kad shvati sta je hriscanstvo, nek dodje i nama ce da bude drago da ga krstimo, protiv njegove volje mi to ne mozemo sada da uradimo.

E da je crkvin stav takav, to bi bilo u redu, ovako sve pravo imam da ih tuzim sto sam bio gresan zbog njih sve dok nisam spoznao boga u sebi i shvatio koliko je danasnja crkva zlo u stvari.

A cekaj sad ovo da vas pitam: srbi su preziveli pogrom u zadnje dve decenije, ko zna koliko smo izbeglica imali i beskucnika. Da li je neko cuo da je crkva odvojila nesto svojih zgrada za prihvat tih ljudi? Barem pola je trebala da da odmah ako ne i sve, dokle god ima beskucnika koji nisu imali gde. Da li je crkva to uradila? Ili je tretirala te jadne ljude isto kao vlast sto je, kao da nisu ni postojali? Jel tako bilo? I crkva meni nesto da prica o bogu i milosrdju? Ne crkva, vec svi sto ih brane.

Imali su srbi svoju veru pre svih tih gluposti koje su dosle, imaju i danas bogu hvala. Cuvajte ljudi slave, batalite ove vatikanske i grcke lazi. Italijani i grci su isti narod, siptari nase davne proslosti. Sve sto nam sad siptari rade, to su nam i ovi radili.
Ovde na forumu sam naucio, pravi srbin je pravoslavac, slavi slave, nije hriscanin. Srbi su ratnici postali silom, nije to bila nasa filozofija zivota. Ziveli smo mi mnogo pre isusa po tome sto je isus propovedao, isus je bio tu samo da nas podseti, a zavrsio je na spravi za mucenje koju vam crkva daje da blagosiljate i ljubite danas.

Video sam da je obrisan ovde link ka onom mom sajtu 10 bozijih zapovesti, necu vise da ga pustam, moram da skupim sve misli u knjizicu i da vam prezentujem kompletnu istinu koja je zbir mojih spoznaja, kazivanja i logicke misli. Ne mislim da cu da delim link ka tome, vec cu da odstampam i davacu ljudima dzabe ali ako budem mnogo stampao moracu da trazim sponzora za stampanje. :))))))))

Hajde da vidimo ko izvrće istinu. Koga da tužiš, crkvu što je učinila dobro delo i krstila dete (tebe) ili tvoju tetku koja te je ukrala od roditelja?
Znaš, krštenjem ne dobijaš puno, ukoliko se nakon tog čina odvojiš odvojiš od crkve, ili bi mogli reći, od vere. To je kao kad bih ja uzeo člansku kartu FK Partizana, a nastavio da navijam za Zvezdu. Nema poente ukoliko zaista nešto ne osećaš i ne želiš.
Tebi niko ne brani da sa 30 godina promeniš religiju, ili napustiš onu kojoj si pripadao. Niko nikoga ne tera da bude vernik, to je suština. To sam biraš. A vernik nije onaj koji se crkve seti za vreme slave, Božića i Uskrsa. Kao ni onaj koji ne poštuje 10 Božijih zapocesti, onih iz naslova teme.
Oko štampe bih mogao ja da ti pomognem, ali pošto je to o čemu pričaš jeres, ili barem neka sekta, ne bih da se upuštam u takav posao.

Back