Eto me drugari, svasta mi se izdesavalo od one spoznaje. Nedelju dana sam bio u transu, ni ovde ni tamo. Armagedon se desio 22.01.2011, dva dana posto sam shvatio sta je isus pricao i propovedao. Srbi i Bog su pobedili u armagedonu, od tog datuma na dalje trebalo bi sve da bude ok po nas. Neki mi kazu da je to bio moj licni armagedon, ali meni to tako ne izgleda. To je bila duhovna bitka u kojoj su se srbi branili od unistenja i odbranili se. Datum armagedona ima ogromnu simboliku, ne bih da vam je objasnjavam, ali bih voleo da se konacno nadjem sa ljudima koji tu simboliku prepoznaju. U sustini je citanje od napred i od nazad u pitanju, istina protiv lazi i zamena teza, odnosno brojeva u ovom slucaju. Zbir brojeva je 9, bozanski broj.
Taj koji je tu napisao da dokazem kao isus da me razapnete pa da vaskrsnem, shvata poentu isto kao rimljani koji su razapeli isusa trazeci da im dokaze kako je to bog. Takvi ko ti prijatelju tesko mogu da shvate sta je to bog i sta je to isus u stvari pricao i zasto je on tvrdio za sebe da je bog, a izgledao je isti ko i svi ostali. Moguce da je imao tu i tamo neke moci poput bioenergije i slicno. Zbog takvih kao ti svet je tu gde jeste sad, na korak od unistenja. Srecom, to nece da se desi, najgore je proslo, ali ono sta trebamo da uradimo je pomognemo da se dobro sto pre vrati i da se opet uspostavi pravi sistem vrednosti na svetu. Jos jednom, ja nisam vas bog, ja sam sebi bog i nemam drugih bogova sem sebe. Svaki od vas treba da ima sebe kao boga i nikoga drugoga, to je isus pricao, to se pricalo u 10 bozijih zapovesti.
Juce i prekjuce sam isao dva puta u crkvu, pop je odbijao da prica sa mnom o bogu, reko mi je da mi sve pise u bibliju, nije hteo da mi odgovori sta je to bog.
Elem, sta crkva kaze - bog je svuda oko nas i u nama samima koliko mu to mi dozvolimo. Potpuno se slazem, ali ukoliko mu mi otvorimo dusu i pustimo ga da udje u nas potpuno, odnosno pridrzavamo se 10 bozijih zapovesti i sjedinimo se sa duhovnim univerzumom, nasa dusa je ispunjena bogom te i sama postaje bog, a samim tim i mi postajemo bogovi. To i bivamo sve dok se pridrzavamo 10 bozijih zapovesti, kako prestanemo i razbijemo harmoniju u dusi, prestajemo i da bivamo bogovi. Elem, pop je poceo da vice na mene da sam ja niko i nista ako tvrdim da sam bog, da sam nula, a ja sam se nasmejao samo i reko mu ne pope, kontra je, ti si niko i nista, a ja sam bog. Crkva ovim gubi tlo pod nogama, zato nikad nije htela da nam kaze istinu, religije nestaju ukoliko ljudi shvate bit postojanja svoga i duhovni univerzum koji je svuda oko nas.
Bog je sinonim za uzviseno materijalno bice koje shvata duhovni univerzum koji ga okruzuje i kome se priklanja te pocinje da zivi u skladu i harmoniji sa njim. Duhovni univerzum je sastavljen od bezbroj spokojnih dusa poput nasih sto treba da budu, a koje zive u skladu, ljubavi i harmoniji, i svuda oko nas su i u svakom bicu.
Isto kao sto internet cini bezbroj kompjutera, isto tako taj duhovni univerzum cini bezbroj dusa koje su u harmoniji. Isto kao sto internet nije niciji a i svaciji je, isto je tako i duhovni univerzum. Internet je probao da bude materijalna kopija tog duhovnog univerzuma u cilju konacnog porobljavanja ljudi, odnosno da zavrsi sta su religije zapocele. Religije su nam samo zlo donele, nisu nikad ni smele da postoje. Duhovni univerzum je oduvek zeleo da svi zivimo u harmoniji, skladu, ljubavi, jedinstvu i da budemo medjusobno jednaki, nevezano koji posao ko obavlja. Neko voli da igra klikere, nek igra, neko voli da bude naucnik, nek bude, samo da zivimo u harmoniji i ljubavi.
Svasta imam da vam pricam drugari, svasta mi se kazalo. Sad sam ko uciteljica pred penziju, sve znam.

))))))))
Odnosno, ne znam sve, znam onoliko koliko je potrebno mojoj dusi da bude spokojna. Nista vise mi i ne treba. Niti bilo kom coveku na planeti treba vise od toga. Drugim recima, kad si srecan sta ces vise, ne trazi leba preko pogace.